Om du har problem med att installera och använda ExpressVPN på Firestick är detta den perfekta platsen att rensa bort alla dina förvirringar. Men innan vi utforskar stegen för att ställa in VPN, låt oss först prata om några av funktionerna som gör ExpressVPN till ett av de bästa VPN-skivorna för FireStick 2020.

Express VPN för FireStick

ExpressVPN är utan tvekan en av de mest populära streaming-VPN-tjänsterna du kan lita på. VPN är globalt känd för sin utmärkta funktionalitet och fantastiska funktioner som låter användare strömma alla typer av innehåll i HD, utan att behöva buffra.

För Amazon Firestick har ExpressVPN en skräddarsydd applikation som används av snörare runt om i världen. Det är den mest betrodda VPN när det gäller säkerhets-, sekretess- och strömningsändamål. Med detta sagt är här en lista över de bästa funktionerna som skiljer ut detta VPN från de andra tillgängliga på Amazon Appstore.

Flammande snabb hastighet

Denna VPN är en av de snabbaste VPN: n du någonsin har stött på, precis som namnet antyder. ExpressVPN har ett hastighetsoptimerat nätverk som består av mer än 3 000 servrar som är spridda över 160 plus platser i 94 länder.

Med vilken genomsnittliga VPN: er kan du inte strömma in HD och 4K smidigt; denna VPN tillåter er båda, vilket gör det till det perfekta valet för ditt hem och kontor.

 

Solid säkerhet och integritet

Den imponerande nollloggar-policyn som erbjuds av ExpressVPn kommer med en 256-bitars AES-kryptering som ser till att alla dina internetaktiviteter är säkra, privata och anonyma. Detta blir viktigt om du använder tredje part eller Kodi, Android-strömningsprogram som Cinema HD, CatMouse och Titanium.

Tredjeparts-Kodi-tillägg och andra sådana applikationer erbjuder innehåll som kan vara piratkopierat, och av någon slump, att du råkar strömma detta innehåll, kan du hamna inför juridiska frågor. ExpressVPN skyddar emellertid inte bara ditt ID utan låter dig också se innehållet så sömlöst som möjligt.

 

Oblockerade strömningstjänster

En annan anledning till att du behöver ett VPN är när du måste avblockera allt begränsat innehåll. Den mest populära och ökända av dessa tjänster är Netflix som tillhandahåller olika innehåll för olika länder över hela världen.

ExpressVPN är en av de mycket få VPN som konsekvent kan ge åtkomst till Netflix. Allt du behöver göra är att få ett konto och installera detta VPN för att avblockera Netflix Kanada, USA, Nederländerna, Japan, Indien och andra bibliotek.

Om du vill ha åtkomst till andra geobegränsade tjänster som iPlayer BBC, Hulu och HBO, är detta alternativet för dig.

Enkel användning

En viktig funktion i detta VPN som inte kan ignoreras är en Network Lock Kill Switch och VPN Split tunneling som gör gränssnittet lätt att använda.

Det erbjuder obegränsad bandbredd och är säkert för torrentbruk och P2P. Du kan också få fem samtidiga anslutningar med kundsupport dygnet runt livechatt för din enkelhet.

Det bästa är att det kommer med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti om du ändrar dig, vilket jag är säker på att aldrig kommer att hända.

Hur man installerar ExpressVPN på Firestick

Denna VPN har en dedikerad applikation som är kompatibel med Amazon Firestick, Fire TC Cube och Fire TV. Det är lätt tillgängligt i Amazon-butiken och det tar knappt några sekunder att installeras.

Innan vi går in i installationsprocessen, se till att du köper ExpressVPN-prenumerationen. Det är bäst att få årsabonnemanget eftersom du kan utnyttja en rabatt på 49% på den. Oavsett om du behöver hjälp med att ladda den eller vill att programmet ska installeras kan vi hjälpa dig med båda.

 

1.      Installera applikationen

 1. Öppna startskärmen för Firestick och skriv ExpressVPN i sökalternativet. Om du ser ExpressVPN klickar du på det för att fortsätta
 2. ExpressVPN visas som det första förslaget, klicka på det och tryck sedan på alternativet ”get”
 3. Ladda ner ExpressVPN, när du är klar, gå till “öppet” alternativet och börja använda det

2.      Sideloading ExpressVPN APK på FireStick

Om du inte kan få ExpressVPN i Amazon-butiken av någon anledning,

du har alltid möjlighet att ladda ner APK-filen och få den installerad. Men för det kanske du först vill se till att Firestick kan installera program från en okänd källa.

För att göra det lättare, här är hur du aktiverar det här alternativet:

 1. Gå till startskärmen och klicka på “inställningar.” Du kommer att se alternativet “My Fire TV / Device”, slå det
 2. Nästa klickar på “Utvecklingsalternativ” från listan direkt efter Handla om
 3. Nu ska du aktivera “Apps från okända källor” och du är klar

Nästa sak att göra är att få ned APK-filen för installation av ExpressVPN.

 1. Ange https://www.firesticktricks.com/expresson URL-fältet för nedladdaren
 2. Ladda ner det för att fortsätta
 3. När nedladdningen är klar klickar du på “installera”
 4. Klicka på “gjort” och välj “radera” för att spara lite utrymme

Och med det borde appen ha lagts till i din applista.

Nu när du har installerat ExpressVPN APK på din Fire TV-enhet framgångsrikt kan du komma åt den nyligen nedladdade VPN genom att navigera till din applista.

 1. För den första installationen klickar du på alternativet “öppna” och väljer alternativet “inloggning”
 2. Ange nu dina referenser. Om du fortfarande inte har ett konto, få inloggningsuppgifterna från den officiella webbplatsen för ExpressVPN
 3. Om du är klar med att logga in, klicka på “OK” för att ställa in konfigurationen
 4. ExpressVPN ska nu visas på appens hem
 5. Klicka på den röda cirkeln för att ansluta ExpressVPN på din Fire TV
 6. Grattis! Du är nu bra att gå

Slutsats

ExpressVPN är en allround-produkt som sorterar all din integritet och avblockerar begränsande innehållsproblem, till skillnad från andra VPN: er. Den här guiden hjälper dig att installera den, men om du har frågor eller förslag, lämna en kommentar i kommentarerna nedan

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me