Hur man installerar VPN på Kodi med två olika metoder [2020]

Kodi har varit i branschen länge nu och den är populär bland binge watchers eftersom den har avancerade funktioner och högkvalitativt innehåll. Dessutom kommer den mängd innehåll som finns på Kodi inte att låta dig tänka på något annat. Det är ett stopp för underhållning, nyheter, sport, musik och mycket mer.


En av de största bekymmerna i denna digitala tidsålder är cybersäkerhet och online-streamare är bland det största offret för det. Kodi-användare strömmar innehåll genom sina tillägg, som antingen är officiella tillägg eller inofficiella (tredje part) tillägg. Officiella Kodi-tillägg tillhandahåller strömmar som är godkända av innehållsägare och distributörer och de är inte involverade i någon piratkopiering. Tredjeparts tillägg används mer än de officiella och många av dem erbjuder piratkopierade strömmar, vilket markerar dem olagliga att använda.

Myndigheter och många hackare utnyttjar onlinestreamers sårbarhet och spionerar på dem medan de strömmar online utan någon aning. Spywares och skadlig programvara är en vanlig fråga som miljontals medborgare möter över hela världen. Speciellt när du använder en open-source plattform som Kodi rekommenderas starkt att skydda din integritet.

Smarta användare skyddar deras integritet och online-närvaro via VPN eftersom det krypterar trafiken och säkrar din anslutning. Men inte alla VPN kan användas för online-strömning eftersom inte alla VPN-leverantörer har höghastighetsserver. Jag rekommenderar att du väljer det bästa VPN för Kodi för att skydda din integritet från myndigheterna och njuta av sömlös strömning.

2 sätt att använda ett VPN på Kodi

Det finns två olika sätt du kan använda ett VPN på Kodi för att avblockera strömmar och upprätthålla integritet. Du kan antingen installera VPN direkt på Kodi, om leverantören har en dedikerad Kodi-tillägg. Annars måste du installera ett VPN på din enhet och sedan köra Kodi över det. Båda dessa metoder är testade och det finns inga problem i någon av dessa.

Låt oss ta en titt på hur du installerar VPN på Kodi med båda dessa metoder:

1. Hur man installerar ett VPN på en enhet som ska användas på Kodi

Ett av de mest effektiva sätten att använda en VPN på Kodi är genom att installera den på din enhet och sedan köra Kodi över en säker anslutning. Om du använder ett VPN som detta kommer det inte att störa dig när du strömmar och du kan avblockera strömmar utan problem. Den här metoden är i princip tillämplig för VPN-leverantörerna som inte har en särskild Kodi-tillägg.

Följ dessa enkla steg för att installera VPN på din enhet:

  1. Besök leverantörens officiella webbplats och registrera dig för deras tjänst genom att välja ett paket som passar dig bäst.
  2. Ladda ner nu klienten / appen till din enhet och operativsystem. Om du till exempel använder Windows, ladda ner en Windows desktop-klient.
  3. När du har laddat ner den installerar du klienten på din enhet. När installationen är klar loggar du in på tjänsten med de referenser som du har gett vid registreringen.
  4. Anslut nu till en säker server från serverlistan.
  5. När du har anslutit till servern, öppna Kodi på din enhet.
  6. Strömma med alla tillägg du vill använda utan rädsla för begränsningar.

2. Hur man installerar VPN på Kodi – Direkt installation

PureVPN är den enda bästa VPN för Kodi som har ett dedikerat Kodi-tillägg, vilket gör det enkelt för användare att säkra sin integritet under strömning. Och denna installationsguide använder förvaret som tillhandahålls av PureVPN avsedd för Kodi. Alla användare som har uppgraderat till Kodi Leia 18 följer den här proceduren för att installera VPN på den senaste versionen av Kodi.

 1. Ladda ner Zip-filen i PureVPN-lagret.Hur man installerar VPN på Kodi Krypton 17.6
 2. Öppen Kodi > Klicka på Add-ons flik.installera vpn på kodi jarvis
 3. Klicka på Box-icon från det övre vänstra hörnet > Klick Installera från zip-fil alternativ.hur man installerar vpn för kodi-strömning
 4. En dialogruta visas, bläddra till platsen för den nedladdade zip-filen och öppna den > tillägget kommer att installeras och ett meddelande visas.hur man lägger till vpn på kodi
 5. Gå tillbaka till Kodi huvudmeny > Klicka på Add-ons flik> Gå till Programtillägg > Välj PureVPN> Klick Tilläggsinställningar > En dialogruta med alternativ visas.purevpn för kodi-installation
 6. Håll muspekaren över alternativet VPN-konfiguration och ange din PureVPN inloggningsinformation > Klicka på OK > Anslut nu till önskad server från listan.

säker strömning med vpn för kodi

Hur man installerar VPN på Kodi Leia 17.6

Om du använder Kodi Krypton version 17.6, följ sedan dessa steg:

 1. Öppna Kodi > Klicka på Add-ons flik > Klick Ladda ner alternativ från listan.
 2. Välj Programtillägg > Rulla ner listan och klicka på Webbvisare > Klick Installera > Vänta tills meddelandet visas.
 3. Gå sedan tillbaka till Kodi huvudmeny > Klick Add-ons > Gå till Programtillägg > Välj Webbvisare.
 4. Tillägget öppnas och du ser ett gränssnitt för en webbläsare > Skriv den här länken “https://www.kodivpn.co/repo/purevpn.zip” i adressfält och Klick OK > En ruta visas där du får tillåtelse att ladda ner zip-filen > Klick Ja.
 5. Ange destinationen där du vill ladda ner zip-filen > Klick OK > Nedladdningen startar och du kommer att meddelas när nedladdningen är klar > Klick OK på nytt Stänga webbvisning.
 6. Återvänd till Kodi huvudmeny > Klicka på Add-ons > Klicka på Låda > Klick Installera från zip-fil > öppna destinationsmappen för den nedladdade zip-filen > Klick service.purevpn.monitor.1.2.5.zip > Vänta tills tillägget installeras.
 7. Gå tillbaka till Kodi huvudmeny > Klicka på Add-ons flik> Klick Programtillägg > Öppen PureVPN Monitor OpenVPN.
 8. Klicka på Tilläggsinställningar > Ange ditt Användarnamn och Lösenord för att logga in på ditt PureVPN-konto.
 9. Välj en landsregion varifrån du vill ansluta till internet > Klick OK.

Så här ställer du in Kodi VPN på routern

Ett av de bästa sätten att säkra ditt nätverk är att installera VPN på Router. På detta sätt kan du inte bara strömma säkert med Kodi utan du kan också njuta av säkert trådlöst nätverk. Den här inställningen är också praktisk när användare försöker använda Kodi på Fire TV Stick med en VPN på Firestick Följ dessa steg för att installera VPN på router:

 1. Logga in på din kontrollpanel för Tomato router
 2. Från panelen till vänster, Gå till ‘Grundläggande’ > Klick ‘Nätverk
 3. Välj anslutning “TypFrån rullgardinsmenyn
 4. Ange ditt VPN-kontouppgifter tillhandahålls av din VPN-tjänsteleverantör.
 5. Bock ‘Använd DCHP‘Och’Använd Standard Gateway på fjärrnätverket
 6. Under PPTP-gateway, ange den serveradress som du vill ansluta till
 7. Lämna ‘Subnet Mask‘Och’alternativFält ensam, såvida inte din instruktion har skett av din VPN-leverantör
 8. För ‘Anslutningsläge’ väljer du ‘Håll vid livFrån rullgardinsmenyn
 9. Kolla om MTU är inställd på standard
 10. Se också till att din LAN- eller trådlösa inställningar är inställd på standard
 11. Bläddra nu ner till sidan och slå ‘SparaOch det är det, du är klar
 12. Du kan kontrollera anslutningsstatusen genom att gå till Status > loggar > Sista 25 raderna

Hur man installerar ett gratis VPN på Kodi

Jag rekommenderar inte gratis VPN för Kodi för någon eftersom de inte är lika pålitliga som betalade VPN-leverantörer är. VPN är tänkt att ge dig säkerhet och täcka din sårbarhet, vilket jag tror inte kan göras av gratis VPN-leverantörer. Gratis VPN-användare har ställts inför allvarliga problem som loggning och DNS-läckor. Dessa allvarliga problem förväntas inte från en bra och pålitlig VPN-leverantör.

Men om du fortfarande är ovillig att spendera ett enda öre för ett VPN kan du prova TunnelBear för Kodi. Det är en av de finaste kostnadsfria VPN-leverantörerna för Kodi som har servrar i mer än 22 länder och alla tillhandahåller och laddar upp snabbt. TunnelBear använder AES 256-bitars krypteringsprotokoll och har en strikt no-logs-policy.

Du kan använda TunnelBear på fem enheter samtidigt, men en nackdel med att använda TunnelBear är att det har en datagräns på 500 MB per dag. TunnelBear har inget dedicerat Kodi-tillägg men du kan använda det genom att installera det direkt på ditt system.

Slutsats

Du undrar kanske varför jag betonar så mycket på att använda en Kodi VPN trots att Kodi är en laglig streamingtjänst. Anledningen bakom min betoning på att använda en VPN för Kodi är att online-streaming med Kodi genom sina tredjeparts-tillägg kan men du är i riskzonen och ingen vill möta den värmen. För det andra växer cybersäkerhetsfrågor dag för dag och det är alltid bättre att vara säker än ledsen.

Min andra betoning är att välja en betald VPN-tjänst snarare än en gratis VPN-leverantör eftersom ingenting bra kommer gratis. Gratis VPN-leverantörer skyddar dig inte men de lämnar dig snarare sårbar och vem vet om de håller dina loggar. Så var smart när du väljer en VPN-leverantör eftersom din integritet online kommer att stå på spel.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map