Maverick Repository är välkänt eftersom det är värd för sitt eget Maverick TV Kodi-tillägg och många populära Kodi-tillägg som Sports Devil, Joker Sports, Cartoon Network, Gen-X etc. Detta förvar kan enkelt laddas ner och installeras på Kodi utan att ha några problem. Följ vår guide för att lära dig hur du installerar Maverick Repository på Kodi.

Maverick Kodi Repository Review

Maverick Repository fick popularitet på grund av sitt eget Maverick-tillägg. Men det har många andra mainstream Kodi-tillägg från tredje part. Detta förvar var tidigare känt som Joker TV och var ganska populärt.

Joker bytte namn till Maverick och Maverick Repository blev ett framträdande namn i Kodi-samhället. Maverick-förvaret har tillägg för att tillgodose allas strömningsbehov.

Hur man installerar Maverick-repo på Kodi krypton 17.6 och senare

Följ dessa steg för att installera Maverick Repository i Kodi Krypton version 17.6:

 1. Öppen Kodi > Klicka på Inställningsikon > Cslicka Filhanterare.Hur man installerar Maverick-repo på Kodi krypton 17.6
 2. Dubbelklicka Lägg till källa > En dialogruta öppnas med en adressfält och ett namnfält > Klick > och skriv denna URL i adressfältet “http://mavericktv.net/mavrepo > Klick Ok > Namnge denna mediekälla som “Maverick> Klick OK > Klick OK igen för att stänga dialogrutan.Hur man ställer in Maverick-repo på Kodi krypton 17.6
 3. Återvänd till Huvudmeny > Klicka på Add-ons flik > Klicka på paketinstallationsikon (Box) från det övre vänstra hörnet.hur man installerar maverick-arkivet på kodi jarvis
 4. Välj Installera från zip-fil > Klicka på Maverick > Välj maverickrepo-3.5.zip > vänta på anmälan.

installera maverick kodi repo från zip-fil

Hur man installerar Maverick-repo på kodi jarvis 16 och nedan

 1. Öppen Kodi Jarvis V16.
 2. Klick Systemet > Klick Filhanterare.
 3. Dubbelklicka på Lägg till källa.
 4. Klick <Ingen> och skriv detta URL http://mavericktv.net/mavrepo > Klick Gjort > Namnge denna media källlänk som Maverick > Klick Gjort > Klick
 5. Gå tillbaka till Kodi Home Skärm > Klick Systemet > Klick Add-ons.
 6. Välj Installera från zip-fil alternativ > Välj Maverick > Klicka på maverickrepo-3.5.zip.

Hur man installerar Maverick Repository på FireStick Kodi

Att installera Maverick Repository på FireStick skiljer sig inte som på andra enheter. Först måste du installera Kodi på din Fire Stick-enhet. Efter det kommer du att aktivera installationen av tjänster från tredje part på din enhet.

Gå till Utvecklaralternativ från menyn och aktivera ADB-felsökning och appar från okända källor.

Efter det kan du enkelt installera Maverick-förvaret på din FireStick-enhet och njuta av alla de fantastiska tillägg som detta förvar erbjuder på din FireStick-enhet.

Maverick Kodi-tillägg

Här är en lista över alla de bästa Kodi-tillägg som ingår i förvaret:

 1. Joker Sports
 2. Maverick TV
 3. SportsDevil
 4. Den magiska draken
 5. Gen-X
 6. ITV
 7. Vid Flix
 8. Cartoon Network
 9. LiveStreams Pro
 10. Youtube

Vanliga frågor om Maverick Repository

Här är några av de vanligaste frågorna från Kodi-användare om Maverick Repository:

 Maverick Repo fungerar inte

Om du har problem med att komma åt eller installera tillägget bör du omedelbart kontrollera om källadressen du har lagt till i File Manager är korrekt eller inte.

Om källadressen du har angett är korrekt men förvaret fortfarande inte fungerar, kan förvaret kanske under en uppdatering och du bör vänta ett par timmar.

 Maverick TV kunde inte installera ett beroende

Det gick inte att installera ett beroendefel uppstår om förvaret är föråldrat, källadressen har gått ut eller om det finns några filer som saknas i förvaret. Om du stöter på det här felet, ladda ner förvaret igen och försök installera det igen.

Slutsats

Många Kodi-arkiv har vunnit popularitet genom att tillhandahålla uppdaterade Kodi-tillägg och Maverick Repository är ett av dem. Dess mycket egna Maverick Kodi-tillägg är också ett fantastiskt Kodi-tillägg för strömmande filmer och TV-program i hög kvalitet.

En sak som varje förvar inte lyckas göra är att överleva i branschens konkurrens. Många stora förvar kommer och går eftersom många av dem inte har några innovationer eller unika i dem. Många av dem straffas av myndigheter och tvingas stänga av sin tjänst.

Spelsättet att använda ett tredjeparts Kodi-tillägg eller -förvar är med en betald eller gratis VPN för Kodi för att säkerställa din integritet. Håll dig säker medan du strömmar och väljer den bästa VPN-leverantören på marknaden.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me