Om du är ett desperat bästa kodi-addons-fan och ett filmfan samtidigt, måste du kolla in Watch5S Kodi-tillägg, en fantastisk film som erbjuder tillägg. Watch5S har ett enormt filmbibliotek baserat på de senaste och äldsta filmerna. I den här guiden ger vi enkla steg för hur du installerar Watch5S på Kodi, det nya sättet.

Innan vi börjar är det viktigt att komma ihåg att StremHub-förvaret (äldre länk) inte längre fungerar. Ägaren av det speciella tredjepartstillägget har tagit bort Watch5S Kodi-tillägget av okänd anledning. För det vi ska visa dig är nyare version om hur man installerar Watch5S på Kodi. Så fortsätt att läsa.

Varning! Du bör använda en Kodi VPN för att förbli anonym medan du använder Watch5S eftersom det kommer att skydda din integritet. Utnyttja 85% rabatt på PureVPN och strömma obegränsat innehåll på Watch5S.

Hur man installerar Watch5S på Kodi Krypton version 17.6 eller nedan

 1. Starta Kodi > Gå till Inställningar > Klicka sedan på File Manager > Dubbelklicka på Lägg till källa.hur man installerar watch5s på kodi
 2. Skriv nu webbadressen kodivpn.co/repo/simplycaz.zip  > Skriv namnet på mediekällan ‘Cazwall’.Hur man installerar Watch5S på Kodi Krypton version 17.6
 3. Gå till Kodi-hemskärmen genom att trycka på ‘Esc’ -knappen på knappsatsen > Klicka på Tillägg > Klicka nu på ikonen ‘Package Installer’.hur man lägger till watch5s på kodi
 4. Installera från zip-fil > Välj förvar > Hitta repository.simplycaz-1.0.1.zip.watch5s ladda ner zip-fil på kodi
 5. Installera från förvaret > Helt enkelt Caz Repo > Video-tillägg > Rulla ner och klicka på Watch5S > Klicka på Installera.hur man installerar watch5s på jarvis version 16
 6. Gå nu till Kodi-hemskärmen > Add-ons > Video-tillägg > Watch5S.Watch5S Oblockerad
 7. Njut av och se de senaste filmerna.

Watch5S App nedladdning

Hur man installerar Watch5S på Kodi Jarvis version 16 eller nedan

 1. Öppna Kodi Jarvis > Systemet > Filhanterare > Dubbelklicka på Lägg till källa.
 2. Skriv in URL: n http://cazwall.com/repo > Skriv in mediekällans namn Cazwall > Klicka på OK > Gå till Kodi-hemskärmen.
 3. Systemet > Add-ons > Installera från zip-fil > Repository > Hitta repository.simplycaz-1.0.1.zip.
 4. Installera från förvaret > Helt enkelt Caz Repo > Video-tillägg > Rulla ner och klicka på Watch5S > Klicka på Installera.
 5. Du kan komma åt tillägget från Veos > Video-tillägg > Watch5S och njut!

Watch5s Kodi nedladdning

 1. Ladda ner Zip fil på din enhet > Gå till Kodi-hemskärm.
 2. Klick Add-ons > Klicka på Box-ikonen > Installera från zip-fil > Leta upp och öppna repository.simplycaz-1.0.1.zip.
 3. Nu Installera från förvaret > Helt enkelt Caz Repo > Video-tillägg > Välj Watch5S > Klick Installera.
 4. Du har åtkomst till tillägget Video-tillägg > Watch5S.

 Watch5s Kodi fungerar inte / fel / problem

Kontrollera loggfel

När du försöker installera tillägget kan det uppstå ett fel som visar “Kontrollera logg för mer information”. Det betyder att det saknas en fil i förvaret, varför förvaret inte kan installeras. En annan anledning är att förvaret kan vara föråldrat.

Fixera

För att åtgärda det här felet måste du se till att tillägget du ska installera tillsammans med förvaret är uppdaterat. Detta förhindrar att det här felet dyker upp.

Ogiltig zip-URL

När du försöker installera från Zip-fil kan det hända att det här felet uppstår. Detta är inte något att oroa sig för och kan lösas enkelt.

Fixera

När det här felet dyker upp, gå tillbaka till filhanteraren och kontrollera om du har angett rätt källadress. Om webbadressen du har angett är korrekt ska du kontrollera länken om den fungerar eller inte. Ibland bryts länkarna eller stängs orsakar problem.

Watch5S App nedladdning

Watch5S ger dig alla de senaste filmerna på dina mobila enheter med installationen av Watch5S-appen. Detta Android-applikationspaket (APK) kan användas med en Android-version 4.4 eller senare. Den innehåller säkerligen inga buggar och är gratis att använda. Så missa inte en chans att se gratis filmer på din mobila enhet med Watch5S-appen.

Watch5S Oblockerad

Det kan hända att vissa filmer som du försöker komma åt är geobegränsade eller blockerade av en eller annan anledning. Detta innebär att en del medieinnehåll är tillgängligt i specifika länder medan det är blockerat i andra länder.

Det finns dock inget behov av att vara rädd när du fortfarande kan avblockera Watch5S-medieinnehåll genom att använda en Kodi VPN. En VPN-tjänst kommer att blockera Watch5S-filmer genom att ändra din IP-adress som gör filmer tillgängliga.

En annan fördel med en VPN-tjänst är att din internetaktivitet aldrig kommer att spåras av regeringen eller internetleverantören. Nu kan du ströva gratis på internet!

Watch5s Game of Thrones

Vem vill inte titta på Game of thrones? Berättelsen om bedrag, regim, blod, ära och skeptiska känslor; Game of thrones har tagit världen av en storm. Det finns miljarder fans över hela världen, ivriga att titta på varje ny säsong av Game of Thrones som dyker upp.

Men barriären som de står inför är var man kan titta på den, var man kan strömma Lågkvalitetsströmmar, opålitliga källor etc. Det finns en enkel lösning för det! Alla Game of Thrones-fans har ingenting att oroa sig för längre eftersom de kan titta på Game of Thrones på Watch5s.

Watch5s Game of Thrones

Allt du behöver göra är att besöka https://watch5s.is/ och sök efter Game of Thrones med hjälp av sökfältet på webbplatsen. Du kommer att få alla länkarna som finns på webbplatsen, öppna valfri länk och titta på din favoritavsnitt / säsong.

Hur man tittar på Moana på Watch5s Kodi

Hur man tittar på Moana på Watch5s Kodi

Du kan se Disneys populära film “Moana” på tillägget Watch5S kodi. För det måste du installera Watch5S på Kodi från installationsguiden ovan.

När Watch5S-tillägget är installerat, gå till Kodi Main Menu > Add-ons > Video-tillägg > Watch5S > Klicka på Sök > Typ Moana > Titta på Moana på HD.

hur man tittar på moana HD på watch5s kodi

Att lägga till saker

För ett stort och oändligt filmerbjudande finns det ingen plats som Watch5S på Kodi. Dess massiva filmbibliotek ger dig alla typer av filmer från alla generationer på några sekunder. Detta är den nyare versionen av att installera Watch5S på Kodi eftersom StreamHub har tagit bort sig själv från Watch5S. Om du möter geobegränsningar när du strömmar en film, får du ett VPN för att få åtkomst. I den här guiden tillhandahöll vi steg för hur du installerar Watch5S på Kodi, så anpassa dig för fler Kodi-tillägg.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me