GAIA Kodi Addon är en gaffel till den berömda Bubbles Kodi addon, med nästan samma funktioner men kvaliteten förbättras, uppenbarligen. GAIA Kodi är ett bra tillägg för strömmande filmer och TV-program i högupplöst.

Tilläggsgränssnittet är ganska anständigt och användarvänligt och har strömningslänkar med hög hastighet, som fungerar perfekt till skillnad från många andra tillägg.

Vi bör dock informera om att skydda din online-närvaro bör vara din första prioritet när du strömmar online. Det är därför jag alltid rekommenderar Kodi-användare att använda ett VPN med Kodi som erbjuder avancerad kryptering. En annan fördel som du kommer att ha med ett VPN är att du kommer att kunna strömma geo-begränsat innehåll och kringgå ISP-throttling.

Följande är de rekommenderade VPN-leverantörerna för Kodi-användare:

Exklusiva specialerbjudanden KodiVPN.co 2019
PureVPN

 10,95 USD US $ 1,32Per månad

Ta denna affär

surfshark

 11,95 US $ 1,99 USDPer månad

Ta denna affär (3 månader gratis)

Ivacy

 9,95 US $ 2,75 USDPer månad

Ta denna affär

GAIA Kodi Addon Repository

GAIA Kodi addon är tillgängligt via sitt eget “GAIA Repository”.

En annan bra sak med GAIA Kodi addon är att den har en egen officiell webbplats: https://gaiakodi.com/. Du kan hitta viktig information och detaljer om detta tillägg samt länkar till dess arkiv.

Hur man installerar GAIA Kodi Addon på Kodi Leia och Krypton

 1. Öppen Kodi
 2. Klicka på inställningar ikon > Öppen Filhanterare > Dubbelklicka på Lägg till källa > Klicka där det står Ingen och en dialogruta öppnas.
 3. Ange detta URL på fältet http://repo.gaiakodi.com > Klick OK
 4. Namnge nu denna källa som ”GAIA” > Klick OK
 5. Gå tillbaka till huvudmenyn och klicka på Add-ons flik > Klicka nu på Paket Installer ikon (Låda ikon i det övre vänstra hörnet)
 6. Klicka på Installera från zip-fil alternativ > Bläddra nedför listan och välj GAIA > Klicka på repository.gaia.zip > Vänta på meddelandet
 7. Klicka nu på Installera från arkivet alternativ > Öppen Gaia-förvar 1 > Gå till Video-tillägg mapp > Klicka på Gaia > Klick Installera > Vänta på meddelandet

Hur man installerar GAIA Kodi Addon på FireStick

 1. Installera Kodi på din FireStick.
 2. Gå till Utvecklaralternativ > Slå på ADB-felsökning och appar från okända källor.
 3. Se nu installationsproceduren som diskuterats ovan eftersom det kommer att vara detsamma för att installera detta tillägg på FireStick.

GAIA Kodi Addon nedladdning

 1. Ladda ner GAIA Kodi Zip-fil
 2. Öppna Kodi > Klicka på Add-ons
 3. Klicka på Låda ikon (tilläggsläsare)
 4. Välj Installera från zip-fil alternativ > Bläddra i systemet och öppna nedladdat zip-fil > Vänta på meddelandet
 5. Välj Installera från arkivet alternativ
 6. Gå till Gaia-förvar 1 > Öppen Video-tillägg mapp
 7. Välj Gaia > Klick Installera > Vänta på meddelandet

GAIA Kodi fungerar inte fel och korrigeringar

Följande är några vanliga Kodi-fel som du kan stöta på när du använder GAIA Kodi-tillägg:

Kontrollera loggfel

Ett kontrollloggfel visas vanligtvis när det är något fel med tillägget. Problemet kan vara med tilläggscachen eller de nödvändiga filerna som krävs för att köra tillägget kan saknas.

Fixera

Du kan åtgärda det här felet genom att rensa din Kodi-cache och backend-data. Om du inte har någon aning om det kan du hänvisa till vår guide ”Hur man rensar / tar bort videokache i Kodi” -guiden.

Inga strömmar finns tillgängliga

Ibland när du försöker strömma viss innehållstitel kan det här felet dyka upp. Anledningen bakom ett tillgängligt fel i No Streams är att tilläggskraparna inte kan dra några strömlänkar från leverantörerna. Detta händer när du har en överbelastad cache eller din tillägg är föråldrad.

Fixera

Rensa din Kodi-cache och försök sedan strömma igen eftersom det vanligtvis löser problemet.

Om problemet kvarstår kan du försöka uppdatera tillägget. Du kan lära dig mer om lösningarna på det här felet genom att hänvisa till vår “Hur man fixar Kodi No Stream Available Guide”.

Sista ord

GAIA Kodi är ett underbart Kodi-tillägg för alla binge tittare eftersom det gör att de kan strömma sina favoritfilmer och TV-program i HD. Mycket få Kodi-tillägg erbjuder strömning av hög kvalitet med ett enda klick.

Jag har personligen provat detta tillägg och tyckte att det var ganska intressant, eftersom jag inte stötte på några fördröjningar vid strömning. Tillägget går smidigt utan några fel eller kraschar och bromsar inte ditt system.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me