Se live IPTV-kanaler och strömma alla dina favoritprogram, filmer, sport och musik med detta tillägg. I den här guiden har vi diskuterat steg för steg om hur du installerar Ultimate IPTV på Kodi.

Som alltid bör du ha det bästa VPN för Kodi som kan kringgå geo-restriktionerna och göra det möjligt för användare att få tillgång till sitt favoritinnehåll på ett säkert sätt.

Om du undrar “varför behöver jag ett VPN för Kodi”? Då är svaret att IPTV Kodi-tillägg är geo-blockerade och för att få åtkomst till deras strömmar behövs ett VPN.

Ett berömt IPTV-tillägg “Ultimate IPTV” skapas av Whitecream och finns i Kodi Israel-förvaret. Ultimate IPTV-tillägg har många populära kodi-tilläggskanaler inklusive beIN Sports, ESPN, MTV och så vidare.

Hur man installerar Ultimate IPTV på Kodi Leia och Krypton

 1. Öppen Kodi på ditt system > Knacka på Inställningsikon (växelformad ikon) som du ser högst upp på skärmen > Nu välj File Manager.hur man installerar ultimata iptv på kodi
 2. Här ser du två exakta bilder på vänster och höger sida av skärmen, dubbelklicka på Lägg till källa till vänster på skärmen > Klicka nu på ‘Ingen’ > Skriv in URL: n http://www.lvtvv.com/repo/ och klicka OK > Skriv namnet “Kodil Repo’ och klicka OK > Klick OK på nytt.Hur man installerar Ultimate IPTV på Kodi Krypton version 17.6 eller lägre
 3. Gå tillbaka till Kodi-hemskärmen genom att trycka på ‘Esc’ knappen på tangentbordet flera gånger > Klicka nu Lägg tillons flik > Sedan Paket Installer ikon (rutformad ikon) närvarande i övre hörnet.ultimat iptv på kodi-installationen
 4. Klicka på Installera från Blixtlås Fil bland listan med alternativ > Välj Kodil Repo från listan som visas i en ruta > Klicka nu på repository.kodil-1.3.zip > Låt installationen slutföras.ultimat iptv på kodi-inställningar
 5. Välj nu alternativet Installera från arkivet > Klicka på Kodil (Kodi Israel) ,, Förvar > Knacka på Video Add-ons > Bläddra sedan ner för att hitta Ultimate IPTV > Klicka nu Installera.ultimat iptv på kodi-konfiguration
 6. Öppna tillägget för att se tillägget Kodi > Add-ons > Video-tillägg > Ultimate IPTV.

hur man lägger till ultimata iptv på kodi

Varning! Du bör använda en VPN för att förbli anonym medan du använder Ultimate IPTV eftersom det skyddar din integritet. Utnyttja 85% rabatt på PureVPN och strömma obegränsat innehåll på Ultimate IPTV.

Hur man installerar Ultimate IPTV på Kodi Jarvis version 16 eller högre

 1. Lansera Kodi jarvis > Klicka på system > Filhanterare > Dubbelklicka Lägg till källa på din vänstra skärm > Klick ‘Ingen’ och skriv URL http://www.lvtvv.com/repo/ och klicka Gjort > Skriv namn “Kodil Repo’ > Klick Gjort > Klick OK för att stänga rutan.
 2. Nu går jag tillbaka till Kodi Huvudsaklig Meny > Klicka på inställningar alternativ > Lägg tillons > Installera från Blixtlås Fil > Kodil Repo > blixtlås
 3. Installera från Repository > Kodil Repositories > Video-tillägg > Ultimate IPTV > Installera > Njut av!

Ultimate IPTV Ladda ner zip-APK-fil

Ladda ner direkt Slutlig IPTV förvaret zip-fil från Här på din enhet och följ dessa steg för att fortsätta med Ultimate IPTV-installationen.

 1. När nedladdningen är klar, starta Kodi på ditt system > Gå till Lägg tillons > Lådaformad ikon uppe till vänster.
 2. Installera från Blixtlås Filalternativ > En ruta visas, sök efter Zip fil som du laddade ner på ditt system > Vänta på installationen.
 3. Klicka nu på Installera från Repository > Kodil Repository> Video Lägg tillons > Slutlig IPTV > Installera > Nu njut!

Ultimate IPTV fungerar inte / fel / problem på Kodi

Ultimate IPTV Ingen ström tillgänglig

Kodi-användare kan bli rasande när de ser samma meddelande visas på skärmen när de försöker strömma en kanal. Det kan vara mer frustrerande när ditt favorit-tv-program är på väg att sändas.

Lösning

En enkel lösning på detta problem är att du får en Kodi VPN som kommer att blockera eventuella geografiska begränsningar. Detta innebär att du inte kan se de kanaler som är tillgängliga för strömning utanför din region om du inte har ett VPN. Om du inte är villig att spendera på att prenumerera på ett VPN kan du prova det bästa gratis VPN för Kodi.

Ultimate IPTV Buffering-problem

Buffring är en vanlig fråga som mestadels alla Kodi-användare har mött. Det kan vara irriterande när du är i mitten av din show och videon fortsätter att stoppas för buffring.

Lösning

Att rensa cache på Kodi kan lösas på olika sätt. Den optimala lösningen är dock att rensa din cache med Merlin Auto Cleaner. Detta tillägg har potential att rensa all din cache automatiskt.

Ultimate IPTV Channels Playlist

Ultimate IPTV-kanaler täcker många spellistor. Några av de populära IPTV-kanalerna finns nedan:

 1. OSN
 2. beIN Sports
 3. Eurosport
 4. MTV
 5. Premium-film
 6. Cartoon Network

Ultimate IPTV recensioner

Kodi-användare när de använder Ultimate IPTV-tillägg på sin iPhone står inför olika problem, till exempel ett meddelande som visar att “detta är slutet på Ultimate IPTV-tillägget”. Detta irriterar användare och de växlar till andra Kodi-tillägg.

ultimat iptv recension

Vissa Kodi-användare har en synvinkel att Ultimate IPTV-tillägg använder stulna IPTV-konton. Som ett resultat, när många började använda detta tillägg, började det att stänga av kontona.

ultimat iptv reddit

Att packa saker

Strömma hundratals IPTV-kanaler på Ultimate IPTV Kodi-tillägg. Det är det bästa stället att titta på premiumfilmer utan prenumeration och titta på sportevenemang utan att spendera en krona. Detta tillägg uppdateras ständigt med nya länkar och källor, medan det också använder filter för att begränsa sökresultaten. Den här guiden visar detaljerade steg för hur du installerar Ultimate IPTV på Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me