Hur man installerar UltraSurf VPN för Kodi

UltraSurf VPN är inte en så populär VPN-leverantör men det är verkligen ett rimligt alternativ när du väljer ett VPN för Kodi. Tufft kan vi inte kategorisera det som det bästa VPN för Kodi, men UltraSurf är ändå en rimlig VPN för Kodi. Det är en gratis VPN, vilket innebär att ingen prenumeration krävs för att använda den här tjänsten.


Följ denna guide för att lära dig mer om UltraSurf VPN och dess kompatibilitet med Kodi och FireStick-enheter.

Hur man installerar UltraSurf VPN för Kodi

UltraSurf VPN hade en beta-version Kodi-tillägg som kunde installeras direkt på Kodi precis som PureVPN Kodi-tillägg. Det var tillgängligt i Kobra Repository men eftersom det nyligen stängdes finns det inga spår av UltraSurf Kodi-tillägg i något annat arkiv, för tillfället.

Därför är det bästa sättet att använda den här tjänsten genom att installera sin stationära klient för Windows och sedan köra Kodi. Du kan ladda ner UltraSurf Windows Client och installera den på ditt system. För att lära dig mer om det kan du följa vår hur du installerar ett VPN i Kodi-guiden.

När du har installerat det registrerar du dig själv. Logga sedan in och anslut till någon av dina önskade säkra server. När du är ansluten till den säkra servern öppnar du Kodi och börjar strömma med alla Kodi-tillägg. En av de viktigaste fördelarna med att ha ett VPN är att du kan njuta av streaming med IPTV Kodi-tillägg, eftersom de är geobegränsade.

Hur man installerar UltraSurf VPN för FireStick

FireStick blir det första valet av binge watchers över hela världen på grund av dess tillgänglighet och funktioner. Med en stor mängd appar gör det möjligt för användare att strömma nästan vad de vill titta på. Men att känna till att många människor älskar gratis streaming har Kodi på FireStick blivit en trend.

Att ha en VPN på FireStick är mycket viktigt, även om du inte använder Kodi eftersom många av apparna och det tillgängliga innehållet över dem är geobegränsat. Många användare möter problem när de strömmar över sina favoritfilmer, TV-program etc. eftersom de antingen är geobegränsade eller blockerade av deras internetleverantör.

Följaktligen om du vill njuta av problemfri online-streamingupplevelse följer du dessa steg för att installera UltraSurf VPN på FireStick:

 1. Starta din FireStick > Klicka på sökalternativet från huvudmenyn.
 2. Typ Loader och klicka på sök.
 3. Klicka på Downloader-appen från sökresultatet och klicka på Skaffa sig.
 4. När du har installerat Downloader-appen på din FireStick öppnar du applikationen.
 5. Ange nu denna URL i appens sökfält: https: // bitly / 2lSyySP > Klick Gå.
 6. När nedladdningen är klar klickar du på Nästa.
 7. Klicka på installera när dialogrutan visas och vänta på att appen ska installeras.
 8. När appen är installerad klickar du på Öppen.
 9. När appen öppnas kommer du att se en switchknapp som visas uppåt. Klicka på den för att ansluta till en säker server.

Denna installationsprocess tar knappast fem minuter och du är redo för säker strömning. Men om du vill strömma gratis innehåll på FireStick, måste du installera Kodi på FireStick först.

Är UltraSurf VPN Safe?

Detta är den primära frågan för varje användare eftersom anledningen till att människor väljer ett VPN är att skydda sin integritet. Nästan varje VPN-leverantör påstår sig vara den bästa och säkraste tjänsteleverantören men nyligen har många av leverantörerna misslyckats med att vara trogen mot sina påståenden. DNS-läckor och misslyckad IP-maskering är vanliga saker som märks med gratis VPN-leverantörer.

Deras säkerhetsprotokoll är inte så starka att de kan ge full säkerhet som premium-VPN-leverantörer. Det är därför många användare har förtroendeproblem relaterade till gratis VPN-leverantörer. UltraSurf VPN är en av de gratis tjänsteleverantörerna och har ifrågasatts av många människor över många forum. Såvitt min åsikt går, om du använder UltraSurf för strömningsändamål, är det en säker att använda tjänster som alla andra.

UltraSurf VPN-recensioner

UltraSurf VPN har funnits i branschen under en tid och användare som är bekanta med VPN-branschen vet om det. För att ge dig en bättre bild av vad andra tycker om det har jag inkluderat några Reddit-trådar:

Kommentar från diskussion N3w0nes kommentar från diskussionen "Vilket är den bästa bärbara, gratis vpn med europeiska servrar.".

Den här användaren har gett en positiv feedback angående UltraSurf VPN. En av de viktigaste sakerna att notera är dock att han också har nämnt det att han har använt det för att avblockera YouTube. Detta innebär att om du använder UltraSurf VPN bara för att kringgå restriktionerna är det ett bra alternativ.

Kommentar från diskussionen redditmaids kommentar från diskussionen "Kan jag inte bara använda ultrasurf istället för att använda ett VPN?".

Den här användaren har tydligt adresserat att UltraSurf VPN inte kan användas för annat än att avblockera webbplatsen. Anledningen till att han har nämnt är legit att säkerhetsprotokollet som erbjuds av UltraSurf VPN är tveksamt och det är deras praxis. Återigen är detta fallet med alla andra gratis VPN-tjänster.

Slutsats

Efter att ha avslutat denna recension skulle jag säga att UltraSurf VPN är en rimlig tjänst för online-streamare. Anledningen är att det blockerar nästan varje begränsad webbplats och att UltraSurf Kodi-upplevelsen också är tillfredsställande. Ändå skulle jag inte rekommendera användare att välja detta VPN om de letar efter förstklassig integritet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map