Hur man ser HBO, HBO Go Och HBO Nu på Kodi

HBO är den bästa TV-kanalen runt om i världen och detta uttalande gäller på grund av de mest populära TV-program som sänds av nätverket. Game of Thrones, Silicon Valley, Westworld, är några av de mest populära TV-programmen som visas på HBO.


Ingenting är värt bättre än HBO, inte ens Netflix när det gäller att producera topp-TV-program. Man kan dock undra hur man ser HBO på Kodi från hela världen. Den här guiden ger dig en fullständig förståelse för hur du kan strömma HBO tillsammans med andra IPTV-kanaler.

Detta är emellertid att komma ihåg att HBO Now och HBO Go kräver en Kodi VPN för att strömma kanalen. HBO är en amerikansk kanal, så den är endast godkänd för få länder runt om i världen. Läs vidare för installationsguiden.

Hur man ser HBO på Kodi Krypton version 17.6 eller högre

 1. Öppen Kodi > Klicka på inställningar (redskap) ikon > Klicka in Fil Chef > Dubbelklicka på Lägg till källa alternativet från vänster kolumn.Hur man ser HBO på Kodi Krypton version 17.6 eller högre
 2. En dialogruta öppnas, klicka <Ingen> och skriv in det här URL “Http://mavericktv.net/mavrepo” och klicka OK > Namnge den här källan som “Maverick” > Klick Ok > Klick Ok igen för att stänga dialogrutan.installera HBO på kodi krypton
 3. Återvänd till Kodi huvudmeny och klicka på Add-onsmaverick förvar för att installera HBO på kodi
 4. Klicka nu på Lådformad ikon från det övre vänstra hörnet.hur man lägger till HBO kodi addon för att titta på tronspel
 5. Välj Installera från zip-fil alternativ från listan > Rulla ner listan och klicka på Maverick.HBO kodi addon zip-fil
 6. Klicka nu på maverickrepo-3.8.zip och vänta på meddelandet.titta på HBO Gå på kodi
 7. Klicka nu på Installera från förvaret och välj MaverickTV repa från listan > Gå till Videotillägg mapp > Klicka på Maverick TVhur man installerar hbo på kodi firestick
 8. Klick Installera och vänta tills meddelandet dyker upp när tillägget är installerat.hur man ställer in hbo på kodi jarvis
 9. Gå tillbaka till Kodi huvudmeny > Klicka på Lägg tillons flik > Gå till Video-add-ons sektion > Klicka på Maverick TV > Klicka på Maverick TV live och gå sedan till Live TV mapp > Bläddra nedför listan och välj HBO.

Hur man ser HBO på Kodi Jarvis version 16 eller nedan

 1. Lansera Kodi Jarvis > Gå till System > Klicka på File Manager > Dubbelklicka på Lägg till källa > Klicka på Ingen för att skriva URL: n http://archive.org/download/
  repository.streamhub / Click Done > Skriv in namnet för förvaret, dvs. “StreamHub” > Klicka på Klar > Klicka på OK.
 2. Gå till Kodi-hemskärmen > Klicka på System > Sedan tillägg > Välj Installera från zip-fil > StreamHub > repository.streamhub.zip > Vänta tills den installeras.
 3. Installera från arkivet > StreamHub-arkivet > Video-tillägg > Klicka på StreamHub > Installera.
 4. Gå till Kodi Home Screen för att titta på HBO på Kodi > videoklipp > Add-ons > StreamHub > Live TV > Android API > Mobdro > Rulla ner och sök efter HBO, klicka på den och njut av att titta.

Hur man tittar på HBO på Kodi – Videohandledning

Titta på hur du kan få HBO på Kodi 2017 genom att titta på videoklippet. Den följer en komplett guide för att installera HBO så att du kan titta på dina favorit-TV-program.

Hur man ser HBO nu på Kodi

HBO Now är inte tillgängligt på Kodi eftersom lagren som användes för att strömma kanalen har tagits bort av lagstiftningar. Du kan emellertid fortfarande se program som sänds på HBO Now genom att installera Covenant-tillägget på Kodi.

Installationsguiden tillsammans med videostudie gör att du kan installera Covenant så att du kan se program som finns tillgängliga på HBO Now. Till exempel kan du se True Detective, The Left Overs, The Silicon Valley och många andra shower utan att spendera ett öre.

Hur man ser HBO på Kodi Fire Stick

För att titta på HBO på Kodi Fire Stick måste du aktivera ADB-felsökning och okända källor så att du kan installera HBO på Fire Stick. Efter det måste du besöka Fire Stick-hemsidan och klicka på Apps som leder dig till Kodi-appen. Om du använder ett fängelse bruten Firestick, rekommenderas det starkt att använda en VPN på Firestick för att säkerställa säkerhet. Därifrån måste du följa samma steg som beskrivs för installation på Kodi Krypton eller Kodi Jarvis.

Hur man ser HBO nu på Kodi Fire Stick

I Kodi Fire Stick kan du helt enkelt titta på HBO Now genom att ladda ner HBO Now-appen från Amazon Appstore. Det är det enklaste sättet att ladda ner appen men kräver en prenumerationsavgift när du öppnar den. Om du redan är prenumererad på HBO Now är du bara två steg bort och tittar på kanalen.

Hur man ser HBO Go på Kodi Fire Stick

 1. Följ installationsstegen nedan för att se HBO Go på Kodi Fire Stick:
 2. Open Fire Stick > Ladda ner HBO Go-appen > Öppna appen när den har installerats.
 3. Klicka på Aktivera din enhet så att du får en aktiveringskod > Ange nu den koden på din dator.
 4. Öppna din dator och klicka på HBOGO.com/activate. Om du är utanför USA skulle du behöva en Kodi VPN för att få åtkomst på grund av geobegränsningar.
 5. På den sidan måste du välja Amazon Fire TV eller Fire Stick och sedan klicka på Fortsätt.
 6. Här måste du välja din TV-leverantör > Ange sedan användarnamn och lösenord för din TV-leverantör. Om du inte känner till användarnamn och lösenord kan du kontakta din TV-leverantör.
 7. Nu måste du ange din aktiveringskod från din TV och sedan välja Aktivera enhet.
 8. Ett framgångsmeddelande från HBO Go säger att du är redo att titta på HBO Go. Njut av!

HBO på Kodi-fel / korrigeringar

HBO är en av de mest föredragna underhållningskanalerna bland Kodi-användare har orsakat mycket värme för tilläggsutvecklare. HBO på Kodi blev populär på grund av streaming av Game of Thrones, som är världens mest populära TV-program. Anti-piratkopiering myndigheter som DMCA märkte många strömningswebbplatser som tillhandahöll gratis strömning av denna show och Kodi-tillägg var på toppen av den listan.

Många Kodi-tillägg som tidigare var värd för HBO-kanal i sitt bibliotek, stängdes antingen eller var tvungna att utesluta HBO därifrån biblioteket på grund av myndigheternas nedbrytningar och anti-piratkopieringstrycket från HBO Network.

Några av de vanligaste felen på grund av dessa nedbrytningar mot HBO-piratkopiering diskuteras nedan:

Det gick inte att installera beroendefel

Ett beroendefel uppstår om tilläggsförvaret är föråldrat eller om vissa filer saknas. Om du står inför det här problemet när du använder HBO på Kodi måste det vara något fel med tillägget du använder.

Fixera

Försök fixa det här felet genom att uppdatera tillägget. Om det inte hjälper, måste du byta till ett annat Kodi-tillägg som det som nämns i den här guiden.

Det gick inte att ansluta till arkivet

Problemet med Kodi-tillägg från tredje part är att deras förvarar stängs av eller ibland misslyckas med att ansluta. Anledningen bakom det här felet är antingen förändringen i URL för förvaras värd eller förvarets avstängning.

Fixera

Kontrollera först källadressen manuellt, om den fungerar eller inte genom att öppna den i webbläsaren. Om förvaret är online kontrollerar du källadressen som du har angett genom att gå till File Manager. Se till att du har angett rätt URL utan några mellanslag.

Om förvaret inte fungerar, söka efter ett alternativt tillägg som har HBO-kanal i sitt bibliotek och installera det. Detta är den optimala lösningen för sådana fall.

Inpackning av det hela

HBO har många populära TV-program som är svåra att ignorera. Du kan få HBO på Kodi 2017 genom att följa stegen som har markerats i guiden, och med hjälp av vilken du kan titta på Game of Thrones online, Westworld, Veep och så många andra TV-program. HBO kan också installeras på din Fire Stick-enhet, vars installationsprocess också har tillhandahållits. Håll dig kvar för fler fantastiska kodi-tillägg.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map