Hur man installerar Schism TV Build på Kodi Leia, Krypton och Jarvis

Schism TV Build är ett populärt allt-i-ett-Kodi Build och har totalt sju Builds som kan bytas genom att byta hud.


Vi tillhandahåller ett enkelt sätt att installera Schism TV Build på Kodi där du kan få många bästa kodi-tillägg på ett ställe och du kan också följa dessa bästa guider för guider för kodi för fler alternativ.

Kom ihåg att du bör använda ett VPN för Kodi för att avblockera geo-begränsade addons-strömmar och för att skydda din integritet online.

Här är den nya metoden för att installera Schism TV Build på Kodi med en steg-för-steg-guide:

Varning! Du bör använda en Kodi VPN för att förbli anonym medan du använder Schism TV Build eftersom det skyddar din integritet. Utnyttja 85% rabatt på PureVPN och strömma obegränsat innehåll på Schism TV Build.

Hur man installerar Schism TV på Kodi Leia och Krypton

 1. Öppen Kodi > Gå till inställningar på Kodi-hemskärmen > Filhanterare.hur man installerar schism tv på kodi
 2. Dubbelklicka på Lägg till källa > Klicka på Typ http://dimitrology.com/repo och klicka OK > Skriv namnet på mediekällan Dimitrology och klicka OK.hur man installerar schism tv bygger på kodi kryption version 17
 3. Gå tillbaka till Kodi Hemskärm > Add-ons > Klicka på Installationspaket ikonen finns i det övre vänstra hörnet.hur man installerar schism tv addon på kodi jarvis version 16
 4. Installera från zip-fil > Välj Dimitrology > Välj plugin.video.dimitv.zip.ladda ner zip-fil schism kodi
 5. Vänta tills tillägget till Gör det möjligt > Nu är din guide klar Installera.schism build Dimitrology TV Repository
 6. Gå tillbaka till Kodi-hemskärm > Add-ons > Programtillägg > Klicka på Dimitrology TV > Tryck Installera uppdatering > En popup-ruta visas som kommer att be om en kod, klicka OK.schism kodi build code
 7. Du kan få koda från www.dimitrology.com/getcode > Varje timme skapas en ny kod > Gå in i koda i den nya rutan som visas.schism kodi setup
 8. Klick Installera uppdatering på nytt > Välj Schism TV Allt i ett Krypton Ed version 0.6 > Klick Ja.Schism kodi addon
 9. Klicka på Full installation > Gå ta ett mellanmål tills det ladda ner Schism TV Build.schism kodi fungerar inte / fel / problem
 10. När installationen är klar kanske du vill tvinga stänga Kodi och stänga av om det behövs.
 11. Nu öppen Kodi > Gå till inställningar > Gränssnitt inställningar > Klicka på Hud som finns på vänster balk > Välj vilken som helst Schism Skin du vill > Klick Ja.www.schism-tv-kod
 12. Njut av all den senaste samlingen av filmer, TV-program, barninnehåll och många fler.

schism allt i ett bygg

Hur man installerar Schism på Kodi Jarvis version 16

Installering av Schism TV på Kodi Jarvis version 16 följer samma procedur som den implementerades på Kodi Krypton version 17. På grund av Kodi-versionens uppgradering sker det dock en liten förändring i layouten för den tidigare Kodi-versionen som du måste tänka på innan installationen.

I Kodi Krypton representeras knappen ‘Inställningar’ av en liten ikon som placeras i mitten till vänster. I Kodi Jarvis representeras knappen ‘Inställningar’ av ‘System’ och har ingen ikon. Förutom dessa mindre ändringar förblir stegen desamma.

Så om du behöver installera Schism TV Build på Kodi Jarvis version 16, måste du följa samma steg som beskrivs i ovanstående steg-för-steg-guide.

Schism är en bra byggnad men det finns fler bästa kodi builds för att hjälpa dig strömma obegränsad underhållning.

Schism TV Kodi Ladda ner

 1. Ladda ner zip-filen på din PC eller den enhet du använder > Gå till Kodi Hemskärm > Klick Add-ons > Klicka på Box-ikonen.
 2. Klick Installera från zip-fil > Bläddra igenom systemet och öppna plugin.video.dimitv.zip.
 3. Vänta på tillägget aktiverad underrättelse > Nu är din guide klar Installera.
 4. Gå tillbaka till Kodi-hemskärm > Add-ons > Programtillägg > Klicka på Dimitrology TV > Tryck Installera uppdatering > En popup-ruta visas som kommer att be om en kod, klicka OK.
 5. Få den koda från www.dimitrology.com/getcode >Typ koda i lådan.
 6. Klick Installera uppdatering > Klick Schism TV Allt i ett Krypton Ed version 0.6 > Klick Ja.
 7. Välj Full installation > Vänta tills Schism TV Build har laddats ner.
 8. Starta om din Kodi.
 9. Öppen Kodi > Gå till inställningar > Gränssnitt inställningar > Klicka på  > Välj din favorit Schism Skin  > Klick Ja > Gjort > Det är allt!

Schism TV Build New Code (Schism code for Kodi)

Du kan inte få åtkomst till Schism TV Build-kodinstallation om du inte anger en specifik kod som kan finnas tillgänglig här. Schism TV-kod för Kodi uppdateras varje timme av okända skäl, men när du har fått en kod kan du ange den under installationsprocessen.

schism nuvarande kod tv build kodi

Om din kod inte fungerar, uppdatera sidan där den visar dig den nya koden och ange där den kräver.

Schism TV-årsdag Build

Schism TV Jubileum Build var ett annat bygg för Kodi som blev populärt under starten. Det var en lättare version med endast 170 MB storlek jämfört med 264 MB storlek på Schism TV Build. Eftersom Schism TV-projektet flyttas till Dimitrology fungerar inte denna Build längre.

Hoppas att Dimitrology tar tillbaka Schism TV-årsdagen Build tillräckligt för sina desperata fans. Vid den tiden kan du enkelt installera Schism TV Build på Kodi.

Schism TV Kodi Build Fungerar inte / fel / problem

Det gick inte att ansluta till arkivet

Det här felet uppstår när källlänken för förvaret är nere eller om det finns ett nätverksanslutningsfel.

Fixera

För att åtgärda detta fel, kontrollera alltid källlänken om den är tillgänglig eller inte. För det andra, använd alltid ett pålitligt arkiv för att ladda ner och installera alla tillägg.

Det gick inte att installera beroende

Det gick inte att installera Beroendefel uppstår när förvaret du använder för installationen stängs av eller har blivit föråldrat.

Fixera

Det här felet kan enkelt lösas genom att använda ett aktuellt arkiv som har alla uppdaterade tilläggsversioner.

Att lägga till saker

Schism TV Build är ett populärt val bland nya Kodi-användare som inte är vana att ladda ner många populära tillägg. Schism TV Build kombinerar dessa tillägg på ett ställe där Kodi-användare kan strömma filmer, TV-program, barninnehåll och annat allt-i-ett-underhållningsinnehåll. Även om det är säkert att Schism TV Build-kod ändras efter varje timme. Den här koden krävs för att installera Schism TV Build på Kodi.

Hoppas att du tycker om varje bit av det!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map