Players Klub är ett IPTV-tillägg som har hundratals amerikanska kanaler, video on-demand, live sport och Retro TV. Det har inte gått länge sedan detta Kodi-tillägg har träffat Kodi-världen med sina senaste funktioner.

För att tillägget ska fungera i Kodi kräver det ett användarnamn och lösenord, som nu har ändrats under ganska många gånger. Dessutom är det en IPTV-tjänst och du behöver en VPN för Kodi som kan hjälpa dig att kringgå geo-begränsningarna och kryptera din trafik för strömning av kvalitet.

Imponerande del av detta tillägg är beskrivningen av hur länge showen har körts. Denna tillägg har flyttats till premium / betald version, men du kan fortfarande hitta många gratis kodi-tillägg här.

Varning! Du bör använda ett VPN för att förbli anonym när du använder Players Klub eftersom det skyddar din integritet. Utnyttja 85% rabatt på PureVPN och strömma obegränsat innehåll på Players Klub.

För att kunna se amerikanska kanaler och vissa kanadensiska kanaler måste du veta hur du installerar Players Klub på Kodi. För att lära dig det har vi listat steg för Kodi Leia, Krypton och Jarvis. Så läs vidare!

Hur man installerar Players Klub på Kodi Tutorial – Video Beräknad tid: 2 minuter

Hur man installerar Players Klub på Kodi Leia och Krypton

 1. Starta Kodi > Klicka på kugghjulsikonen längst upp som även kallas Inställningsikonen > Välj nu File Manager-alternativet i slutet > Rulla ner och dubbelklicka på Lägg till källa.hur man installerar spelarklubben på kodi
 2. Genom att dubbelklicka på Lägg till källa får du en ruta där du måste klicka på ‘Ingen’ > Genom att klicka på Inget visas ett alternativ som kommer att be om en URL-adress, så skriv http://theplayersklub.us/playersklub/ > Nu längst ner i rutan måste du höja namnet på förvaret, så skriv “Players Klub” > Klicka på OK tills rutan försvinner.hur man installerar spelare klubb på kodi krypton version 17
 3. För att gå vidare till nästa steg måste du gå tillbaka till Kodi Main Menu > Klicka på fliken Tillägg > och klicka sedan på Box-ikonen som heter Package Installer.spelarna klubb på kodi
 4. När du har klickat på Package Installer-ikonen måste du välja Installera från Zip File-alternativet > Det här alternativet öppnar en annan ruta där du måste välja spelare Klub > Klicka sedan på repository.playersklub-1.0.zip.spelare klub kodi zip-filinstallationsinstallation
 5. Vänta tills förvaret installeras. När det är klart kommer det att visa ett tecken ‘Tillägg installerat’ längst upp till höger på skärmen..spelarens klub kodi-inställningar
 6. Klicka nu på alternativet Installera från förvar > Sök och klicka på Players Klub Repository > Video-tillägg > Klicka sedan på Players Klub > Installera.spelare klub på kodi
 7. Vänta tills tillägget installeras.spelarens klub xbmc-konfiguration på kodi
 8. När installationen är klar går du tillbaka till Kodi Main Menu > Klicka på Tillägg > Video-tillägg > Spelare Klub > Njut av!

spelare klub kodi guide

Hur man installerar Players Klub på Kodi Jarvis version 16

 1. Öppna Kodi Jarvis på ditt system > Klicka på Systemalternativ > Klicka sedan på File Manager > Dubbelklicka sedan på Lägg till källa.
 2. Du kommer att se en ruta framför dig, klicka på ‘Ingen’ > Skriv in denna URL http://theplayersklub.us/playersklub/ och klicka på Klar > Skriv nu namnet på förvaret “Players Klub” och klicka på Klar > Klicka nu på OK.
 3. När rutan försvinner, gå tillbaka till Kodi-startskärmen och klicka på System > Add-ons > Installera från zip-fil > Spelare Klub > Klicka sedan på repository.playersklub-1.0.zip
 4. Välj nu Installera från lagringsalternativet > Hitta och klicka på Players Klub-arkivet > Video-tillägg > Spelare Klub > Installera > Njut av!

Spelare Klub lösenord

För inte så länge sedan var Players Klub en gratis version som var tillgänglig för Kodi-användare. Det gav ett användarnamn och lösenord för sina fria användare som ofta skulle ändras. Detta är dock inte längre möjligt. Kodi-användare måste få ett premiumkonto för att låsa upp kanalerna.

Spelare Klub IPTV

Players Klub erbjuder olika amerikanska IPTV-kanaler inklusive några av de kanadensiska kanalerna. Här är några av listan över kanaler som tillägget har:

 1. ESPN
 2. Upptäck
 3. Historia kanal
 4. MSNBC
 5. EN&E

Spelare Klub Premium

Players Klub Premium-kontot erbjuder över 500 amerikanska kanaler från USA$ 5. Det är ingen skada att betala US $ 5 för att se några av de finaste amerikanska IPTV-kanalerna.

En annan fördel som du får med en premiumversion är dess videokvalitet. Även om Players Klub inte lovar att erbjuda HD-kvalitet, men det är ändå finare.

The Wrap Up

Players Klub är ett premiumtillägg som har över 500 amerikanska IPTV-kanaler inklusive live-sport. För inte länge sedan var Players Klub en gratisversion av Kodi-tillägget som förvandlades till premiumservice på grund av dess popularitet.

Det har ökat antalet IPTV-kanaler på sin premiumversion med en bättre videokvalitet, med början från 5 USD. Men det finns ett alternativ till Players Klub som är Neptune Rising Kodi-addon, som överlägset är en av de bästa kodi-addonna. I den här guiden gav vi detaljerade steg för hur du installerar Players Klub på Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me