Hur man ser UFC 223 Live online gratis på Kodi

Notera: UFC 223 har slutat, men Mcgregor vs Khabib vinner mycket hype i år. Du kan se Mcgregor vs Khabib live online.


UFC 223 är på väg att överraska UFC-fans med en ultimata spännande åktur och en kollision mellan världens bästa titaner i branschens mest populära kampsportturnering. Med all adrenalinpumpning ser UFC-fans deras favoritkämpar slåss mot Octagon.

Men vilket bättre sätt att titta på UFC 223 matcher online än Kodi? Det finns helt enkelt ingen. Du kan fånga allt UFC 223 matcher lever gratis online på kodi sport. Du kommer att bli förvånad över hur lätt du kan se ufc 223 utan kabel på Kodi. Så läs vidare för att ta reda på det. Men innan du går längre, ges förberedelsens presskonferens för Khabib vs Holloway.

Hur man ser UFC 223 på Kodi Free Live Online utan kabel

Det finns andra, enklare och kostnadseffektivare sätt som du kan leva stream UFC 211-evenemang på ditt internet. Eftersom det inte kräver ett ID eller lösenord för direktuppspelning kan den här metoden låta olaglig. Internet är överflödat med sådana UFC 211 Kodi-tillägg men det krävs ett verkligt geni för att separera ett tillägg som fungerar fullt ut utan några dåliga länkar från de som är överfulla av dåliga länkar.

Efter att ha visat olika Kodi-tillägg för UFC 211 som kan vara pålitliga och fullt fungerande, har vi extraherat tre bästa kodi-tillägg för UFC 223 Kodi-tillägg tillsammans med deras kanaler där du kan titta på UFC 223 live.

Följande är de Geo-begränsade Kodi Addons till Stream Live UFC 223.

 1. DAZN
 2. SportsDevil (Installera på Kodi)
 3. Prosport

CTA UFC

Hur man ser UFC 223 Fight på Kodi med ProSport Kodi Addon

ProSport Kodi addon kan installeras från SuperRepo-arkivet. Följ de angivna stegen för att installera tillägget för att titta på UFC 223 på Kodi.

 1. Installera SuperRepo-arkivet
 2. Från Kodi hemskärm, gå till inställningar (växellikon)
 3. Klicka på Filhanterare
 4. Klicka på Lägg till källa två gånger (vänster sida)
 5. Under “Ange sökvägarna eller bläddra efter mediaplatserna”Ange den exakta adressen: http://srp.nu
 6. Ange namnet på den här mediekällan som Super Repo
 7. Gå till Add-ons
 8. Klicka på Mina tillägg
 9. Klicka på ellipser (..) på toppen
 10. Välj installera från Zip fil
 11. Hitta din SuperRepo-mapp och klicka på den
 12. Klicka på Kodi-version du har (t.ex. Jarvis, Krypton)
 13. Välj arkiv
 14. Klicka på superrepo
 15. Klicka på zip-filen: superrepo.kodi.krypton.repositories-x.x.xx.zip (x står för ett versionnummer som kan ändras över tid)
 16. ProSport är installerat nu

Hur man tittar på Khabib vs Holloway på Kodi Krypton version 17.6 och lägre

 1. Starta Kodi
 2. Klicka på Add-ons
 3. Klicka nu på Paketinstallatör (ruta) -ikonen i det övre vänstra hörnet
 4. Välj därifrån Installera från arkivet
 5. Klicka på Video-tillägg
 6. Hitta DAZN från listan med tillägg och klicka på den
 7. Välj Installera och vänta på Tillägg Aktiverad avisering till popup
 8. Gå tillbaka till hemskärm
 9. Klicka sedan på tillägg Videotillägg och välj DAZN
 10. Logga in på tillägget och se Joshua vs Parker på Kodi gratis

Det givna tillägget fungerar bara i några få länder, eftersom det är ett geobegränsat tillägg. Därför måste du se till att du konfigurerar Kodi VPN.

Hur man tittar på UFC 223 Fight Legally på Kodi med UFC Fight Pass

Du kan fånga alla UFC 223-matcher via en officiell källa, dvs. UFC Fight Pass-tillägg. Detta lagliga Kodi-tillägg för ufc är för internetanvändare som redan är betalda abonnenter på UFC-varumärket. På detta sätt kan UFC-användare lagligen strömma UFC-strider.

Innan du börjar installera UFC Fight Pass Kodi-tillägg måste du ladda ner Portses arkiv till din enhet och därifrån kan du direkt länka det till din Kodi-enhet. För att installera UFC Fight Pass på Kodi måste du följa nedanstående steg:

 1. Starta Kodi > Klicka på Tillägg > Klicka på den lilla rutaikonen placerad uppe till vänster > Installera från zip-fil > Navigera i zip-filen som du laddade ner innan installationen startas > Vänta tills tillägget är aktiverat.hur man installerar ufc fight pass på kodi
 2. Installera från förvaret > Portses tilläggsförvar > Video-tillägg > UFC Fight Pass > Installera.hur man lägger till ufc fight pass
 3. Vänta tills tillägget är installerat.hur man lagligt kan se ufc 211 på kodi
 4. För att öppna tillägget går du till Hem-skärmen > Tillägg > Video-tillägg > UFC Fight Pass > Sätt in ID och lösenord > Njut av!

Hur du avblockerar UFC Fight Pass Addon och titta på UFC 211 med VPN

Trots evenemangets stora popularitet sänds UFC PPV endast i specifika länder och på specifika kanaler. Det betyder att om du inte bor i något av de länder där UFC inte har tillstånd, så har du liten eller ingen chans att titta på live-evenemanget trots att du har ett lagligt pass.

Det händer att vi också har en lösning på detta problem. Du kan fortfarande liveströmma UFC 223-evenemang överallt i världen med en Kodi VPN. Denna VPN blockerar geo-restriktioner och låter dig titta på live-action med extrem bekvämlighet.

Packa in det

Med bara två dagar kvar i början av UFC 211 kanske internetanvändare undrar hur man strömmar UFC 211-slagsmål på deras enhet. UFC 211 Fight Pass Kodi-tillägg är ett sätt du lagligt kan strömma UFC 211-slagsmål som kräver ditt ID och lösenord-inloggning. Men om du vill hitta ett ufc 211 Kodi-tillägg där du inte blir ombedd inloggningsinformation, tittar du fortfarande på UFC 223-slagsmål med cCloud, Evolve, VidTime och Castaway Kodi-tillägg för UFC 223.

För frågor och förslag, skriv en kommentar i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map