Från Genesis aska föddes ett nytt tillägg och hette Genesis Reborn. Med förbättrade funktioner och uppdaterade länkar har Genesis Reborn verkligen fått sitt namn i Kodi-världen. Det kommer snart att bli ett av de mest populära videotillägget för Kodi och matcha dess preferenser med Exodus eller Covenant.

I den här guiden ger vi detaljerade steg för hur du installerar Genesis Reborn på Kodi. Med Genesis Reborn installerat kan du titta på filmer och TV-program hela dagen. Genesis Reborn är bland några av de tillägg som fungerar även på Xbox One Kodi.

Hur man installerar Genesis Reborn på Kodi – Video Guide

Hur man installerar Genesis Reborn på Kodi Krypton version 17 eller högre

 1. Öppen Kodi på ditt system > Klicka på Inställningsikon, en växellikon som finns längst upp > Klicka på Filhanterare alternativ > Bläddra nu ner för att dubbelklicka på Lägg till källa.hur man installerar genesis reborn på kodi
 2. När du dubbelklickar på Lägg till källa ser du en ruta visas på skärmen > Det kräver ett förvar URL så typ http://jesusboxrepo.xyz/repo/ > Skriv nu namnet på förvaret “Jesus Box” > Klick OK och Klicka OK igen så att lådan stängs.hur man installerar genesis reborn på kodi krypton version 17
 3. När rutan stängs måste du gå tillbaka till Kodi-hemskärm genom att klicka på ’Esc’ -knappen på tangentbordet > Klicka nu på Add-ons flik > Här ska du klicka på Paketinstallatör rutan ikon.genesis reborn zip-fil
 4. Därifrån måste du klicka på Installera från zip-fil > Klicka på Jesus Box > Du har nu fått flera alternativ, klicka på Repository.Jesusboxtv-1.0.3 > Det kommer att ta några ögonblick att installera repo.genesis återföddes på kodi
 5. Välj nu alternativet Installera från arkivet > Klick Jesus Box Repository > Video-tillägg > Genesis Reborn > Installera > Vänta tills tillägget är installerat.genesis reborn kodi setup
 6. Gå till för att titta på filmer och TV-program på Genesis Reborn Kodi-tillägget Kodi huvudmeny > Klicka på Kodi Add-ons > Video-tillägg > Genesis Reborn.

genesis reborn kodi inställningar

Hur man installerar Genesis Reborn på Kodi Jarvis version 16 eller nedan

 1. Öppna Kodi Jarvis på din dator > Klicka sedan på Systemalternativet framtill > Klicka nu på File Manager > Dubbelklicka på Lägg till källa där du får en ruta > Kopiera och klistra in webbadressen http://jesusboxrepo.xyz/repo/ och klicka på Klar > Namnge förvaret ‘Jesus Box’ och klicka på Klar > Klicka på OK.
 2. Gå tillbaka till Kodi-hemskärmen > Klicka på System > Sedan tillägg > Härifrån måste du välja Installera från zip-fil > Hitta Jesus Box i listan och klicka på den > Klicka nu på Repository.Jesusboxtv-1.0.3 > Det kommer att ta lite tid att installera.
 3. Klicka nu på Installera från arkivet > Jesus Box Repository > Video-tillägg > Genesis Reborn > Installera > Njut nu av att titta på filmer och TV-program.

Genesis Reborn Review

Många reddit-användare har ett intryck av att Zen (Elysium) och Genesis Reborn för närvarande är de bästa Kodi-tilläggarna för streaming av filmer och TV-program. Men Elysium fungerar för närvarande inte vilket lämnar Genesis Reborn den ensamma krigaren.

genesis reborn review reddit

Exodus Kodi-tillägget kallades tidigare Genesis. Det var när Genesis gick ner tog över det. Genesis återupplivade sedan sitt gamla märke, som hette Genesis Reborn. Båda dessa källor är bra för att titta på filmer och TV-program.

#kodi Goda nyheter Kodi-fans, det finns ett nytt program som exodus brukade kallas Genesis Reborn och det är riktigt bra för filmer / tv 1/2 =

– DJ X-TRA (@ djxtra74a) 15 juli 2017

Genesis Reborn Fungerar inte / problem / fel

Det kan finnas många skäl till varför Genesis Reborn inte kunde fungera. Några av misslyckandena med att arbeta tillsammans med sina lösningar ges nedan:

Det gick inte att hämta kataloginformationsfel

Det här felet beror på ett fel i förvaret eller källan. Det inträffar när källan till förvaret är borta eller har stängts av. Bortsett från detta kan det här felet också uppstå på grund av mänskligt fel vid skrivning av felaktigt lagringsadress.

Lösning

För att undvika mänskliga fel krävs det att Kodi-användare kontrollerar om det finns ett slutstreck (/) i slutet av förvarets URL. Du måste skriva en snedstreck (/) i slutet av URL: en för att undvika detta fel.

Men hur vet jag när det här felet uppstår på grund av avstängning av förvaret? Du kan kontrollera om förvaret fungerar, bara skriva URL: en i din webbläsare. Om den öppnar länken betyder det att förvaret fungerar.

Kontrollera loggen för mer information

Det här felet kan göra någon galen. Anledningen till att detta fel uppstår är att tillägget är längre tillgängligt eller att innehållet är geobegränsat.

Lösning

Om tillägget inte längre är tillgängligt betyder det att det har stängts av. Om det är geo-begränsat kan du få Kodi VPN för att lösa problemet. VPN kringgår geo-restriktioner och du kan enkelt strömma videor på Kodi.

Genesis Reborn Det gick inte att installera ett beroende

Det gick inte att installera ett beroende-fel uppstår oftast när förvaret som tillägget är installerat från är skadat. Det här felet kan också visas när källan till förvaret är skadat, men förvaret eller zip-filen förblir intakt.

Lösning

För att åtgärda det här problemet måste du överväga att installera Genesis Reborn Kodi-tillägget från en pålitlig källa, dvs från Jesus Box-arkivet. Installationsprocessen för omnämnandet av Genesis Reborn i denna blogg är från Jesus Box Repository. Så kän dig säker och installera Genesis Reborn.

Genesis Reborn Download

För att installera Genesis Reborn Kodi-tillägg direkt på din dator måste du följa några steg. Men innan detta måste du ladda ner Jesus Box Repository Zip File på din dator.

 1. När nedladdningen är klar öppnar du Kodi > Klicka på Tillägg > Paketinstallationsikonen > Installera från zip-fil > Här måste du navigera i den nedladdade zip-filen från din dator > Vänta tills installationen inträffar.
 2. Välj nu Installera från arkivet > Klicka på Jesus Box Repository > Video-tillägg > Genesis Reborn > Installera > Njut av!

The Wrap Up

Genesis Reborn är ett framväxande Kodi-tillägg som snabbt får fotfäste i Kodi-samhället. Det kräver ett erkännande från Kodi-användare som skulle göra det utan sidled med Exodus. Det är därför vi gav en komplett guide för hur du installerar Genesis Reborn på Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me