Hur man installerar Titanium Kodi Build i mindre än 5 steg med endast titan vuxna

Titanium Kodi Build är utan tvekan en av de bästa byggningarna för Kodi. Kodi Titanium recensioner har varit mycket positiva under hela sin närvaro och det är det som gör det bäst.


Följ vår guide för att se hur du installerar Titanium Kodi-byggande och använder antingen betalt eller gratis VPN för Kodi för din egen säkerhet eller geo-begränsning.

Exklusiva specialerbjudanden för KodiVPN.co Black Friday 2019
PureVPN

 10,95 USD US $ 1,32Per månad

Ta denna affär

surfshark

 11,95 US $ 1,99 USDPer månad

Ta denna affär (3 månader gratis)

Ivacy

 9,95 US $ 2,75 USDPer månad

Ta denna affär

Det har många bästa kodi-tillägg som enkelt kommer att tillgodose användarens behov. Innehållskvaliteten som den erbjuder är också bra. Titanium build Kodi Kryptonite var en av de bästa versionerna bland alla.

Vad finns i Titanium Kodi Build och Kodi Titanium Build funktioner

Titanium Kodi Build är en av de bästa Kodi build som finns på hyllan just nu. Denna byggnad har alla stora viktiga tillägg för filmer, TV-program och sport som Neptune Rising, Bob Unleashed, UK Turk Playlist, barnzon, Gears TV, Vader’s Streams, Placenta, Sports Devil, PVR + Subs, Musik, Android-appar, Live TV, Sports Hub, Sports Replay och många fler.

Titanium Kodi build fortsätter att uppdateras konsekvent och har en otroligt snabb hastighet till skillnad från andra Kodi-byggnader trots att de är över 500 MB i storlek. Denna Kodi-konstruktion har en mycket anständigt organiserad layout med mycket vänlig navigering, alla tillägg och kategorier är inriktade på förhand.

Tv program

Titanium build har allt du behöver för att strömma live-TV-program eller titta på dina favorit-TV-program i HD-kvalitet. Tillägg som Gears TV och Väders strömmar är perfekta för streaming av dina TV-program. Tack vare sina kontinuerliga uppdateringar fortsätter TV-programmens bibliotek att växa.

bio

Du kan titta på alla de bästa annonsen nya filmer genom denna Kodi build eftersom den har de bästa Kodi-tillägg för filmer som Neptune Rising, Placenta etc. Dessa Kodi-tillägg är kända som en av de bästa Kodi-tillägg för att strömma alla de senaste filmerna i hög kvalitet.

Levande sport

Det bästa med Kodi är att det gör det möjligt för användare att strömma sina favoritsportevenemang live på Kodi. Titanium Kodi build har Sports Devil och Sports Hub Kodi-tillägg, som är mycket populära Kodi-tillägg för streaming live sportevenemang från hela världen.

För användaren som missade ett live-evenemang har det Kodi-tillägget för sportsuppspelning som visar repys och höjdpunkter för alla sportevenemang.

Övriga

Utöver underhållning och sport, har Titanium Kodi build tecknad film och nyhetstillägg för alla vuxna och barn. Titanium Kodi build är en byggnad för alla ålderssegment eftersom den har stor variation.

Titanium Kodi Repository

Titanium Kodi Build kan installeras via Supreme Builds Repository. Detta kodi-arkiv har många andra byggnader också för Kodi Krypton och Kodi Jarvis.

Hur man installerar Titanium Kodi Build på Leia och Krypton

Att installera Titanium Kodi build för Kodi 17 är mycket enkelt. Här är ett genomgång för installation av Kodi Krypton från Titanium:

 1. Öppna Kodi > Klicka på inställningar ikon > Filhanterare.hur man installerar titanium kodi build
 2. Klicka på Lägg till källa > Klicka på ‘Ingen’ > Ange detta URL http://repo.supremebuilds.com/ > Klick OK > Namnge det Överlägsen > Klick OK.hur man installerar titan kodi bygga på krypton version 17.6 eller lägre
 3. Återvänd till hemskärm > Välj Lägg tillons > Klick Installera från zip-fil > Klick Överlägsen > Klick repository.supremebuilds-x.x.x.zip > Vänta på meddelandet.hur man lägger till titanium kodi build
 4. Klick Installera från förvaret > Klick Supreme Builds Repository > Öppen Programtillägg > Välj Supreme Builds Wizard > Klick Installera > Vänta på meddelandet.titan kodi
 5. Gå till Kodi Hem Skärm> Klick Add-ons > Öppen Programtillägg > Välj Supreme Builds Wizard > Välja Krypton bygger > Välj Titanium Build.

titanium kodi build

Hur man installerar Titanium Kodi Bygg på Kodi Jarvis version 16 eller högre

 1. Öppen Kodi Jarvis (v16.1).
 2. Klick Systemet > Filhanterare.
 3. Klick på Lägg till källa.
 4. Klick Ingen > gå in i URL http://repo.supremebuilds.com > Klick Gjort.
 5. Namnge det Överlägsen> Klick Gjort > Klick OK.
 6. till systemet > Öppen Add-ons > Klick Installera från zip-fil.
 7. Välj Överlägsen > repository.supremebuilds-x.x.x.zip > Vänta på meddelandet.
 8. Välj Installera från förvaret >Klick Supreme Builds Repository > Gå till Programtillägg > Klicka på Supreme Builds Wizard.
 9. Lämna tillbaka till Hem-skärmen >Klick program > Klicka på Supreme Builds Wizard > Öppen Jarvis bygger > Titanium.

Upptäck fungerande bästa kodi-guider om du inte vill använda den högsta guiden.

Hur man installerar Titanium Kodi Build on Fire Stick

 1. Följ vår guide och installera KodiFire Stick
 2. Gå till Utvecklare alternativ > Slå på ADB-felsökning och Apps från Okända källor.
 3. Öppen KodiBrand Pinne.

Följ nu stegen som beskrivs ovan för installation av Titanium Build på Krypton.

För att avblockera dess vuxna innehåll använder du en betalad gratis VPN för Kodi på Firestick.

Hur man aktiverar installation av tredjeparts-tillägg och bygg för Titanium Kodi

 1. Öppna Kodi
 2. Klicka på inställningar ikon
 3. Klicka på Systeminställningar.
 4. Klicka på fliken Tillägg.
 5. Aktivera okända källor.
 6. Nu kommer du att kunna installera Kodi-tillägg från tredje part.

Titanium Kodi fungerar inte / fel / problem

Titanium Build för Kodi 17 / Titanium Build för Kodi 17.6 Fungerar inte

Många användare av Titanium Kodi 17.5 har klagat över att denna byggnad inte fungerar eller slutar fungera. Men inte många användare klagar på detta fel i Titanium Kodi 17.6.

Fixera

Rensa först alla Kodi-data, installera sedan byggförvaret och bygg igen. En ny installation kommer inte att skapa problem.

Titanium Kodi Build Download

 1. Ladda ner Zip fil.
 2. Återvänd till hemskärm > Välj Lägg tillons > Klick Installera från zip-fil > Navigera i systemet till den nedladdade filen > Klick repository.supremebuilds-x.x.x.zip > Vänta på meddelandet.
 3. Klick Installera från förvaret > Klick Supreme Builds Repository > Öppen Programtillägg > Välj Supreme Builds Wizard > Klick Installera > Vänta på meddelandet.
 4. Gå till Kodi Hem Skärm> Klick Add-ons > Öppen Programtillägg > Välj Supreme Builds Wizard > Välja Krypton bygger > Välj Titanium Build.

Titanium Kodi Build Recensioner

Twitter är en plats där du hittar alla typer av användare som berömmer och kritiserar byggandet. När det gäller Titanium Build har den här användaren berömt den i en mycket kort mening:

titanium build granskning

Det är fallet på Reddit; denna byggnad har fått lite beröm från sina användare!

Här är en annan:

titanium build reddit recension

Titanium Kodi-alternativ

Titanium är en mycket praktisk och pålitlig byggnad. Men om någon vill prova några alternativa bästa Kodi-byggnader, är här några:

 1. Djuret
 2. No Limits Magic Build
 3. Fire TV Guru
 4. Puls CCM

Titanium Kodi Pin APK

För att få tillgång till vuxnas tillägg kräver användaren en pinkod.

Att avsluta

Titanium build har några fantastiska tillägg som alla användare vill ha. Det är alltid bra att ha alla de bästa tilläggen genom en enda byggnad. En annan bra sak med denna byggnad är att den är pålitlig och strömmarna som är tillgängliga genom dess tillägg fungerar.

En sak att komma ihåg, använd alltid ett VPN när du använder Kodi. Det skyddar din integritet och skyddar dig mot malwares.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map