Hur man ser UFC 225 på Kodi Live online gratis

Notera: UFC 225 har slutat, men Mcgregor vs. Khabib vinner mycket hype i år. Du kan se Khabib Nurmagomedov vs Conor Mcgregor live online.


UFC Middle Weight Championship är på rad när The Reaper alias Whittaker försvarar sin titel mot den rival som han besegrade efter en tå till tå trassande anfall; Yoel Romero. Octagon kommer att vara i brand och vi försäkrar dig att du inte har råd att missa live-actionen med kodi sports.

Du kan se det här spelet live var du än är, bara följa den här guiden för att se vem som slåss och hur du kan se UFC 225 live.

hur man tittar på ufc 225

UFC 225 Fight plats och datum

Den ultimata kamphandlingarna kommer att bevittnas i åttkanten på lördagen den 9 juni och evenemanget kommer att äga rum i United Center i Chicago Illinois. Evenemanget börjar kl 22.00 ETPT.

UFC 225 biljetter

Biljetter till UFC 225 är till försäljning just nu online; ta din innan det är för sent. Du kan besöka följande webbplatser för att köpa dina biljetter, eller du kan också besöka den officiella UFC-webbplatsen för biljetter:

 1. SeatGeek
 2. United Center
 3. Ticket Master
 4. viagogo

UFC 225 Fight Cards

UFC 225-evenemang tänds eftersom några av de mest populära och pratade om krigare i branschen kommer att gå head to head. Huvudhändelsen för UFC 225 kommer att vara mellan Robert Wittaker alias “The Reaper” och “the Soldier of God”; Yoel Romero. Förra gången dessa två mellanviktiga tyranner gick ansikte mot ansikte med var var på UFC 213 och vinnaren av den anfallen var Whittaker.

ufc 225 huvudkampkamp

Det var en episk kamp eftersom båda kämparna dundrade varandra med all sin kraft och studsade varandras huvud mot duken och åttkanten. Matchen slutade dock utan att KO och Whittaker vann med enhälligt beslut av juryn. Den här gången kommer båda dessa fighter att vara mer fokuserade och redo att riva varandra isär eftersom de båda har en uppfattning om varandras styrka och skicklighet. Här är några höjdpunkter förra gången de båda mötte varandra:

Andra matcher på kampkortet kommer också att bli underhållande eftersom kämparna i dessa matcher har några fantastiska färdigheter, som du inte har råd att missa. En av matchen på kampkortet som man har talat mycket om är av den tidigare mästaren World Wrestling Heavy Weight; Cm punk.

ufc 225 kampkortPunk har haft en förlust i början av sin karriär här på UFC och nu är alla ögon inställda på honom och undrar om det fortfarande finns lite action kvar i rörbomben. Här är det kompletta kampkortet för att festa dina ögon:

ufc 225 på kodi

UFC 225 kanaler / officiella programföretagens rättighetslista

UFC 225-evenemang kommer att sändas live via kabel / satellit via dessa kanaler:

Land / Regionprogramföretag
AustralienFox Sports 3
rysslandVGTRK
JapanWOWOW satellitnätverk
kanadaFight Network
BrasilienGlobo

Hur man tittar på UFC 225 WHITTAKER VS. ROMERO 2 Live Online utan kabel

Mot bakgrund av UFC: s tillkännagivande om att de hade stängt av en annan streamingtjänst och skulle åtala inf-ringare. Det rekommenderas starkt att använda ett VPN för UFC 225

CTA

Det händer väldigt ofta att du måste titta på ett spel men du har ingen kabel-TV runt dig, i sådana fall kan du enkelt gå till dessa strömningswebbplatser och titta på UFC 225 live:

1. PlayStation Vue

Hur man tittar på UFC 225 WHITTAKER VS. ROMERO 2 Live Online utan kabel

PlayStation Vue är en online-tv-tjänst som startades för 3 år sedan av Sony. Precis som alla andra TV-tjänster online gör det möjligt för användare att titta på direkta TV-sändningar från olika globala kanaler. PlayStation Vue är en av de mest föredragna video on demand-tjänsterna och varför skulle det inte vara det? Utvecklad av Sony själv kan vi förvänta oss den bästa kvaliteten.

2. UFC.TV

ufc 225 på ufc.tv

UFC.TV är en officiell UFC-tjänst för direktuppspelning av live Pay-per-view-evenemang online med ett rimligt pris i HD-kvalitet. Detta är verkligen det mest problemfria sättet att titta på UFC 225-evenemanget live online. En av de viktigaste fördelarna med detta är att användare inte kommer att behöva möta frågan om att söka efter strömmar av evenemanget eller strömmen med massor av annonser och låga kvalitetströmmar.

3. BT Sports

ufc 225 på BT Sports

BT Sports är ett brittiskt baserat sändningsnätverk som ägs av BT-gruppen. BT Sports är känt för sin täckning av sportevenemang runt om i världen och det bästa med BT-sporter är att det ger live-streaming av sportevenemang också. Faktum är att många gratis online-streamingwebbplatser skrotar BT-sportsändningarna och ger dem fram till användarna.

Billigaste sättet att titta på UFC 225 WHITTAKER VS. ROMERO 2

Det finns alltid regioner där biljettpriset är lägre än många regioner eftersom dessa regioner inte har mycket publikstäckning. För att täcka mer publik från sådana regioner sänks biljettpriset. Det bästa du kan göra för att njuta av en billigare biljett jämfört med det pris som erbjuds i din region, använd en bra VPN-tjänst och anslut till servrarna i regioner med billiga erbjudanden. Här är en skillnad i biljettpriset i olika regioner:

UFC PPV-prisjämförelse
Land

Pris

Billig PPV via VPN 
filippinerna$ 17,52 (920 piso)

PureVPN

$ 2,48 / mo (77% rabatt)

knapp (3)

luxemburg $ 35,40
pakistan$ 34,99
Singapore$ 24,99

Hur man tittar på UFC 225 Romero 2 vs. Whittaker Gratis Live Streams online

Inte alla har råd att köpa ett online-strömningskort för ett evenemang eller betala för prenumeration på live-strömmar, men du kan alltid ånga det gratis. Vi har den perfekta lösningen på dina gratis streamingfrågor, prova dessa online-streamingwebbplatser för att titta på UFC 225-evenemang live:

First Row Only.eu

Hur man tittar på UFC 225 Romero 2 vs. Whittaker Gratis Live Streams online

First Row Sports är en sport-dedikerad online-streamingwebbplats som erbjuder liveströmningslänkar för olika sporter som fotboll, rugby, cricket, kampsporter som UFC och WWE, Motorsports etc. Webbplatsens hastighet är mycket snabb och det är därför det är mycket föredras av användare. Streaminglänkarna som den skrotar och tillhandahåller är från Sky Sports, ESPN, BT Sports etc. Därför är det en pålitlig källa för streaming av UFC 225 live action.

MMA Core

romero vs whittaker på mma core

Ingenting är bättre än en dedikerad MMA-actionwebbplats som tillhandahåller en mängd olika innehåll i högupplöst. MMA Core är en webbplats som erbjuder alla nyheter, statistik och live-strömmar från MMA-världen. MMA-kärnan har varit mycket känd över hela världen för sin servicekvalitet och tillgänglighet av innehåll.

Fight-Live.com

ufc 225 på kamp live

Fight Live är en one-stop-webbplats för all strömning live strömning från några av de bästa plattformarna i kampsportindustrin. Det tillhandahåller levande strömmar för UFC, WWE, Bellator, MMA och Boxing. Besökare kan enkelt titta på kampkorten tillsammans med tidpunkten på webbplatsen innan de strömmar.

Hur man ser UFC 225 på Kodi Krypton 17.6 eller lägre utan kabel

 1. Öppen Kodi > Klicka på inställningar > Öppen Filhanterare.hur man tittar på ufc 225 på kodi
 2. Klicka på Lägg till källa > Klick Ingen > Ange denna URL: http://supremacy.org.uk/zip/repo/ > Klick OK > Namnge denna URL som Överlägsenhet > Klick OK > Klick OK på nytt.hur man kan se ufc 225 på kodi krypton version 17.6 eller lägre
 3. Återgå till Kodi Hemskärm > Öppen Add-ons meny > Klicka på rutan ikon > Clickt Installera från zip-fil.ufc 225 kodi
 4. Välj Överlägsenhet > Klicka på repository.supremacy-x.x > Välj repository.supremacy-x.x.zip > Vänta på meddelandet.ufc 225 kodi repository
 5. Klick Installera från förvaret > Klicka på Överlägsenhet > Öppen Videotillägg mapp.ufc 225 kodi addon
 6. Välj Planet MMA  > Träffa Installera > Vänta på Tillägg aktiverat underrättelse.

ufc 225 kodi guide

Sista ord

UFC 225 kommer säkert att vara en natt med underhållning, eftersom alla konkurrenter kommer att ta handlingen till Octagon. Hela världen har sina ögon inriktade på evenemanget, så du ska skynda dig och spänna dig för att se händelsen live. Den här guiden har fullständig information om all nödvändig information för att du ska veta hur du tittar på UFC 225.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map