yoda-kodi-addon-leia

Yoda Kodi är en annan gaffel till det populära Exodus Kodi-tillägget. Du kan njuta av strömmande filmer, TV-program, dokumentärer och mycket mer i HD och 4K-kvalitet genom detta tillägg.

Du behöver den bästa VPN för strömning eftersom strömmarna HD och 4k är geobegränsade och en VPN kan kringgå dessa begränsningar.

Yoda Kodi-förvaret

Yoda Kodi-tillägget var tidigare tillgängligt via Supremacy Kodi-förvaret men förvaret stängdes nyligen och nu är det tillgängligt via Kodi Israel-förvaret.

Hur man installerar Yoda Kodi på Leia / Krypton

Följ dessa steg för att installera Yoda-tillägget på Kodi Leia version 18 och Krypton version 17.6:

 1. Öppen Kodi > Klicka på Inställningar (Gear) Ikon > Öppen Filhanterare.hur man installerar yoda kodi addon på kodi krypton
 2. Dubbelklicka på Lägg till källa > En dialogruta visas > Klicka där det står > Skriv denna URL i adressfältet “http://www.lvtvv.com/repo/” > Klick Ok > Ge denna mediekälla ett namn som “Kodil> Klick OK > Klick OK igen för att stänga dialogrutan.kodil
 3. Gå tillbaka till Huvudmeny > Klick Add-ons > Klicka på Box ikon från det övre vänstra hörnet.hur man ställer in yoda kodi addon
 4. Välj Installera från zip-fil > Klicka på Kodil > Välj repository.kodil-1.3.zip > vänta på anmälan.förbund-Kodi-zip-fichier-téléchargement
 5. Klicka nu på Installera från lagringsalternativet > Klick Kodi Israel Repository > Öppen Video-tillägg mapp.Yoda kodi video addon
 6. Bläddra i listan och välj Yoda> Klicka på Installera > Vänta på meddelandet.

yoda addon för filmer och tv-program

Hur man installerar Yoda Kodi på Jarvis version 16 eller högre

 1. Öppen Kodi Jarvis.
 2. Klick Systemet > Gå till Filhanterare.
 3. Klick Lägg till källa.
 4. Klick <Ingen> och skriv detta URL http://www.lvtvv.com/repo/ > Klick Gjort > Namnge denna media källlänk som Kodil > Klick Gjort > Klick OK.
 5. Gå tillbaka till Kodi Home Skärm > Klick Systemet > Öppen Add-ons.
 6. Klick Installera från zip-fil > Öppen Kodil> Klicka på repository.kodil-1.3.zip.
 7. Klicka på Installera från arkivet alternativ > Välj Överlägsenhet > Öppen Videotillägg mapp > Välj Yoda > Klick Installera.

Hur man installerar Yoda Kodi på Fire Stick

 1. Installera Kodi på din Fire Stick-enhet.
 2. Gå till Utvecklaralternativ > Slå på ADB-felsökning och appar från okända källor.
 3. Följ nu den exakta proceduren som illustreras ovan för installation av Yoda Kodi-tillägget Kodi krypton. Proceduren från denna punkt och framåt kommer att förbli densamma.

Yoda Kodi nedladdning

 1. Ladda ner Yoda Kodi add-on zip-fil.
 2. Gå till Kodi huvudmeny.
 3. Klicka på Add-ons.
 4. Klick Låda Ikon.
 5. Klick Installera från zip-fil.
 6. Bläddra i systemet och öppna den nedladdade zip-filen.
 7. Klicka nu på Installera från arkivet alternativ.
 8. Välj Överlägsenhet.
 9. Klicka på Video-tillägg.
 10. Välj Yoda > Klick Installera.

Yoda Kodi Recensioner

Jag har stött på några positiva feedback om Yoda Kodi-tillägg av Kodi-användare. Här är en glimt av vad användare har att säga om detta Kodi-tillägg:

Kommentar från diskussionen Boogertwilliams kommentar från diskussionen "Förfrågningar, rekommendationer, & Grunder – november 2018".

Den här användaren försökte Yoda Kodi för att strömma ett visst TV-program och den strängtänkande länken som det här hittade var HD. Detta är en av anledningarna till att jag rekommenderar Yoda Kodi-tillägget.

Kommentar från diskussionen TechnicalPyros kommentar från diskussionen "Förfrågningar, rekommendationer, & Grunder – november 2018".

Den här användaren verkar gilla detta tillägg men den brist som identifieras här är acceptabel. Kodi-nördar älskar att ha Trakt-integration för att behålla sina vaktlistor och bibliotek. Yoda är en gaffel med tillägget Exodus Kodi men det har inte Trakt-kontointegrationen som Exodus hade.

Yoda Kodi fungerar inte / fel / korrigeringar

Här är några fel som publiceras av Yoda Kodi-användare på olika sociala plattformar. Så jag tänkte att tillhandahålla en korrekt åtgärd för dessa fel:

Tilläggsinstallation misslyckades

Möjligheterna är att när du försöker installera tillägget från mappen för videotillägg i förvaret, kanske tillägget inte installeras, visas en “Ad-on installation failed” -meddelande.

Fixera

Prova att installera om förvaret eftersom det här felet dyker upp när vissa filer saknas i förvaret eller om förvaret är föråldrat. Om du installerar om förvaret kommer att uppdatera förvaret och du kan enkelt installera tillägget.

Inga strömmar finns tillgängliga

Det här felet visas när du försöker öppna en innehållstitel från tilläggsbiblioteket. Anledningen till att detta fel visas är att länkskraparna inte kan hämta strömningslänkar från leverantörerna för den specifika innehållstiteln. Antingen leverantörerna kommer inte att ha några strömningslänkar för den specifika innehållstitel eller så kan din systemcache bli överbelastad.

Fixera

I många sådana fall har det noterats att rensningen av cache har hjälpt användare. Så om du vill rensa din Kodi-cache, kolla in vår guide “Hur rensar du videokache i Kodi”.

Sista ord

Exodusgafflar fortsätter att komma online och försvinner sedan, men bara ett fåtal har förmågan att stanna kvar och få rykte.

Yoda Kodi är en av dessa gafflar, som användare kan lita på. Det har strömningslänkar av god kvalitet och kraschar inte ofta som andra Exodus-gafflar.

Yoda Kodi-tillägget är ett utmärkt val för Kodi-användare som vill njuta av strömmande filmer och TV-program utan krångel och komplexitet. Gränssnittet till Yoda Kodi är exakt som Exodus Kodis och det är därför det är ganska enkelt och lätt att använda.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me