F4MTester Kodi är en Kodi-tillägg som har fungerat som en nyckelrollspelare för många tillägg för live-tv-streaming eftersom det tillhandahåller avkodningsprotokollservice. Det är faktiskt ett tillägg som tillhandahåller tjänster till Kodi-användare genom att köra i bakgrunden som en supporttjänst för andra Kodi-tillägg.

En sak som varje användare bör veta att det är nödvändigt att ha en VPN-tjänst när du använder Live TV-tillägg eller de tjänster som är relaterade till dem. Dessa tjänster utvecklas bättre när de inte möter några geobegränsningar och de kan komma åt olika åtkomstpunkter, vilket är nästan omöjligt utan VPN för Kodi.

Du kanske har sett den installerad på din Kodi automatiskt eftersom den stöder tillägg för Live TV. Men om du vill göra din streaming följer du vår guide för att se hur du installerar F4MTester Kodi addon.

F4MTester Zip-lagringsfil

F4MTester-tillägg var nyligen tillgängligt med stora förvar som Noobs och Nerds och Smash Repo. Men ända sedan de gick ner lämnades användarna korsade eftersom de inte hade någon källa för att ladda ner detta tillägg.

Lyckligtvis är detta tillägg nu tillgängligt via Kodi Israel alias Kodil Repository och fungerar bra. Vi har utarbetat det kompletta installationsförfarandet för tillägget i den här guiden.

Hur man installerar F4MTester Kodi Addon i Leia och Krypton versioner

 1. Öppna Kodi > Klicka på Växelsymbol > Öppen Filhanterare > Dubbelklicka på Lägg till källa.Hur man installerar F4MTester Kodi
 2. Nu kommer en dialogruta att dyka upp, klicka där den står i adressfältet > Ange den här URL-adressen lvtvv.com/repo/ och klicka på Ok > Namnge den här källan Kodil Repo > Klick OK > Klick OK igen för att stänga dialogrutan.hur man installerar f4m tester kodi addon på krypton version 17.6 eller lägre
 3. Återvänd till Hemskärm > Klicka på Add-ons flik.hur man installerar f4mtester kodi addon på jarvis version 16 eller högre
 4. Klicka nu på Box ikon > Klick Installera från zip-fil.f4mtester kodi ladda ner zip-fil url
 5. Bläddra och välj Kodil Repo > Klicka på Kodil.zip > Vänta på meddelandet.hur man lägger till f4m tester kodi
 6. Klicka nu på Installera från arkivet > Välj Kodi Israel Repository (Kodil Repository).f4mtester kodi installation
 7. Öppen Video-tillägg > Bläddra och välj F4MTester > Klick Installera > Vänta på meddelandet.

Hur man installerar F4MTester Kodi-tillägg i Jarvis version 16 eller senare

 1. Öppna Kodi Jarvis V16.
 2. Klick Systemet > Öppen Filhanterare.
 3. Dubbelklicka på Lägg till källa > Klick ‘Ingen’ > gå in i URL lvtvv.com/repo/ > Klick Gjort.
 4. Namnge källan URL som Kodil Repo > Klick Gjort > Klick OK.
 5. Återvänd till Kodi Home > Klicka på Systemet > Klicka på Add-ons.
 6. Klick Installera från zip-fil > Klicka på Kodil Repo > Välj Kodil.zip.
 7. Klicka nu Installera från arkivet > Välj Kodi Israel (Kodil) arkiv.
 8. Öppen Video-tillägg.
 9. Välj F4MTester från listan > Klick Installera > Vänta på meddelandet.

F4MTester Kodi Addon nedladdning

 1. Ladda ner Zip fil på din enhet > Öppen Kodi > Gå till Add-ons meny.
 2. Klicka nu på Box ikon > Klick Installera från zip-fil.
 3. Bläddra och öppna nedladdad zip-fil (Kodil.zip) > Vänta på meddelandet.
 4. Klicka på Installera från arkivet > Öppen Kodi Israel Repository (Kodil Repository).
 5. Öppen Video-tillägg > Välj F4MTester > Träffa Installera > Vänta på meddelandet.

F4MTester Kodi-fel / fungerar inte / problem

F4MTester Det gick inte att installera ett beroende

Det gick inte att installera beroende-fel uppstår när du försöker installera ett tillägg från ett föråldrat arkiv eller om det finns några filer som saknas i arkivet.

Fixera

Använd alltid ett uppdaterat arkiv för att installera tillägg. Försök kontrollera om förvaret fungerar och är tillgängligt innan du går vidare med installationsproceduren. Förvaret som vi har nämnt i vår blogg är ett uppdaterat arkiv och har alla tillägg som fungerar.

F4MTester-installationen misslyckades 2018

Det främsta skälet till att användarna möter detta fel är på grund av att några stora förvar nyligen har stängts av som innehåller detta tillägg. Användare försöker installera denna ad-on via dessa förvar och zip-filer, vilket resulterar i ett fel i installationen.

Fixera

Kodi-användare bör alltid se till att de använder pålitliga och funktionella förvar för att installera tillägg. Problemet med dessa tredjeparts tilläggsförvar är att de fortsätter att stänga av så att användarna bör vara försiktiga med det.

F4MTester Kodi-alternativ

Det finns inga sådana alternativ till detta tillägg som finns i gemenskapen, varför detta tillägg har användarnas uppmärksamhet.

Sista ord

F4MTester är ett unikt tillägg som ger stöd för streaming-tillägg på backend för att göra strömningsupplevelsen för användarna sömlös. Ett sådant tillägg är sällsynt att se men ändå mycket märkbart också!

Kodi är verkligen en plats av underverk! Se dock till att du inte kommer för långt borta med dessa underverk utan att ordna integritetsarrangemang. Se till att du använder en pålitlig och väl fungerande Kodi VPN-tjänst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me