Om du någonsin undrade hur strömma filmer, TV-program, dokumentärer och annat medieinnehåll på ett ställe, behöver du inte leta längre

Navi-X Kodi kan vara det mest populära Kodi-tillägget och också det äldsta, det är ett Kodi-tillägg som erbjuder gratis medieinnehåll för internetanvändare.

Gratis strömning är emellertid inte så lätt eftersom många av högkvalitativa strömmar är geobegränsade som inte kan nås utan VPN för Kodi.

I den här artikeln kommer vi att avslöja hur du installerar Navi-X på Kodi och löser olika problem relaterade till tillägget.

Vad är Navi-X Kodi

Navi-X tillåter sina användare att dela och ladda ner innehåll genom en mycket stor videodatabas. Allt från filmer till TV-program, sportevenemang och live-tv kan hittas med dina fingrar.

Följ denna steg-för-steg-guide för hur du installerar Navi-X på Kodi.

Hur man installerar Navi-X på Kodi Leia och Krypton versioner

Kodi Leia är den senaste versionen av Kodi följt av den populära Krypton-versionen. Detta tillägg fungerar bra med alla tillgängliga Kodi-versioner.

Följ dessa steg för att installera Navi-X Kodi-tillägget på nolltid:

  1. Öppen Kodi> Välj ‘Inställningar’ -knappen längst upp till vänster > Fil Chef > Dubbelklicka ‘Lägg till Källa’.hur man installerar navi-x på kodi
  2. Skriv den här länken http://kdil.co/repo/ > Klick OK > Skriv nu namnet på medielänken “Kodil Repo’ > Klick OK på nytt.hur man installerar naxi x addon på kodi krypton version 17
  3. Gå tillbaka till Hemskärm > Klick Add-ons fliken finns på menyn till vänster > Klicka längst upp till vänster lådformad ikon > Installera från blixtlås fil > Kodil Repo > Kodil.zip.navi-x installera zip-fil kodi
  4. Installera från förvaret >Välj Kodil Repository > Program Lägg tillons> Klick Navi-X > Installera.navi-x addon-konfiguration på kodi krypton version 17
  5. Gå tillbaka till Huvudmeny > Programtillägg >Navi-X > och njut!

navi-x addon inställning kodi krypton version 17

Hur man installerar Navi-X Kodi Jarvis version 16 eller högre

Att installera Navi-X på Kodi Jarvis version 16 liknar installationen av Navi-X på Kodi Leia och Krypton, förutom att layouten för Kodi Jarvis skiljer sig lite från den förbättrade versionen.

Kodi Jarvis har en liten variation i sin layout av huvudmenyn. Huvudmenyn kan hittas belägen längst ner på skärmen i horisontell position, medan huvudmenyn i den senaste versionen ligger på vänster sida som står vertikalt.

I Kodi Krypton heter nyckelfunktionen “Systemet’ har ersatts med “Inställningar’ som finns i huvud meny. Men i termer avhur man använder Navi-X‘I någon av Kodi-versionerna förblir processen densamma.

Hur du fixar Navi-X fungerar inte

Navi-X-användare kan ha några fel när de installerar Kodi-tillägget. Vi har tillhandahållit två vanligaste problem för Kodi-användare när de installerar Navi-X.

Kontrollera loggen för mer informationsfel

Det här felet kan göra någon galen. Vid vissa tillfällen har vi alla sett att Kodi misslyckas med att strömma ett medieinnehåll som du desperat vill titta på. Det finns dock ingenting som vi inte kan fixa.

För att åtgärda problemet tar det vanligtvis att rensa cachen. För det måste du installera ‘Add-on installer’, som är ett Kodi-tillägg. När du är klar med att installera tillägget öppnar du tillägget för underhållsverktyg och klickar sedan på allmänt tillägg och rensar cache.

Om problemet fortfarande kvarstår efter att cachen har rensats kan det tyckas att du försöker få åtkomst till ett geo-blockerat innehåll som bara kan nås via en Kodi VPN.

Varför Navi-X slutade arbeta?

Navi-X kan ibland sluta fungera på ett oväntat sätt, vilket kan orsaka viss oro. Detta fel uppstår normalt när du har en tidigare version av antingen Kodi eller Navi-X installerat. Ta reda på den senaste versionen av Navi-X och även den senaste Kodi Krypton version 17 för att lösa felet.

Om du har en nyare version av Navi-X och Kodi installerad, kanske du vill försöka avinstallera Navi-X och installera tillägget igen. Detta kan åtgärda problemet.

Packa upp det

Navi-X är utan tvekan det mest populära och äldsta Kodi-tillägget. Den har en databas där Kodi-användare kan dela det senaste medieinnehållet. Du kan strömma filmer, TV-program och andra liknande underhållningspaket utan problem.

Att installera Navi-X på Kodi kommer faktiskt att lösa ditt problem för gratis strömning. Du kan enkelt titta på ditt favoritinnehåll hemma, på jobbet eller var du än känner dig bekväm. Gå bara igenom vår guide om hur du installerar Navi-X på Kodi och titta på ditt favoritinnehåll var som helst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me