Hur man installerar Spinz TV – nybörjarguide

Uppdatering: Förvaret som innehåller Spinz TV är för närvarande nere, därför kommer tillägget inte att fungera med den angivna URL: en.


Spinz TV är one-stop-lösningen för alla dina medias streamingbehov. Oavsett om det är sport, filmer, TV-program eller mediekanaler, med Spinz TV kan du få alla dessa funktioner och mer under ett tak. I det här inlägget kommer vi att visa dig hur du installerar Spinz TV på Kodi och njuta av alla dessa fantastiska funktioner. Glöm inte att kolla vår bästa guide för kodi-guider.

Vad är SpinzTV?

SpinzTV är en Internet Protocol Television (IPTV) som använder det logiska Internet Protocol (IP) för att strömma olika mediekällor som inkluderar TV-program, filmer, sport och andra underhållningsprogram. Detta anses vara olagligt i vissa geografier, därför rekommenderas starkt VPN för Kodi. När du känner dig uttråkad eller inte har något att göra kan du med Spinz TV strömma media du väljer och döda tristess på ett ögonblick.

Hur man installerar Spinz TV Build på Kodi Krypton version 17

Nedan beskrivna steg hjälper dig att ladda ner Spinz TV på din senaste Kodi Krypton version 17:

 1. Ladda ner och starta Kodi.hur man installerar spinz tv
 2. Gå till din Hemskärm> klicka på rundan inställningar knapp >Filhanterare> Dubbelklicka på Lägg till källa.hur man installerar spinz tv bygga på kodi krypton version 17
 3. Ange länken http://repo.stvmc.net/i rutan där den visas ‘Ingen’ >Ange programmets namn ’Spinz’ eller något annat namn som du vill och klicka på OK.spinz tv-mediekälla
 4. Gå tillbaka till din Hemskärm genom att trycka ’Esc’ -knappen på din knappsats >Add-ons>Klicka på rutformad ikon på toppen.spinz tv kodi addon webbläsare
 5. Klick Installera från zip-fil >SpinzTV > Repository.SpinzTV-0.0.1.zip.spinz tv-arkiv zip-fil
 6. Vänta tills installationen är klar.
 7. Välj Installera från förvaret >Spinz TV > Programtillägg >Spinz TV Wizard > Installera.spinz tv-guiden
 8. Gå till Add-ons> Programtillägg >Spinz TV Wizard > och välj bland olika bygger.spinz tv-guide
 9. Installera något av byggnaderna du gillar och njut av!

Hur du installerar Spinz TV Build på Kodi Jarvis version 16

Installera Spinz TV Build på Kodi Jarvis version 16 liknar när man laddar ner på Krypton version 17 istället för att det är en liten förändring i layouten, men en liknande process att fortsätta med.

När du installerat Spinz TV-guiden kommer du att möta Spinz TV Builds för Jarvis som illustreras på bilden nedan:

hur man installerar spinz tv kodi jarvis version 16

Hur du installerar Spinz TV-tillägg i Kodi Krypton version 17

För att ladda ner Spinz TV-tillägg kommer de första 6 stegen när du laddar ner Spinz TV Build förbli desamma. När du har installerat förvaret följer du resten av stegen som beskrivs nedan:

 1. Välj Installera från förvaret >Spinz TV > Programtillägg >Spinz TV Pro > Installera.hur man installerar spinz-tv-tillägg på Kodi Krypton version 17
 2. När du klickar på Spinz TV pro, det kommer att kräva en Facebook-ID och lösenord.spinz tv pro inloggning
 3. När du klickar på Strömlista Du kan se olika kanaler för mediaströmning.

spinz tv pro videos

Hur du installerar Spinz TV Addons på Kodi Jarvis version 16

Installering av Spinz TV-tillägg på Kodi Jarvis version 16 kommer att förbli densamma som vid nedladdning på version 17, men en ändring av programvarulayouten kan observeras.

Det rekommenderas att du installerar den senaste versionen av Kodi, dvs Kodi Krypton version 17 på ditt system för att undvika vanliga problem och fel som uppstår.

Spinz TV fungerar inte – hur man fixar

De flesta problem som kan uppstå vid installation av Spinz TV beror på tidigare versioner av Kodi. Den nya versionen av Kodi, dvs. Kodi Krypton version 17 kommer att fixa majoriteten av problemen.

Vissa användare kan ha problem med att ladda ner Spinz TV från förvaret. Det här problemet kan åtgärdas genom att aktivera “Okänd källa”. Detta kan åtgärdas genom att gå tillbaka till hemskärmen> Add-ons> inställningar > Aktivera okänd källa.

Hur du installerar Hardnox Build på Kodi Krypton version 17

När du laddar ner Hard Nox build på Kodi Krypton version 17 måste du följa 8 steg exakt som det tog för att ladda ner Spinz TV build (nämns ovan). Sedan, allt du behöver göra är att välja från listan över olika Krypton-byggnader Spinz TV Hard Nox. Detta skulle möjliggöra Hard Nox på Kodi.

Hur du installerar Hardnox Build på Kodi Krypton version 17

Bästa Spinz TV-guide för Kodi

När du installerar Spinz TV Wizard på Kodi hittar du listan över olika builds för installation. För att nämna några av de bästa Spinz TV-guiderna, här är våra bästa val:

 1. Spinz TV Premium Lite
 2. Spinz TV Envy Krypton
 3. Spinz TV Hard Nox

Dessa är de mest kraftfulla byggnaderna för Kodi och som ett resultat kan du strömma olika mediekanaler och underhållningspaket allt under ett tak.

För att packa upp det

Att installera Spinz TV kommer att göra en perfekt blandning för din Kodi Krypton version 17 där du kan strömma tusentals mediekanaler, filmer och sportunderhållning i ett paket. En guide för installation av Spinz TV på Kodi version 16 och 17 har tillhandahållits, som följer liknande steg men med en annan layout. Spinz TV på Kodi är det bästa valet för människor som vill ha alla smaker av filmer, sport och TV-program i en skopa.

Lämna en kommentar om du vill ställa frågor.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map