Kodis stöd för flera plattformar är en av de många anledningarna till att den här programvaran är så populär bland online-streamare och sladdar. Denna mångsidighet är något uppskattat av många tekniska geeks eftersom det är en ganska sällsynt sak att se. Mac som är en topplinjeoperativsystem föredras av människor på grund av dess fantastiska funktioner.

Efter Microsoft Windows är Mac det mest använda stationära operativsystemet runt om i världen. Många användare föredrar att använda macOS för sitt personliga bruk på grund av dess fantastiska GUI och dess imponerande funktioner. Kodi för Mac är något som Mac-användare gärna skulle ha.

Föreställ dig föreningen av ett av de bästa operativsystemen med en av de bästa strömningsprogrammen online; MacOS och Kodi!

Låter bra, rätt?

Det är verkligen en fantastisk upplevelse, att ha Kodi för Mac OS på grund av funktionaliteter och funktioner. Det är ett bättre alternativ för användare som föredrar bekvämlighet och samtrafik mellan sina mobila och stationära enheter. Gränssnittet och visningskvaliteten för en Mac-bok prisas globalt och det är ingen andra tanke om det. Online-streamare föredrar att titta på filmer och TV-program i HD-definition, vilket är möjligt med Kodi-appen för Mac.

För det andra, det faktum att malwares och virus inte välkomnas i MacOS, gör det mer fascinerande att använda. Online-streaming kan ibland vara en riskabel strävan och många användare avstår från att engagera sig i det på grund av konsekvenserna. Men en Mac-användare oroar sig inte för sådana problem eftersom Mac är ett av de säkraste operativsystemen att använda.

En annan bra sak med Mac som skiljer den från andra operativsystem som Windows och Android är stabiliteten. Program i Mac kraschar inte som i andra operativsystem. Fil eller app kraschar är något som en MacOS-användare inte introduceras med och det är något som gör detta operativsystem bättre än andra.

Så i jämförande skala kan online-streaming med Mac OS vara ett bättre alternativ än andra kan!

Är Kodi säkert för Mac?

Verkligen! Som nämnts tidigare är MacOS själv mycket säkert eftersom inga malwares eller virus kan komma in i systemet, vilket är en av dess USP. Dessutom, om användaren använder officiella Kodi-tillägg, finns det ingen risk att falla för något slags virus till skillnad från andra OS-användare.

Säkerhetsproblem uppstår när användare väljer tredjeparts Kodi-tillägg som har spywares och malwares i sina förvar. Det är inte nödvändigt att varje Kodi-tillägg från tredje part skulle ha något misstänkt i dess förvar. Inte många fall har noterats så här, men nyligen har några Kodi-tillägg visat sig vara smittsamma.

Ändå kan du njuta av att använda andra Kodi-tillägg för strömmande filmer, sport och mycket mer utan att oroa dig för säkerheten på Mac.

Krav på Mac för att konfigurera Kodi på Mac

Följande är kraven för att installera Kodi på Mac OS:

 1. Kodi stöder både x86- och X64-processorer. Mac-enheter har x64 (64-bitars processorer) som stöds av Kodi och inga justeringar krävs.
 2. En GPU och OpenGL 2.0 är de minsta kraven för att köra Kodi, Mac-enheter har bättre specifikationer när det gäller GPU: er och detta skulle inte vara ett problem alls.
 3. Minst 2 GB RAM krävs för att Kodi ska kunna köras snabbt på din enhet.
 4. Kodi kräver inte mycket utrymme för installation och det skulle bara täcka 150 MB av din lagring.

Hur du installerar Kodi 18 Leia på Mac

 1. Gå till nedladdningssidan för Kodi.tv och klicka på ikonen för nedladdning av Kodi för Mac OS. Ladda ner installationsprogrammet (64 bit) på din enhet.
 2. Öppna den nedladdade filen på din Mac från nedladdningsmappen.
 3. Dra och släpp nu Kodi-installationsfilen i mappen Program > appinstallationen kommer att starta.
 4. När installationen är klar öppnar du Kodi. (Chansen är stor att du kan få ett fel med att säga “kan inte öppnas eftersom det kommer från en oidentifierad utvecklare”, det beror på att du inte har aktiverat behörigheten att installera externa applikationer).
  För att aktivera användning av extern applikation på din Mac högerklickar du på Kodi-appen > Välj Öppna. Det finns ett annat sätt att öppna applikationen, du kan öppna säkerheten & Sekretessinställningar och klicka på alternativet “Tillåt applikationer nedladdade från:”.
 5. Nu räcker det! Nu kan du använda Kodi på MacOS och njuta av att strömma allt ditt favoritinnehåll genom dess fantastiska tillägg.

Följande är några av de bästa Kodi-tillägg för MacOS:

 1. Tubi TV
 2. Popcornflix
 3. Stjärnfilmer
 4. FilmRise
 5. Spraka
 6. WNBC

Detta är några av de bästa tillägg som du kan prova på Kodi-appen för Mac. Vissa av dessa är inofficiella Kodi-tillägg, medan andra är licensierade Kodi officiella tillägg.

Så här ställer du in Kodi-biblioteket på Mac OS

Om du vill uppdatera ditt Mac OS-bibliotek med dina metadata följer du dessa steg:

 1. Öppen Kodi
 2. Klick bio
 3. Välj Ange filavsnittet
 4. Klicka på Lägg till videor alternativ
 5. Klicka på Bläddra > Öppna nu mappen som innehåller dina videoklipp som ska laddas upp och klicka på OK
 6. Klicka på OK en gång till så kommer mappen att laddas upp.
 7. Gå tillbaka till huvudmenyn och öppna filmen.
 8. Ett fönster dyker upp > Välj filmer så kommer innehållet att läggas till i ditt bibliotek.

Slutsats

Vid det här laget skulle du säkert ha förstått att Kodi för Mac-installation alls inte är komplex. Jag rekommenderar Mac-användare att försöka använda Kodi för online-strömning eftersom det har några fantastiska funktioner. Jag har nämnt ovan några bästa Kodi-tillägg som du kan använda för att strömma alla de senaste filmerna och TV-programmen, så prova det.

Kodi på MacOS är något du kommer att älska om du är en strömmande fan som välkomnar strömmande mjukvara och enheter av hög kvalitet. Jag har provat det personligen och jag kan försäkra er att det är värt ett skott. Ändå, om du står inför några geo-restriktioner eller om du inte kan installera ett tillägg kan du försöka använda ett VPN för att kringgå begränsningarna. Du bör också välja ett VPN när du strömmar online för att skydda din integritet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me