Det vore inte fel att överväga tillägget Sanctuary parallellt med Exodus för att tillhandahålla extrem underhållning för Kodi-tittarna. I den här guiden har detaljerade steg lämnats för hur man installerar Sanctuary på Kodi.

Varning! Du bör använda en VPN för att förbli anonym medan du använder Sanctuary eftersom det skyddar din integritet. Utnyttja 85% rabatt på PureVPN och strömma obegränsat innehåll på Sanctuary.

Vad är Sanctuary Add-on?

Quantum-tillägg, ursprungligen kallad Sanctuary har allt på sin spellista och dess kompletta tillägg för Kodi-användare. Bortsett från att underhålla tittare med filmer, TV-program och levande sporter, erbjuder det också en live-tv och barnavdelning för att rikta in sig mot en större publik. Detta tillägg har för närvarande tagits över av Apprentice, men oroa dig inte för alla dess funktioner och innehåll har förblivit intakt.

Sanctuary Kodi-lösenord

Om du försöker få tillgång till vuxeninnehåll i tillägget Sanctuary Kodi krävs ett lösenord som du kan få direkt från tilläggsutvecklaren via twitter.

Hur du installerar Sanctuary Kodi på Krypton version 17.6 eller lägre

Här är processen för att installera Sanctuary (Quantum) tillägget på Kodi:

 1. Först måste du öppna Kodi > Välj inställningar ikon (finns överst) > Klicka på Filhanterare > Dubbelklicka på Lägg till källa.Hur man installerar Sanctuary på Kodi
 2. En ruta visas där du behöver klicka på ‘Ingen’ > Skriv URL lämnat http://sanctuaryrepo.esy.es/sanc/ > Klick OK > Klicka nu på Media Source Name och typ ‘Fristad’ > och klicka OK.Hur man installerar Sanctuary på Kodi Krypton version 17
 3. Gå tillbaka till Kodi huvudmeny genom att trycka ’Backspace’ eller ’Esc’ knapp flera gånger på din knappsats > Klicka på Add-ons > Välj sedan Paketinstallatör ikon (längst upp till vänster).Sanctuary kodi-installation
 4. Gå till Installera från zip-fil > Hitta och klicka på Fristad > Klicka sedan på repository.sanctuary-1.0.0.zip > Du måste vänta några sekunder på att förvaret installeras.Sanctuary kodi zip-fil
 5. Klicka nu på Installera från arkivet > Fristad > Video-tillägg > Kvanttillägg > Klick Installera.Sanctuary quantum kodi
 6. Gå till Kodi huvudmeny > Add-ons > Video-tillägg > Kvanttillägg > Njut av!

Sanctuary kodi-inställningar

Hur man installerar Sanctuary på Kodi Jarvis version 16 eller nedan

 1. Öppna Kodi > Systemet > Filhanterare > Dubbelklicka på Lägg till källa.
 2. Klicka på Ingen > Skriv in URL http://sanctuaryrepo.esy.es/sanc/ > Klicka på OK > Skriv mediekällnamnet “Sanctuary” > Klicka på OK.
 3. Kodi-hemskärm > Systemet > Add-ons > Installera från zip-fil > Fristad > repository.sanctuary-1.0.0.zip
 4. Klicka på Installera från arkivet > Fristad > Video-tillägg > Kvant > Installera.
 5. Gå till Hemskärm > Systemet > Add-ons > Kvant > Njut av!

Hur man installerar Sanctuary Kodi på Fire Stick

 1. Lansera Kodi applikation på Fire Stick.
 2. Installera Kodi på Fire Stick.
 3. Gå till Utvecklaralternativ > Slå på ADB-felsökning och appar från okända källor.
 4. Från och med här följer du stegen som beskrivs ovan för att installera Sanctuary Kodi på Kodi Krypton.

Sanctuary Ladda ner

För att installera Sanctuary Repository direkt, klicka på nedladdning härifrån och följ stegen nedan:

 1. Klicka på Ladda ner.Sanctuary Ladda ner
 2. Öppna Kodi > Add-ons > Paketinstallationsikonen > Installera från zip-fil > Navigera nedladdningsfilen från ditt system.
 3. Installera från arkivet > Fristad > Video-tillägg > Kvant > Installera > Njut av!

Kodi Sanctuary-fel / fungerar inte / problem

Inga strömmar finns tillgängliga

Det här felet uppstår när du bläddrar i tillägget efter strömmar. Det finns flera orsaker som kan orsaka detta fel som cachen kan ha varit full, tillägget måste uppdateras eller är underuppdatering eller tillägget kan geo-begränsas.

Lösning

För att åtgärda detta fel rensar du tilläggscachen och minskar antalet leverantörer. Om felet fortfarande dyker upp ska du uppdatera tillägget eller installera det igen med ett tillförlitligt tilläggsförråd.

Det gick inte att installera beroende

Det gick inte att installera beroende-fel uppstår när källan till arkivet inte är tillgänglig, föråldrad eller stängd.

Fixera

Kontrollera alltid om förvaret som du ska använda är tillgängligt, fungerar och uppdateras. Om alla ovanstående är positiva kommer tillägget att installeras och fungera bra.

Logginformationfel

Ibland, när du installerar tillägg till Sanctuary, dyker det upp ett meddelande som råkar vara logginformationsfel. Som ett resultat kan du inte installera tillägget Sanctuary på ditt system.

Lösning 1

Ett sätt att lösa problemet är att rensa all cache. Detta kan uppnås genom att installera Merlin-tillägget. Den har en speciell funktion som tar bort all din cache vid Kodi-start.

Lösning 2

En annan lösning på det här problemet är att använda en Kodi VPN som ger dig alla tillgång till Kodi-tillägg och innehåll. Denna information är testad och därför måste den också fungera för dig.

Att packa saker

Efter att ha granskat tillägget Sanctuary är det klokare att överväga Quantum-tillägget som ett alternativ till Exodus, men med extrema funktioner som till och med Exodus-tillägget inte matchar. Funktioner som live-tv och barnavdelning är sällsynta att hitta. I den här guiden diskuterade vi hur du installerar fristad på Kodi och hur du kan ladda ner den direkt.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me