Hur man installerar Kong TV på Kodi – Beräknad tid är 3 minuter

Med Kong TV kan du titta på hundratals IPTV-kanaler från hela världen med den bästa videokvaliteten på din Kodi-enhet. Det har separata sektioner uppdelade för många kategorier, dvs filmer, sport, live-tv, dokumentärer, barn och så mycket mer. Källor för innehållet från Kong TV har väldigt få dåliga länkar och det är det som gör detta tillägg fantastiskt.


I den här guiden har vi diskuterat en fullständig process för hur man installerar Kong TV på Kodi. Låt oss börja.

 1. Hur man installerar Kong TV på Kodi 16
 2. Kong TV fungerar inte / problem / fel
 3. Ladda ner Kong TV APK
 4. Kong TV Kodi Recensioner
 5. Kong TV Kodi Repo Download

Hur man installerar Kong TV på Kodi Krypton version 17 eller högre

 1. Först måste du Öppna Kodi Krypton > Välj sedan inställningar ikonen på toppmenyn > Gå till Filhanterare.hur man installerar kong tv på kodi
 2. Rulla ner till menyn och dubbelklicka på Lägg till källa till vänster på skärmen > En ruta öppnas där du måste klicka på ‘Ingen’ alternativ > Skriv URL http://devraiden.com/repo/ > Klick OK > Skriv nu namnet på förvaret i.e. King Kong Repo > Klick OK för att stänga rutan.hur man installerar kong tv på kodi krypton version 17 eller högre
 3. Gå tillbaka till Kodi Home genom att trycka på ’Backspace’ på tangentbordet > Gå till Add-ons meny > Klicka på Paketinstallatör (Ruta-ikon) ovanpå.hur man lägger till kong tv på kodi
 4. Lista med alternativ kommer att presenteras, så klicka på Installera från zip-fil > Klicka på rutan som öppnats på skärmen King Kong Repo > Repository.KingKong.zip > Det tar några minuter att installera.kong tv kodi installation
 5. Knacka på Installera från arkivet alternativ > Hitta och klicka på King Kong Repository > Sedan Video-tillägg > Kong TV > Installera.kong tv på kodi
 6. Gå till för att se tillägget Kodi Home > Sedan Add-ons > Video-tillägg > Kong TV > Njut av live-TV!

Hur man installerar Kong TV på Kodi Jarvis version 16 eller nedan

 1. Lansera Kodi Jarvis på ditt system> Välj Systemet alternativet från menyn > Klicka på Filhanterare från undermenyalternativet > Dubbelklicka sedan på Lägg till källa.
 2. Klick ‘Ingen’ när rutan öppnas > Skriv URL http://devraiden.com/repo/ > Klick Gjort > Skriv sedan namnet i.e. King Kong Repo > Klick OK.
 3. Gå tillbaka till Kodi huvudmeny > Välj Systemet menyn igen > Knacka på Add-ons > Klicka nu på Installera från zip-fil > King Kong Repo > Välj sedan repository.kingkong.zip
 4. Gå till Installera från arkivet > Välj sedan King Kong Repository > Klicka på Video-tillägg > Kong TV > Installera

Kong TV fungerar inte / problem / fel

Du kan ha olika typer av fel och buggar med ett kong tv-tillägg. Eftersom dessa kanaler sänds från hela världen, står därför många Kodi-användare inför dessa fel. Några av dem markeras nedan:

Det gick inte att installera beroende

När detta fel inträffar betyder det två saker. Det kan betyda om tillägget eller förvaret inte längre finns eller tillägget eller förvaret uppdateras. Det kan inte finnas något tredje alternativ när du ser detta fel.

Lösning

Att lösa detta problem innebär ofta att vänta några minuter och sedan försöka igen för att installera det specifika tillägget. Om det fortfarande inte fungerar betyder det att det finns något problem med tillägget som måste åtgärdas. Vänta några minuter säkerställer att tillägget uppdateras.

Ingen strömning / källa tillgänglig

Även om Kong TV sänder de flesta kanaler som nämns på deras lista, men vissa av dem är geografiskt begränsade. Det innebär att dessa kanaler inte sänds om de inte visas i sitt eget land. Annars kommer det att visa ‘Ingen källa tillgänglig’.

Lösning

Det finns en enkel lösning för att lösa problemet, och det är att få en Kodi VPN. Det gör att du kan blockera geo-restriktioner och skydda ditt system från externa hot och spammare.

Kong TV APK

Kong TV har för närvarande ingen egen APK. Därför rekommenderas det att ladda ner Kong TV på Kodi Fire Stick-enheten. Liknande steg följs som diskuterats för Kodi Krypton i avsnittet ovan.

Kong TV Kodi Recensioner

@_PYDev_ Hej. Älskar Kong tillägg. I Aeon Nox Silvo kan jag inte lägga till KongTV eller KongKids i min build. Frys varje gång jag klickar på lägg till genväg

– Ronald Kapeller (@rkapeller) 2 augusti 2017

Om Kodi-användare svarar kan det tyckas att Kong TV inte verkar fungera korrekt när du installerar en ny Kodi-hud. En Kodi-användare påpekade att Kong TV inte smälter bra med Aeon Nox Silvo Skin och därför fryser efter några minuter.

@ASB_YT Ref Kong Kong-appen ……. alla kanaler stängs av efter 3 eller 4 minuter.

– Pat (@Whelts) 1 augusti 2017

En annan vanlig recension som publicerats av Kodi-användare är att det inte går att upprätthålla IPTV-kanaler. Många klagomål är inriktade på att stänga av kanaler efter var 3 till 4 minut. Detta innebär att Kong TV har ett fel att fixa som ofta uppstår.

Kong TV Kodi Repo Download

King Kong Repository kan installeras med en zip-fil och därifrån kan du installera Kong TV-tillägg direkt på Kodi. Följ stegen som markeras nedan:

 1. Ladda ner Kong TV Repository
 2. Öppen Kodi > Gå till Add-ons > Välj Box-icon överst > Sedan Installera från zip-fil > Navigera eller Ladda upp den nedladdade zip-filen.
 3. Gå till Installera från arkivet > King Kong Repository > Video-tillägg > Klicka på Kong TV > Sedan Installera.

Packa in det

Kong TV får en enorm popularitet på grund av sin täckning av hundratals IPTV-kanaler. Kong TV finns i KingKong Repository tillsammans med andra fantastiska kodi-tillägg. Det erbjuder kanaler i god videokvalitet och har färre dåliga länkar. I den här guiden diskuterade vi hur man installerar Kong TV på Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map