Hur man kan titta på PSL 4 Live Online Free Streaming 2019 utan kabel på Kodi

PSL är precis runt hörnet och hypen är på sin topp i luften. Alla cricketfans har börjat visa sin kärlek och stöd för sina favoritlag på sociala medier när trenden fortsätter att vinna makten. Jag vet att du kommer att bli upphetsad även för det här evenemanget och försöka räkna ut hur du kan titta på PSL.


PSL är det största cricketevenemang som värd i Pakistan varje år under övervakning av PCB. Detta är inte bara ytterligare en cricket-turnering, utan detta är ett evenemang där alla de stora namnen på cricketform runt om i världen kommer till Pakistan och där glamourindustrin i Pakistan ses som deltar i organisationskommittéerna.

Så alla kricketälskare kommer att få sin valentinsdag upplyst när PSL 2019 startar den 14 februari 2019 i Förenade Arabemiraten med en glamorös öppningsceremoni.

PSL är det största cricketevenemang som värd i Pakistan varje år under övervakning av PCB. Detta är inte bara ytterligare en cricket-turnering, men detta är ett evenemang där alla de stora namnen på cricket från hela världen kommer till Pakistan och där landets glamourindustri ses som deltar i organisationskommittéerna.

PSL 4-trofé och lag 2019

psl 4 lagens schema

Följande sex lag kommer att delta i årets PSL-utgåva:

 1. Islamabad United
 2. Karachi Kings
 3. Peshawar Zalmi
 4. Quetta Gladiators
 5. Lahore Qalandars
 6. Multan Sultans

Islamabad United var segrarna för förra PSL: s tredje utgåva (2018) men kommer de att kunna behålla titeln i år? Det är något som alla ser fram emot!

PSL 4 Live Kanaler / Broadcasters 2019

Land

kanaler

Geo begränsad? Prova detta

Förenta staternaPTV Sports, Willow TV (Geo-restricted)

PureVPN 

($ 2.88 / månad)

Besök hemsida >>

StorbritannienPrimeTV / HumTV
AustralienIngen officiell programföretag (endast höjdpunkter på foxsports.com.au), använd PTV Sports för livestreaming
BangladeshGazi TV
U.A.EYupp TV
Sri LankaDialog-TV
VästindienFlödetv
NordafrikaYuppTV
AfrikaSupersport
pakistan PTV Sports, Ten Sports, Geo Super
 IndienDSport

Ovan nämnda är alla kanaler där du kan titta på PSL Live Broadcast eller Online, överväga att använda en VPN-tjänst för att kringgå Geo-restriktion och avblockera strömmar:

VPN ProvidersPriceOfferWebsite
PureVPN $ 10,95 $ 2,91Per månad

Specialerbjudande: 73% rabatt

Besök sida
Läs recension
Surfshark $ 11.91 $ 1.99Per månad

Specialerbjudande: 83% rabatt

Besök sida
Läs recension
Cyberghost $ 12,99 $ 2,75Per månad

83% rabatt

Besök sida
Läs recension
ExpressVPN $ 12,95 $ 8,32 per månad

35% rabatt

Besök sida
Läs recension

Hur man tittar på PSL 4 på Kodi Krypton version 17.6 eller lägre

 1. Öppen Kodi > Klicka på inställningar ikon (växelikon) > Klick Filhanterare > Dubbelklicka Lägg till källa.
 2. Klicka nu där det står och lägg till den här källan exakt http://www.lvtvv.com/repo/ > Klicka på OK > Namnge denna mediekälla Kodil Repo > Klick OK> Klick OK igen för att stänga dialogrutan.
 3. Gå tillbaka till hemskärm > Klicka på Add-ons meny > Klicka på Låda ikon (Paketinstallatör).
 4. Klicka nu Installera från zip-fil > Klick Kodil Repo > Klicka nu på kodil-1.3.zip > Vänta tills meddelandet visas.
 5. Klicka nu Installera från arkivet > Öppen Kodil Repository > Gå till Video-tillägg > Klicka på ZEM TV > Träffa Installera > Vänta på meddelandet.
 6. Du kan komma åt tillägget från ditt Hemskärm genom att gå till Add-ons meny > Bläddra Video-tillägg > Klick ZEM TV.

Hur man tittar på PSL 4 på Kodi Jarvis version 16 eller högre

 1. Öppna Kodi Jarvis v16.
 2. Klick Systemet.
 3. Öppen Filhanterare.
 4. Klick Lägg till källa.
 5. Klicka där det står och skriv detta URL http://www.lvtvv.com/repo/ > Klick
 6. Namnge den här källan Kodil Repo> Klick Gjort > Klick OK.
 7. Återgå till och klicka Hemskärm på Systemet.
 8. Öppen Add-ons
 9. Klick Installera från zip-fil.
 10. Välj Cerebro Repo > Klick kodil-1.3.zip > Vänta på meddelandet.
 11. Klicka på Installera från arkivet > Öppen ZEM TV > Gå till Video-tillägg > Öppen ZEM TV > Klick Installera > Vänta på meddelandet.

Hur man tittar på PSL 4 i Storbritannien 2019

hur man tittar på psl live streaming

Prime TV och Hum TV kommer officiellt att sända PSL i Storbritannien. Men om användare planerar att titta på det på Kodi, kan de helt enkelt installera tillägget som vi nämnt ovan och följa vår guide för installation.

Om användare i Storbritannien möter några problem med att strömma kan de använda en bra Kodi VPN-tjänst för att kringgå geo-begränsningen.

CTA

Hur man tittar på PSL 4 i Indien 2019

Det är första gången PSL, dvs. Pakistan Super League, sänds ut i Indien. Grannlandet har redan sin egen cricket extravaganza-händelse känd som IPL som är en direkt konkurrent till PSL eller vi kan kalla det tvärtom. Trots att PSL är en konkurrent har pakistanska kanaler sänt IPL de senaste åren i Pakistan, till skillnad från Indien.

Den här gången sänder den indiska kanalen DSport evenemanget live i Indien. Detta är säkert en bra nyhet för alla cricketfans i Indien.

Hur man tittar på PSL 4 på YouTube 2019

Det bästa med PSL är att användare enkelt kan se det live på YouTube eftersom PTV Sports kommer att sända det live på YouTube. Det finns emellertid två stora bekymmer när det gäller YouTube-sändningen:

 1. Strömningen kan vara geobegränsad; därför kommer en Kodi VPN-tjänst att krävas för att kringgå geo-begränsningar.
 2. För det andra kanske evenemangets sista match kanske inte sänds på YouTube. Ändå bekräftas det ännu inte.

Avblockera PSL-strömmen

Hur man tittar på PSL 4 Live online gratis matcher 2019

Användare som planerar att strömma evenemangsmatcher direkt från sina webbläsare kan göra det enkelt, eftersom PSL kommer att strömmas direkt på officiell PSL T-20-webbplats. Men denna ström är bara för de pakistanska tittarna.

När det gäller internationella tittare kan de strömma detta evenemang live via Cricketgateway.

Lag att leta efter i PSL 2019

I år har Lahore Qalandars säckat några av de stora namnen i deras trupp som de stora AB de Villiers, Corey Anderson, Fakhar Zaman och Mohammad Hafeez. Alla dessa spelare är mycket ansedda över hela världen och att ha dem i truppen kommer säkert att göra Lahore Qalandars till en stark titelkonkurrens.

Den pakistanska skepparen Sarfaraz Ahmed kommer att leda Quetta Gladiators än en gång och vi alla har sett hans kapacitet som kapten. Han vet hur han får fram det bästa av sitt team. Han har också ett stort namn i sin trupp som Sunil Narine, Dwayne Bravo och Rilee Rossouw, som är mycket pålitliga spelare.

Men Multan Sultan har fodrat några av de mest hypade och spännande namnen i deras trupp som Andre Russel, James Vince, Shoaib Malik och Shahid Afridi. Så vi kan säga att Multan Sultan också är ett team att se upp för.

Vem kommer att vinna den här turneringen?

Förra året har jag gått med på Quetta Gladiators men i år är jag personligen rotande för Karachi Kings. Detta beror främst på att de har några av mina favoritspelare som Colin Ingram, Colin Munro Ravi Bopara och många andra, som kan övervälja och överkämpa alla lag på planen.

Ändå är det bästa med någon sport att laget som spelar bra på planen dagen vinner. Så låt oss bara hoppas att min rooting går rätt och förhoppningsvis kommer denna händelse att vara en godis för ögat precis som det var förra året.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map