Hur man installerar SALTS (strömma alla källor) på Kodi på mindre än 2 minuter

Streaming All The Källor (SALTS) är det bästa alternativet för att titta på HD-filmer och TV-program på Kodi. Konkurrerar med all tidens populära Kodi-tilläggsekod, och erbjuder en komplett uppsättning underhållning för din familj. Endast några få bästa kodi-tillägg skulle ge HD-videokvalitet med få trasiga länkar, SALTS är en av dem.


Kodi NewsNågonsin hört talas om Kodi tillslag? Ja, de är sanna & blockerar miljoner från att titta på gratis innehåll. En VPN kan hålla din identitet anonym och säker. PureVPN är din bästa lösning för att skydda dig mot DMCA-meddelanden, copyright-frågor & avblockering av olika tillägg som Neptune Rising, Covenant eller GAIA.purevpn cta

Den här guiden informerar Kodi-användare om hur man installerar SALTS på Kodi. Vi nämner stegen för att installera SALTS på Kodi Krypton och Kodi Jarvis.

Hur man installerar SALTS på Kodi Jarvis version 16
Hur man installerar SALTS på Kodi Fire Stick
Hur man installerar SALTS på Kodi-lådor
SALTS vs Exodus
SALTS fungerar inte / fel / problem på Kodi
SALTS Kodi Forum och bibliotek

Hur man installerar SALTS på Kodi Krypton version 17 eller högre

 1. Öppen Kodi Krypton på systemet > Klicka på kugghjulsikonen ovanpå också inställningar ikon > Då måste du välja Filhanterare alternativ > Bläddra nu ner och dubbelklicka på Lägg till källa till vänster på skärmen.Hur man installerar salter på Kodi
 2. Klick ‘Ingen’ alternativ när en ruta visas > Här kommer det att be dig att skriva Förvaringsadress, så typ http://kdil.co/repo/ > Klicka sedan OK > Precis nedan ber det om namnet på förvaret eller mediekällan, så skriv Kodil > Klicka nu OK för att stänga rutan.hur man installerar salter på kodi krypton version 17 eller högre
 3. Gå tillbaka till Kodi Home genom att trycka ’Backspace’ -tangenten på tangentbordet flera gånger för att fortsätta med ytterligare steg > Klicka sedan på Add-ons > Välj nu Paketinstallatör ikon.hur man lägger till salter på kodi
 4. Du kommer att se några alternativ på din skärm där du behöver klicka på Installera från zip-fil > Då visas en ruta, hitta och klicka på Kodil > Sedan kodil.zip > Vänta några minuter tills installationen äger rum.salter kodi ladda ner zip-url
 5. När installationen är klar, gå till Installera från arkivet alternativ > Bläddra nu nedför listan och klicka på Kodil > Välj nu Video-tillägg från alternativ > Sedan hitta SALTER och klicka Installera.salter vid kodi-installationen
 6. Gå tillbaka till Kodi Home om du behöver se vad som finns inuti detta tillägg > Välj nu Add-ons > Video-tillägg > SALTER > bio > Njut av!

salter kodi-inställningar

Hur man installerar SALTS på Kodi Jarvis version 16 eller nedan

 1. Öppna din Kodi programvara > Det öppnas för en lista över menyer som är horisontellt placerade på skärmen, klicka nu på Systemet meny > Nu Filhanterare > Dubbelklicka sedan Lägg till källa.
 2. Klicka på ‘Ingen’ när rutan visas på skärmen > Skriv nu Kodil Repository URL kodivpn.co/repo/kodil.zip och klicka Gjort > Skriv nu mediekällans namn ’Kodil’ och klicka Gjort > För att stänga rutan, klicka på OK.
 3. Du måste gå tillbaka till Kodi huvudmeny för att fortsätta med ytterligare steg > Klicka sedan på Add-ons > Box-icon > Sedan Installera från zip-fil alternativ.
 4. Rulla ner och klicka på Kodil > Sedan kodil.zip > Klicka nu på Installera från arkivet > Kodil Repository > Video-tillägg > Välj nu SALTER > Klick Installera > Njut av!

Hur man installerar SALTS på Kodi Fire Stick

 1. Öppen Fire Stick > Gå till inställningar > Klicka på Utvecklaralternativ > Då måste du slå PÅ Appar från okända källor och ADB-felsökning.
 2. Välj OK när en ruta kommer att visa dig varning.
 3. Komma tillbaka till Fire Stick Home > Välj nu Sök alternativ och typ ’Kodi’ och klicka på den.
 4. När du öppnar Kodi, måste du följa samma steg som diskuterats för Kodi Krypton och Kodi Jarvis.
 5. Läs vår enkla installationsguide för kodi firestick / firetv.

Hur man installerar SALTS på Kodi-lådor

Bästa Kodi fulladdade lådor är olagliga i många länder, så om du har någon av dessa lådor så har du redan SALTS installerat. Men om du har en Kodi-ruta som inte är fullastad måste du följa några grundläggande steg.

Om du har en Android Kodi-låda kan du enkelt hitta Kodi från Google Play Store som du kan installera direkt. När du väl har installerat kan du följa stegen som markeras för Kodi Krypton eller Jarvis. Stegen förblir desamma för alla Kodi-lådor.

SALTS vs Exodus

SALTS vs Exodus

SALTS och Exodus Kodi-tillägget introducerades en efter den andra när Kodi träffade marknaden. Exodus vinner emellertid popularitet bland Kodi-fans och slår snart rampljuset. SALTS blev också ett populärt tillägg men det ansågs vara lika med Exodus.

Med rätta, när brottsbekämpningen började sin nedbrytning av kodi-tillägg från tredje part, SALTS knäckte snart nog, men Exodus höll fast. Under åren har Exodus stått högt trots de svårigheter som kom över, och det är den största skillnaden mellan de två tilläggen.

SALTS fungerar inte / fel / problem på Kodi

SALTS var aldrig detsamma när brottsbekämpningen skedde mot tredje parts tillägg. Restriktioner tvingades på visning av upphovsrättsinnehåll som ledde till att populära tillägg stängdes. Sedan dess stod SALTS inför många problem och bland vilka några av dem finns nedan:

SALTS Det gick inte att installera ett beroende

När du försöker installera zip-filen för att slutföra installationsprocessen för tillägg, ger det ‘Det gick inte att installera ett beroende-fel’. Detta kan orsakas av flera skäl. En orsak till att detta fel inträffar när förvaret inte fungerar. En annan anledning till att detta fel uppstår är på grund av att någon uppdatering utförs i förvaret.

Lösning

Vi har två lösningar av de två orsakerna till att detta fel visas. Om det beror på ett misslyckat arkiv, rekommenderar vi att du använder Kodil-arkivet som diskuteras i den här handboken. Men om detta fel inträffar på grund av att någon uppdatering görs i förvaret måste du vänta i en timme eller så och försöka installera igen.

SALTS Inga källor hittades

Du kanske känner dig missnöjd när du ser felet “No Sources Found” som ofta förekommer i SALTS Kodi-tillägg. När du trycker på någon film för streaming laddas den i några minuter och släpper sedan i sista stund.

Om något sådant händer beror det på att strömmen inte längre är tillgänglig och du kanske behöver prova på andra film- eller TV-program.

Lösning

Du kanske vill rensa all cache innan du börjar strömma källor från SALTS. Lär dig allt om att rensa cache på Kodi.

SALTS Kodi Forum

Eftersom SALTS är ett tillägg från tredje part och betraktas som olagligt i många länder finns det därför inga officiella forum tillgängliga. Men om du vill engagera dig i SALTS-relaterade diskussioner måste du överväga Reddit-inlägg.

SALTS Kodi-biblioteket

SALTS erbjuder olika underhållningsmedieinnehåll för Kodi-användare, listan för SALTS Kodi-bibliotek listas nedan:

 1. bio
 2. Tv program

Packa in det

SALTS Kodi-tillägget är känt för sitt allomfattande underhållningsmedieinnehåll som det erbjuder Kodi-användare. SALTS erbjuder också HD-visning av dess innehåll vilket gör det till ett användbart Kodi-tillägg. I den här guiden diskuterade vi hur du installerar SALTS på Kodi, så installera detta tillägg och njut av filmer och TV-program i HD.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map