Hur man installerar Supremacy Kodi Repository på Krypton, Jarvis & FireStick

Supremacy Repository är ett komplett paket för alla strömmande geeks som vill ha ett enda arkiv för filmer, TV-program och sport etc. Supremacy har fått ett fantastiskt namn för sig själv, tack vare dess Supremacy Kodi-tillägg, som är populärt bland många användare.


Gå igenom den här guiden av KodiVPN och läs mer om förvaret och bästa Kodi-tillägg.

Supremacy Repo Review

Supremacy Repository är bland de mest populära förvaren i Kodi-gemenskapen. Anledningen bakom dess popularitet är att det är värd för egna tillägg såväl som andra tredjeparts-tillägg. Inte många förvar har sina egna Kodi-tillägg och det bästa med Supremacy är att det har sina tre olika tillägg:

 1. Överlägsenhet; huvudtillägget som gör det möjligt för användare att titta på filmer, dokumentärer, TV-program, 4K-filmer, barnfilmer och live-tv.
 2. Supremacy Sports; ett sportfokuserat tillägg som ger strömmar för levande sporter.
 3. Supremacy iptv; ett tillägg för alla IPTV-älskare.

Supremacy repository uppdateras regelbundet av dess utvecklare och det är anledningen till att alla föredrar att använda detta arkiv och dess tillägg. Supremacy Kodi-tillägg har oberoende förtjänat ett stort rykte för dem genom att tillhandahålla strömningsupplevelse av hög kvalitet.

Hur man installerar Supremacy-förvaret på Kodi krypton 17.6 och senare

Följ dessa steg för att installera Supremacy Repository i din Kodi Krypton version 17.6:

 1. Öppen Kodi > Klicka på Inställningar (Gear) Ikon > Öppen Filhanterare.hur man installerar supremacy kodi repository på krypton 17.6
 2. Dubbelklicka på Lägg till källa > En dialogruta visas > Klicka där det står > Skriv denna URL i adressfältet “http://2supremacy.uk/repo/” > Klick Ok > Ge denna mediekälla ett namn som “Överlägsenhet> Klick OK > Klick OK igen för att stänga dialogrutan.hur man installerar supremacy kodi repository på jarvis
 3. Gå tillbaka till Huvudmeny > Klick Add-ons > Klicka på Box ikon från det övre vänstra hörnet.hur man installerar supremacy kodi förvar på eldstick
 4. Välj Installera från zip-fil > Klicka på Överlägsenhet > Välj supremacy-2.6.zip > vänta på anmälan.ladda ner suveränhetsförvaret
 5. Klicka på Installera från arkivet alternativ > Nu kan du enkelt installera alla tillägg från detta arkiv.

installera supremacy kodi repo från zip-fil

Hur du installerar Supremacy Repo på Kodi Jarvis 16 och nedan

 1. Öppen Kodi Jarvis.
 2. Klick Systemet > Gå till Filhanterare.
 3. Klick Lägg till källa.
 4. Klick <Ingen> och skriv detta URL http://supremacy.org.uk/zip/repo/ > Klick Gjort > Ge ett namn till denna mediekälllänk som Överlägsenhet > Klick Gjort > Klick
 5. Gå tillbaka till Kodi Home Skärm > Klick Systemet > Öppen Add-ons.
 6. Välj Installera från zip-fil > Klick Överlägsenhet > Klicka på supremacy-2.6.zip.

Hur man installerar Supremacy-förvaret på FireStick Kodi

 1. Installera Kodi on Fire Stick-enhet.
 2. Gå till Utvecklaralternativ > Slå på ADB-felsökning och appar från okända källor.

När du har slutfört ovanstående steg, se installationsproceduren för Kodi Krypton version 17.6.

Supremacy Repository Download

 1. Ladda ner Supremacy Kodi add-on zip-fil från (http://2supremacy.uk/repo/)
 2. Gå till Kodi huvudmeny.
 3. Klicka på Add-ons.
 4. Klick Låda
 5. Klick Installera från zip-fil.
 6. Bläddra i systemet och öppna den nedladdade zip-filen.
 7. Klicka nu på Installera från arkivet alternativ.
 8. Klicka på
 9. Öppen Video-tillägg mappa och installera något av dina favorit Kodi-tillägg som finns i förvaret och börja strömma.

Supremacy Kodi Addons

Supremacy Repository är laddad med många populära Kodi-tillägg som:

 1. Aspis
 2. Yoda
 3. BBC iPlayer
 4. Elektra Vault
 5. Night Terrors
 6. Planet MMA
 7. Supremacy iptv
 8. Supremacy Sports
 9. TOTALT
 10. Nöjestur

Alla dessa tillägg är uppdaterade och de fungerar perfekt. Jag försökte personligen installera alla dessa tillägg en efter en och jag mötte inga problem.

Vanliga frågor om överhöghet

Många människor över hela världen har använt överlagringsförvaret. På liknande sätt har dess användare lagt upp många frågor på olika forum. Här är de två vanligaste problem som många användare väcker:

Supremacy repo fungerar inte

Vid vissa tillfällen kanske du inte har tillgång till Supremacy-förvaret och det kan bero på två huvudskäl. Antingen förvaret genomgår en uppdatering eller källadressen du har lagt till i Kodi är felaktig.

Se alltid till att du anger rätt webbadress för mediekällan och innan du lägger till URL: n ska du alltid kontrollera om källadressen är online eller inte.

Supremacy-tillägg fungerar inte

Detta händer inte normalt eftersom Supremacy Kodi-tillägget uppdateras då och då och tillägget har aldrig minskat. Men om tillägget inte fungerar på ditt system kan du försöka installera tillägget från förvaret på nytt.

Se till att du använder ett uppdaterat Supremacy-arkiv för om du försöker installera detta tillägg från något annat arkiv är chansen stor att du faller för en föråldrad version.

Slutsats

Supremacy är ett utmärkt förvar som har alla tillägg som behövs för att titta på binge. Förvaret är tillförlitligt eftersom det har varit uppdaterat ganska länge nu och användare angående det har rapporterat inga fel eller problem.

Det faktum att det är värd för sina egna tillägg gör det till ett trovärdig förvar och kvaliteten på dess tillägg är också anmärkningsvärt. Jag skulle rekommendera användare att prova detta arkiv men inte utan en betald eller bästa gratis VPN för Kodi eftersom användning av tredjepartstillägg gör dig känslig för juridiska problem.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map