Dimitrology Popcorn Time Repository

Popcorn Time själv är en online-mediaströmningsplattform som har integrerat BitTorrent-klienten. Kodi-tilläggsutvecklare tyckte emellertid att det skulle vara bra att ta med denna strömningsplattform på Kodi.

Så de gjorde ett Popcorn Time Kodi-tillägg, vilket gjorde det möjligt för användare att utöka sina underhållningshorisonter och strömma filmer obundet till tilläggsbibliotek.

Men när du använder sådana tillägg rekommenderas starkt att säkra ditt nätverk. Använd en VPN för Kodi för att kryptera din trafik och ge dig bättre strömningsupplevelse.

Popcorn Time Kodi installationsguide

 1. Hur man installerar Popcorn Time på Kodi Leia och Krypton
 2. Hur man installerar Popcorn Time på Kodi Jarvis
 3. Hur man installerar Popcorn Time på Kodi Firestick
 4. Ladda ner Kodi Popcorn Time Zip File
 5. Kodi Popcorn Time Reviews
 6. Kodi Popcorn Time fungerar inte / fel / problem

Den här guiden innehåller detaljerade steg för hur du installerar Popcorn Time på Kodi. Så följ stegen nedan:

Hur man installerar Popcorn Time på Kodi Leia eller Krypton versioner

 1. Starta Kodi Krypton > Välj inställningar ikonen som du ser ovanpå > Klicka på Filhanterare.Hur man installerar Popcorn Time på Kodi Krypton version 17.6 eller högre
 2. Bläddra ner till vänster på skärmen för att dubbelklicka på Lägg till källa > Skriv Dimitrology Repository URL https://archive.org/download/repository.lazarus-0.1 > Klick OK > Skriv nu namnet på förvaret i.e. ’Lazarus’ > Klick OK.popcorntime på kodi
 3. Gå till Kodi Home genom att trycka på ’Backspace’ nyckel > Välj Add-ons > Klicka på Box-formad ikonen som heter Package Installer som finns i övre vänstra hörnet.hur man ställer in popcorn time addon på kodi
 4. Välj Installera från zip-fil > Bläddra ner och välj Lazarus > Klicka på repository.lazarus-0.1.zip > Vänta nu på att förvaret installeras. > Klicka på Installera från arkivet > Nu hitta Lazarus Repository.installera popcorntime från zip-fil
 5. Gå till Video-tillägg > Välj Kodi Popcorn Time > Slå Installera Knapp.ställa in popcorntime på eldstick
 6. Gå till för att se tillägget Kodi Home > Klick Add-ons > Sedan Video-tillägg > Kodi Popcorn TimeHur man installerar Popcorn Time på Kodi Jarvis version 16 eller nedan

Hur man installerar Popcorn Time på Kodi Jarvis version 16 eller nedan

 1. Lansera Kodi Jarvis > Gå till System > Sedan File Manager > Dubbelklicka på Lägg till källa.
 2. Skriv nu webbadressen http://dimitrology.com/repo/ där det står ‘Ingen’ > Klicka på Klar > Skriv lagringsnamn “Dimitrology” > Klicka på Klar > Klicka på OK.
 3. Gå tillbaka till Kodi Main Menu > Systemet > Add-ons > Klicka sedan på Installera från zip-fil > Dimitrology > kodipopcorntime.repository-1.0.0.zip
 4. Klicka på Installera från arkivet > Markop 159 arkiv > Video-tillägg > Kodi Popcorn Time > Installera > Njut av!

Hur man installerar Popcorn Time på Kodi Firestick

Att installera Popcorn Time på Kodi Firestick liknar stegen som har nämnts ovan. Det finns emellertid vissa steg och krav från VPN på Firestick, som behöver din uppmärksamhet, så följ riktlinjerna nedan:

 1. Starta Firestick > Klicka på System > inställningar > Utvecklaralternativ > Aktivera appar från okänd källa och ADB-felsökning.
 2. Gå till Firestick Home > Klicka på sökfältet > Skriv Kodi och klicka på den > Starta Kodi.
 3. Följ nu stegen som beskrivs för Kodi Leia, Krypton eller Kodi Jarvis.

Ladda ner Kodi Popcorn Time Zip File

Det finns ett sätt att installera Kodi Popcorn Time 2017 direkt på din Kodi. Först är det nödvändigt att du laddar ner Kodi Popcorn Time Zip-fil och sedan följer stegen nedan:

 1. Starta Kodi > Klicka på Tilläggs-menyn > Gå till paketinstallationsikonen i det övre vänstra hörnet > Klicka på Installera från zip-fil.
 2. När rutan visas måste du “Navigera” eller “Ladda upp” den zip-fil som du laddade ner innan du börjar stegen.
 3. Det tar tid att ladda ner filen > Klicka nu på Installera från arkivet > Välj Markop 159-arkiv från listan > Gå till videotillägg > Klicka på Kodi Popcorn Time > Hit Install > Du är klar, njut!

Popcorn Time kan också laddas ner från följande nedladdningslänkar:

 • Ladda ner Kodi Popcorn Time via GitHub
 • Ladda ner Kodi Popcorn Time via Lazarus Repository
 • Ladda ner Dimitrology Repository

Kodi Popcorn Time Reviews

Popcorn Time är förmodligen det bästa sättet att titta på program och filmer. Särskilt när de är parade med en kodi-låda.

– 8spook (@ 8synced) 30 oktober 2017

Att titta på filmer och TV-program är mycket lättare än någonting i den här världen och det är precis vad Kodi-användare tycker. De två jättarna möts för första gången i Kodi-världen.

Ooh !! Jag vet om det. Jag använder popcorntid mycket mer än showbox. Jag använder inte Kodi alls längre.

– Frank Boateng (@ AFYB01) 30 juni 2017

Kodi-användare till största delen känner fortfarande inte till att det finns ett Kodi Popcorn Time-tillägg som du kan installera på Kodi. Kodi-programvaran är mycket större än Popcorn Time och det bör inte göras någon jämförelse. Att installera Popcorn Time 2017 på gjorde Kodi-programvaran ännu större.

Kodi Popcorn Time fungerar inte / fel / problem

Det gick inte att installera beroende

Det här felet kan uppstå på grund av att du har använt ett falskt arkiv som inte har en uppdaterad version av Kodi Popcorn Time.

Lösning

Att installera Kodi Popcorn Time 2017 från Dimitrology Repository kommer att lösa ditt problem eftersom det kommer att ha en uppdaterad version redo för Kodi-användare. Ovanstående steg som nämns i guiden diskuterar installation av Popcorn Time från Dimitrology.

Ingen ström tillgänglig

Du kan ofta se att när du strömmar lite nytt medieinnehåll på Popcorn Time, visas ett meddelande som säger “Inga strömmar tillgängliga”. Detta beror på att Popcorn Time väljer en källa från torrenter, och ibland är dessa torrenter inte tillgängliga.

Lösning

Det finns ingen omedelbar lösning på detta problem eftersom detta är den enda nackdelen med Popcorn Time. Du kan dock fortfarande byta till Kodi och installera Covenant-tillägg och strömma gratis filmer och TV-program.

Att packa saker

Popcorn Time är fläktens favoritflödesspelare som strömmar torrentkällor direkt på Kodi-programvaran. Du kan enkelt titta på filmer och TV-program på Kodi med lätthet. I den här guiden diskuterade vi hur du installerar Popcorn Time på Kodi så att du kan njuta av många timmars underhållning. Se denna jämförelse guide om popcorn tid vs kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me