Hur man installerar Mucky Duck Repo på Kodi Krypton / Jarvis – enkla steg

Mucky Duck Repository Update: Mucky Duck Repository har stängts av på grund av upphovsrättsanspråk och är inte längre tillgänglig.


Varning! Du bör använda en VPN för att förbli anonym när du använder Mucky Duck Repo eftersom det skyddar din integritet. Utnyttja 85% rabatt på PureVPN och strömma obegränsat innehåll på Mucky Duck.

Att installera Mucky Duck Repo på Kodi är ett populärt val bland filmer, TV-program och sportfans. Det enda skälet till att vem som helst skulle kunna komma med är Repos olika tilläggsval som erbjuds sina användare. Vi föreslår Kodi-användare att installera Mucky Duck Repo på sina Kodi-enheter eller programvara för att få tillgång till ett brett utbud av filmer, TV-program och sporttillägg bland andra. I den här guiden tillhandahåller vi en steg-för-steg-guide för hur du installerar Mucky Duck Repo på Kodi.

Några av de fantastiska tillägg som finns i Mucky Duck Repo listas nedan:

 1. 123Movies
 2. U.B.A.R
 3. GenVideos
 4. Afdah
 5. HD Box

Steg för hur du installerar Mucky Duck Repo på Kodi har beskrivits nedan:

Hur man installerar Mucky Duck Repo på Kodi Krypton version 17

 1. Öppen Kodi på din enhet > Gå till inställningar > Klicka nu på Filhanterare.hur man installerar mucky anka repo
 2. Dubbelklicka nu på Lägg till källa närvarande på vänster sida > Skriv in URL: en http://muckys.mediaportal4kodi.ml där den står ‘Ingen’ > Ange namnet på mediekälla som “Mucky Duck” > och klicka OK.hur man installerar mucky duck repo på kodi krypton version 17
 3. Du måste gå tillbaka till Kodi-hemskärm genom att trycka ’Esc’ -knappen på din knappsats > Välj Add-ons > Klicka längst upp till vänster “Paketinstallatör” ikon.mucky duck repository addons
 4. Välj Installera från zip-fil > Rulla ner för att klicka Mucky Duck > och välj repository.mdrepo-1.0.2.zip > Vänta nu ett tag tills tillägget med den gusiga anden laddas.mucky duck installera från zip-fil
 5. Klicka på Installera från förvaret > Välj Mucky Ducks Repo > Video-tillägg > Här kan du se en lista över populära Kodi-tillägg för mucky duck.mucky duck video addons
 6. Klicka på något av tilläggena > Klick Installera för att starta installationsprocessen.lutande anka strömmande
 7. När installationen är klar, gå till Kodi huvudmeny > Add-ons > Video-tillägg> Välj det mucky duck-tillägget som du just har installerat.Mucky Duck-inställningar
 8. voila! Du är bra att se filmer, TV-program och mycket mer!

Mucky Duck FUBAR

Hur man installerar Mucky Duck Repo på Kodi Jarvis version 16

Installera Mucky Duck Repo på Kodi Jarvis version 16 är en process som liknar den för Kodi Krypton version 17 som har beskrivits i guiden ovan. Innan du installerar Mucky Duck Repo på Kodi måste du dock tänka på att dessa två versioner av Kodi har olika skillnader i layout, tangenter och placering av huvudmenyn..

Om du har Kodi Jarvis installerat på din enhet, borde du inte behöva oroa dig. Stegen för att installera Mucky Duck Repo förblir desamma. Den enda skillnaden du behöver för att hålla koll på är huvudmenyn för var och en av versionerna. I Kodi Jarvis ligger huvudmenyn längst ner i horisontellt läge, medan huvudmenyn i Kodi Krypton är vertikalt placerad på vänster sida.

Bortsett från detta kommer du att hitta “System” -knappen ersätts av “Inställningar” -nyckeln i Kodi Krypton version 17. Om du har Kodi Jarvis installerat på din enhet måste du följa samma steg som beskrivs för Kodi Krypton medan du håller i åtanke de beskrivna förändringarna.

Mucky Duck Repo fungerar inte

Oväntad avstängning

Om du tycker att din Kodi misslyckas med att installera Mucky Duck Repo från förvaret som finns i guiden, eller blir avstängd plötsligt utan någon varning, kan du ha ett Kodi-problem.

Underlåtenhet att uppdatera Kodi till en nyare version kan leda till sådana problem som kan spegla irritation bland Kodi-användare.

Lösning

Kodi-användare kan övervinna detta fel genom att installera den senaste versionen av Kodi, dvs. Kodi Krypton version 17. När installationen är klar måste du installera Mucky Duck Repo på Kodi igen. Detta kommer säkert att lösa ditt problem.

Streamingproblem

Streamingproblem kvarstår med de flesta Kodi-tillägg. Eftersom Mucky Duck är ett förvar som innehåller olika antal populära Mucky Duck Kodi-tillägg, kan denna situation sannolikt uppstå.

Om någon av de modiga Anka-Kodi-tilläggsmaskinerna inte strömmar medieinnehåll, är det mycket troligt att Kodi-användare kan skylla på tillägg för att publicera dåliga länkar. Även om detta kan vara sant, men inte helt.

En del strömmande innehåll kan ha geo-blockerade begränsningar, vilket är en form av skydd som förhindrar användare att komma åt innehåll baserat på deras geografiska plats.

Lösning

Kodi-användare kan enkelt fixa detta problem med en Kodi VPN som gör det möjligt för Kodi-användare att få åtkomst till geo-blockerat innehåll oavsett deras geografiska plats. En Kodi VPN kommer också att dölja sin internetaktivitet från myndigheter och internetleverantörer.

Mucky Duck Repo Zip

Om du vill minska antalet steg som vi har tillhandahållit och vill hitta ett enkelt sätt för nedladdning av Mucky Duck Repo, måste du installera Mucky Duck Repo zip-fil direkt från dess webbplats. Processen beskrivs nedan:

Du måste ladda ner Mucky Duck Repo Zip-fil.

Klicka på repository.mdrepo-1.0.2.zip > Den kommer att be din tillåtelse att spara zip-filen på din enhet > Spara filen.

Starta installationsprocessen genom att starta Kodi > Gå till tillägg > Klicka på paketinstallationsikonen > Installera från zip-fil > Navigera i filen som du laddade ner i steg 2 > Klick OK.

Fortsätt nu installationsprocessen från steg 5 som finns i guiden ovan.

Slutgiltiga tankar

För att installera Mucky Duck Repo på Kodi måste du följa åtta beskrivna steg som diskuteras i den här guiden. Om Mucky Duck Repo inte fungerar på din enhet kan du antingen behöva ladda ner den senaste versionen av Kodi, dvs. Kodi Krypton version 17, eller överväga att använda en Kodi VPN. I alla fall kan du strömma fantastiskt medieinnehåll gratis.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map