Specto Kodi kom till liv när Genesis drogs ner av brottsbekämpningen. Specto Fork var ett av Kodi-tilläggarna som rullades ut av teamet med utvecklare som kallades Mrknow. Det är ett videotillägg som innehåller filmer och TV-program. Det har ett liknande gränssnitt till Exodus och ger också automatiska undertexter för videor.

I den här guiden gav vi detaljerade instruktioner om hur man installerar Specto Fork på Kodi. Så följ stegen som markeras nedan:

Hur man installerar Specto Fork på Kodi Krypton version 17 eller högre

  1. Det första steget som krävs av Kodi-användare är att starta Kodi på deras system > Klicka sedan på Inställningsikon hitta överst bredvid strömikonen > Här ser du olika alternativ, välj Filhanterare > Detta kommer att öppnas till länk sidan för lagring, lägg till ett arkiv genom att dubbelklicka på Lägg till källa.hur man installerar specto gaffel på kodi
  2. En ruta visas framför skärmen så klicka på där den står ‘Ingen’ > Den kommer att be dig att skriva in URL i förvaret kodivpn.co/repo/kodil.zip och klicka OK > Längst ner måste du skriva namnet på förvaret, så skriv ’Kodil’ och klicka OK så att rutan försvinner.hur man installerar specto gaffel på kodi krypton version 17
  3. För att installera förvaret måste du gå tillbaka till Kodi huvudmeny > Klicka på Add-ons flik > Klicka nu på rutaikonen i övre vänstra hörnet, även känd som Paketinstallatör ikon.specto gaffel på kodi
  4. Välj alternativet Installera från zip-fil > Du måste hitta ett alternativ ’Kodil’ och klicka på den > Du hittar två zip-filer, klicka på Kodil.zip > Det kommer att installera förvaret.lägg till spektogaffel på kodi
  5. Klicka på alternativet Installera från arkivet > Sedan Kdil Repository > Videor Lägg till> Specto Fork > Klicka på Installera.uppställning av specto gaffel kodi
  6. Gå till Kodi huvudmeny > Välj Fliken för tillägg > Klicka på Video-tillägg > Specto Fork > Så njut!

inställningar för specto gaffel kodi

Hur man installerar Specto Fork på Kodi Jarvis version 16 eller nedan

  1. För att installera Specto Fork måste du först öppna Kodi på ditt system > Sedan klick på fliken System som finns i huvudmenyn > Sedan File Manager > Dubbelklicka Lägg till källa > Klick ‘Ingen’ > Skriv in URL kodivpn.co/repo/kodil.zip > Klick Gjort > Skriv namn ‘Kodil’ > Klicka på Klar > Klick OK.
  2. Kodi-hemskärm > Systemet > Klick på tillägg > Nu klick på Installera från zip-fil > Kodil > Kodil.zip > Vänta på installationen > Installera från arkivet > Kdil Repository > Video-tillägg > Sök för Specto Fork från en mycket lång lista med tillägg > Klicka sedan på Installera > Tillägget tar tid att installera.
  3. Gå tillbaka till Kodi-hemskärmen för att titta på filmer och TV-program från detta tillägg > videoklipp > Add-ons > Specto Fork!

Specto Fork fungerar inte

Det kan finnas olika skäl som hindrar Specto Fork att arbeta på Kodi. Vi har listat tre av de vanligaste felen som Specto Fork-användare möter, här är de:

Specto Kodi Ingen ström tillgänglig

När du bläddrar för att titta på filmen klickar du på de olika länkarna eller källorna som dyker upp för din rekommendation. När du klickar på dessa länkar får du höra att strömmen inte är tillgänglig. Det här felet kan göra alla Kodi-användare galna eftersom de måste upprepa hela steget igen för att hitta att det inte finns någon ström tillgänglig.

Lösning

För att åtgärda det här problemet måste du öppna Kodi > Gå till tillägg > Video-tillägg > Högerklicka på Specto Fork och gå till Inställningar. En ruta kommer att visas framför skärmen och här ser du många flikar på vänster sida av rutan.

Gå till avsnittet Filmer där du hittar listan med källor eller webbplatser. Det här är webbplatserna där Specto Fork ger dig filmer. Du kan Stäng av webbplatserna vars länkar är trasiga.

Specto kunde inte installera ett beroende

Specto finns i många förvar. Men inte alla förvar uppdaterar tillägg regelbundet. Om ett lagringsutrymme innehåller en äldre version av tillägget skulle den inte installeras, och kommer därför att “misslyckas med att installera ett beroende-fel”.

Lösning

För att åtgärda det här felet måste du installera Specto Fork från Kdil Repository som regelbundet uppdaterar tillägg på dess arkiv.

Specto Fork-installationen misslyckades

Det här felet uppmanas av många orsaker, inklusive internetfel och avstängning av förvaret. Om du tidigare hade installerat ett arkiv som för närvarande är avstängt, kan du se tillägg som visas i tilläggssektionen. Men när du fortsätter med installationen uppmanas felet “Installation misslyckades”.

Lösning

Kontrollera din internetanslutning innan du fortsätter mot installationen av Specto Fork, annars skulle installationen misslyckas igen. En annan teknik som löser problemet är att kontrollera om det förvar som för närvarande fungerar och inte har stängts av.

Specto vs Exodus

Specto Fork släpptes ursprungligen för att tävla med Exodus och liknande kodi-tillägg som erbjöd gratis filmer och TV-program. Exodus blev emellertid populärt tillägg hela tiden på grund av dess fjädrande team av utvecklare som uppdaterade Exodus på jämn basis och såg till att det var lättare för Kodi-användare att surfa på dess tillägg.

Å andra sidan, även om Specto Fork hade framgång vid olika tillfällen men den erbjöd inte sina användare samma värde som Exodus tillhandahöll. Det saknade att ta bort dåliga länkar, misslyckades med att erbjuda ofta uppdateringar, medan aldrig riktigt stod ut som en stark konkurrent mot Exodus.

Specto Fork kommer dock att få ett slutligt skratt när Exodus kommer att nå sitt slut inom en nära framtid efter att Covenant tar över. Nu kan Kodi-användare installera Covenant istället för Exodus.

Att packa saker

Specto Fork har aldrig haft en konsekvent körning som ett tillägg, men när det är online finns det inget bättre tillägg som matchar dess funktioner. Det liknar tillägget Genesis och Covenant men det har vissa problem med kodi-förvar som låter det gå ner. Tillägget fungerar dock bra på sistone och syftar till ett smidigt segel. I den här guiden gav vi instruktioner om hur du installerar Specto Fork på Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me