Hur man installerar IPVanish på FireStick – Enkel installation

ipvanish-on-firestick


Letar du efter en guide för hur du installerar IPVanish på Firestick? Tja, utan en skugga av tvivel, har du kommit till rätt plats!

I den här stegvisa demonstrationen kommer jag att leda dig genom allt du behöver veta om ett av de mest populära VPN för FireStick– IPVanish!

Bortsett från installationsanvisningarna för IPVanish, belyser den här artikeln ljus mot stjärnfunktionerna och utarbetar också en enkel procedur för att testa den på Amazon Firestick, när den väl har installerats.

Du hittar exakt vad du kom och letade efter, utan vidare, här är en enkel steg för steg-process för att installera IPVanish på Firestick för att gå AWOL när du vill!

Hur man installerar IPVanish på Firestick?

Borta är de dagar då installation av ett VPN på din Firestick visade sig vara en skrämmande process. För närvarande är processen lika stor som att ladda ner Subway Surfer på din telefon, eftersom IPVanish är bland de första VPN-leverantörerna vars ansökan är tillgänglig (gratis) att installera på Amazon Appstore!

Genom att följa nedanstående enkla steg kan du ladda ner applikationen med en blixt.

 1. Öppna din Firestick och navigera till Sök på menyn längst upp till vänster på hemsidan. Skärmen ser ut som ett förstoringsglas med bokstäverna A till Z som visas nedan
 2. Leta upp sökfältet genom att navigera över bokstäverna och ange “IPV”I baren
 3. När du skriver IPV ger sökfältet en lista med ord. Rulla ner och klicka på IPVanish
 4. Den följande skärmen kommer att innehålla få detaljer om IPVanish och en Installera Klicka på knappen
 5. Vid installationen blir du ombedd att ange Användarnamnoch Lösenord. Logga in för att fortsätta
 6. När du är klar med registreringen klickar du påLogga in och börja använda din IPVanish-app
 7. Du kan välja Ansluta-knappen i din nyhämtade applikation. Din streamingenhet kan skicka en anslutningsbegäran. Det här meddelandet informerar dig om att IPVanish vill övervaka din nätverkstrafik. Klicka på OK att fortsätta. Om du vill stänga av VPN: n trycker du på Koppla ifrån knapp

Hur man testar om IPVanish fungerar på Amazon Firestick?

Om du vill testa om din IPVanish VPN fungerar på Amazon Firestick eller inte, följ dessa enkla steg.

 1. Gå till Amazon App Store och ladda ner Mozilla Firefox eller Chrome. Båda webbläsarna är helt gratis att ladda ner och använda
 2. Klicka nu på anslutningsalternativet i din IPVanish för att upprätta en anslutning
 3. Starta den nedladdade webbläsaren genom att ange denna URL- https://dnsleaktest.com
 4. När du kommer till webbplatsen kan du se IP-adressen och platsen. Om IPVanish fungerar kommer du inte att likna den du redan har
 5. Slutligen, välj standardtestet och se till att det inte finns några DNS-läckor när du använder ditt VPN

Är det viktigt att använda ett VPN med Firestick?

Även om det inte är obligatoriskt rekommenderas det alltid att använda ett VPN med Firestick. Eftersom de flesta tror att detta bara är en onödig kostnad som kan bromsa Fire TV: s internetanslutning. Här är en lista med några orsaker som är tillräckliga för att fastställa varför det är nödvändigt att aldrig använda Firestick utan VPN.

Enkel användning av offentlig Wi-Fi

En av de viktigaste attraktionerna i en Firestick är dess portabilitet, eftersom den lilla lådan kan transporteras var som helst. Ändå betyder detta också att du kommer att använda allmän Wi-Fi på restauranger, hotell och andra sådana platser, vilket är mycket osäkert och osäkert!

Men om du råkar använda en VPN, kommer dess kryptering att tillåta dig att använda din Firestick i dessa nya nätverk utan att oroa dig för att en tum av dina data ska läcka ut!

Tillgång till innehåll utomlands

Med den enorma skjutningen av cyberbrott och andra problem med digital integritet föredrar många webbplatser att isolera sig mot en viss region / land av säkerhetsskäl. Eftersom de bara kan nås från en IP-adress som servern tillåter är det inte möjligt att komma in på sådana webbplatser om du inte är närvarande i det området.

En VPN säkrar inte bara dina data utan ändrar också din IP-adress, dessa applikationer / programvara tenderar att vara ett toppval för ett stort antal geobegränsade användare att förbikoppla servrarna och få åtkomst till begränsat innehåll varhelst det behövs.

Säkerhet och trygghet

Firestick skapas på en version av Android-operativsystemet som heter Fire OS. Även om Android är mycket populärt över hela världen, är det också notoriskt osäkert och osäkert.

Firestick-användare är som ett resultat öppna för attacker från hackare tillsammans med ISP: er, övervakning från regeringar och andra sådana organisationer. Med hjälp av ett VPN kan du rädda dig själv från alla dessa risker.

Varför är IPVanish ett bättre val för dig?

Trots det faktum att branschen nu är full av en mängd VPN är IPVanish utan tvekan en av de bästa VPN: erna för Firestick. Jag har några solida skäl att stödja detta påstående!

Denna VPN kommer med ett officiellt tillägg tillgängligt i Amazon App Store, vilket gör det lättare att installera och köra. Applikationen har speciellt utformats för Firestick-användare och var en av de första bland några få VPN-apparater som tillhandahöll dedikerad programvara för Amazons enhet.

Dessutom när det gäller Kodi-användare, IPVanish sätter inga begränsningar för datamängder såväl som de filtyper du använder. IPVanish på Kodi-servrar ganska bra eftersom det också blockerar de geo-begränsade Kodi-addonna.

Det är känt som en av de säkraste leverantörerna på marknaden eftersom det kommer med en AES 256-bit kryptering som är praktiskt taget brytbar. Det har säkerhetsfunktioner som DNS-läckskydd som tar hand om dina personuppgifter. Om smart och smidig strömning är vad du längtar efter, är denna VPN definitivt den för dig.

Det tar oss till ett slut. Tyckte du att den här artikeln var användbar? Om du har några frågor och förslag, låt oss veta det genom att lämna en kommentar nedan.

Fördelar

 1. Den har över 1300 servrar i 70+ länder.
 2. AES-256-bitars kryptering av militär kvalitet.
 3. Stöder 8 olika operativsystem och enheter.
 4. Integrerad Kill Switch-funktion .

Nackdelar

 1. Under 14 ögon jurisdiktion
 2. Det erbjuder en 7-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Slutsats

IPVanish är utan tvekan en av de bästa VPN-leverantörerna inom branschen och dess funktioner bevisar det. Omedelbar anslutning, avancerad säkerhet och sömlös hastighet är vad som förväntas från en topp-VPN-leverantör. Trots allt fantastiska funktioner är det en sak som berör mig; det faller under 5-ögons jurisdiktion.

Annars är det inget sådant som skulle hindra mig från att rekommendera detta VPN till mina läsare. Gå framåt, prova detta VPN och jag hoppas att du kommer att få en fantastisk upplevelse med det.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map