icefims-Kodi-add-on

Detta tillägg finns tillgängligt med Kodil Repository och har täckts för Kodi Leia, Krypton och för Kodi Jarvis i denna guide.

Under många år har IceFilms uppfyllt sina förväntningar som ett av de bästa filmtillägg i Kodi-världen. Du kan filmer hela dagen.

Se till att du använder en kodi vpn för att skydda din online-närvaro från skadlig programvara och hackare. Inte bara det, det kommer också att ge dig obegränsad tillgång till mycket innehåll som är begränsat i din region.

Hur man installerar IceFilms på Kodi Leia och Krypton versioner

 1. Öppen Kodi > Gå sedan till inställningar > Klicka på Fil Chef > Dubbelklicka nu Lägg till Källa > En ruta visas så klicka på ‘Ingen’hur man installerar isfilmer på kodi
 2. Skriv URL för förvar http://kdil.co/repo/ > Klicka sedan OK > Om du tittar längst ner kommer det att fråga efter mediekällans namn, så skriv “Kodil Repo’ > Klicka sedan OK.hur man installerar isfilmer på kodi krypton version 17.6 eller lägre
 3. Gå till Kodi Hem > Välj sedan Lägg tillons alternativet som visas på vänster-menyn > Klicka nu på Lådaikon ligger på toppmenyn.icefilms på kodi-installationen
 4. På den här sidan måste du välja Installera från Zip fil alternativ > Rulla ner för att klicka på ‘Kodil Repo’ > Välj förvar Kodil.zip > Det kommer att ta tid att installera förvaret.icefilms kodi zip-fil nedladdning url
 5. När du installerat klickar du på Installera från arkivet > Välj sedan Kodil Repository > Gå till Video-tillägg > Sedan IceFilms > Tryck Installera > Vänta nu tills installationen äger rum.icefilms på kodi-inställningar
 6. När du är klar går du tillbaka till Kodi-hemskärmen > Klicka på Add-ons > Sedan Video Add-ons > Slutligen får du klicka på IceFilms > Välj avsnitt om filmer och njut!

hur man lägger till isfilmer på kodi

Hur man installerar IceFilms på Kodi Jarvis version 16 eller högre

 1. Öppen Kodi Jarvis > Klicka på framsidan av skärmen Systemet > Klicka sedan på Fil Chef > Rulla ner för att dubbelklicka på Lägg till Källa.
 2. Klicka på ‘Ingen’ när dialogrutan öppnas > Skriv sedan detta URL http://kdil.co/repo/ och klicka Gjort > Skriv nu detta namn “Kodil RepoOch klicka igen Gjort om alternativet visas > Klicka sedan OK för att stänga rutan.
 3. Gå nu till Kodi Hem > Klicka på Systemet > Sedan Add-ons > Installera från zip-fil alternativ > Detta tar dig till en annan ruta där du behöver klicka på Kodil Repo > Sedan Kodil.zip
 4. Klicka nu på Installera från arkivet > Detta skulle leda dig till ett antal förvar, så klicka på Kodil Repository > Video Add-ons > IceFilms > Installera > Njut av filmer och TV-program!

IceFilms Hämta Zip URL

Det finns en möjlighet att du kan hoppa över de tre första stegen i installationen av IceFilms Kodi 2019 genom att följa stegen nedan:

 1. Ladda ner IceFilms Zip-fil från HÄR och spara den på din dator.
 2. Öppna Kodi > Gå sedan till tillägg > Box-ikonen > Klicka på alternativet Installera från zip-fil och navigera därifrån från den nedladdade filen och vänta på installationen.
 3. Gå till Installera från arkivet > Kodil Repository > Video-tillägg > Sedan IceFilms > Installera > Njut av!

IceFilms fungerar inte / fixar / problem på Kodi

När Fusion Repository togs ned av brottsbekämpningen, var IceFilms tvungen att hitta andra kodi-förvar som passade in, och det är där fel började uppstå. Några av felen och deras korrigeringar finns nedan:

IceFilms kunde inte installera beroende

IceFilms Kodi 2019 var först tillgänglig på Fusion Repository. Efter fusionens kollaps försökte många Kodi-användare att installera tillägget, men det visade felet ‘Det gick inte att installera beroende’. Detta innebär att förvaret som detta tillägg var tillgängligt, saknade några nödvändiga filer.

Lösning

IceFilms finns nu tillgängligt i Kodil Repository som fungerar perfekt. I vår guide ovan har vi diskuterat samma tillvägagångssätt för Fusion Repository.

IceFilms kan inte strömmas

Kodi-användare hittas också klaga på tilläggets misslyckande med att strömma något. Dessa problem är relaterade till utvecklarna av IceFilms, dvs Eldorado. Tillägget misslyckas med att fånga länkarna utanför och kan inte tillhandahålla strömningstjänst.

Lösning

För den här typen av fel är det bättre att vänta på att utvecklarna löser problemet och sedan försöka komma åt tillägget efter några minuter. Ibland kan till och med en uppdatering få tillägget att bete sig på ett sådant sätt.

IceFilms Kodi Recensioner

Dessa tre fungerar bra isfilmer som inte skrapar bra. Har det från smash repo och han säger inte fixat

– MO (@kmar_NY) 20 september 2017

Dagliga fel och buggar har lett till ett starkare svar från Kodi-användare under den senaste månaden. Det vanligaste av dem är skrapningsproblemet. IceFilms introduceras av Kodil repo efter det att det fångats av Fusion Repository. Sedan dess har den tappat sin charm.

Varför använda isfilmer när samtalare har allt par??

– Shaun Bradley (@ShaunBradders) 19 augusti 2017

Det verkar som att Covenant har fått allt rampljuset på så kort tid att det har upphävt ett fantastiskt videotillägg från sin tid. Eftersom det finns för mycket fel i IceFilms-tillägget föredrar Kodi-användare en mycket enkel lösning, dvs att installera Covenant. Detta har resulterat i en minskning i popularitet för IceFilms.

Packa in det

IceFilms kanske inte är samma som tidigare, men det ger fortfarande långa timmars underhållning. Du kan se alla de senaste filmerna när du installerar Icefilms på Kodi. Detta tillägg finns i Kodil Repository och har sedan dess förlorat sin charm.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me