Hur man ser UFC 235 Jones vs Smith på Kodi Krypton, Leia och på FireStick

Letar du efter ett problemfritt alternativ för att streama UFC 235 main event live gratis? Gå sedan igenom vår guide och se hur du enkelt kan se Jones vs Smith på Kodi. Njut av hela UFC-evenemanget live på Kodi genom dess fantastiska Kodi-tillägg, som ger HD-strömmar med ett enda klick.


Jon Jones återvände till åttkanten på UFC 232 med ett slag efter en 15-månaders upphängning. Han mötte Alexander Gustafsson och behöll UFC Light Heavyweight Championship. Nu är han beredd att försvara sin titel mot Anthony “Lionheart” Smith den 2 mars på UFC 235 i Las Vegas, NV.

Anthony Smith är en utmärkt anfallare och snabb i åttkanten, vilket kommer att vara en sak för Jones att tänka på. Men Jon Jones ‘Jiu-Jitsu och boxningskombination kommer definitivt att vara praktiskt för honom. Smiths markspel är svagt eftersom han inte är mycket av en gripare men Jones markspel är starkt och det kan orsaka problem för Smith.

Båda dessa kämpar har kommit upp till toppen och har förblivit ödmjuka under hela sin karriär. Till och med på UFC 235-presskonferensen hade båda dessa kämpar respektfulla kommentarer för varandra, som visar deras mognad.

Livestream UFC 235 på Kodi

Detta kommer att bli ett helvete av en kamp och du har inte råd att missa det. Om du har sändningsproblem eller letar efter ett sätt att gratis strömma det live, är det bästa tillgängliga alternativet för dig Kodi.

LAS VEGAS, NEVADA – 31 JANUARI: under UFC 235 presskonferens inuti David Copperfield Theatre på MGM Grand den 31 januari 2019 i Las Vegas, Nevada.

Kodi har några av de bästa tilläggen för ångande live-kampsportaktiviteter utan att betala någon avgift. Strömning på Kodi utan VPN kan dock vara riskabelt eftersom tillägg som tillhandahåller gratis strömmar ibland omfattas av piratkopiering. Därför är du bättre säker än ledsen, använd en pålitlig VPN-tjänst för att skydda din integritet.

Det finns dedikerade bästa Kodi VPN-leverantörer som PureVPN, som har ett dedikerat Kodi-tillägg. Detta gör det möjligt för användare att njuta av strömmande med Kodi utan några anslutningsfrågor. Om du strömmar Kodi-tillägg och är ansluten till en VPN-server kan du dessutom njuta av sömlös streaming eftersom dessa servrar har förbättrat nedladdnings- och uppladdningshastighet.

få kodi vpn cta

Hur man tittar på Jon Jones mot Anthony Smith på Kodi Krypton 17.6

 1. Öppen Kodi > Klicka på inställningar ikonhur man tittar på ufc 235 på kodi
 2. Klicka på Fil Chef alternativ > Dubbelklicka på Lägg tillkälla alternativ > En dialogruta öppnaskodi addon för ufc 235
 3. Klick <Ingen> och ange detta URL http://onenation.info/Repo/ > Klick OK. Namnge denna mediekälla som “En nation” > Klick OK > Klick OK igen för att stänga dialogrutantitta på ufc 235 på krypton 17.6
 4. Gå tillbaka till Kodi-huvudmenyn och klicka på Lägg tillons flikufc235 kodi-arkiv
 5. Klicka på Låda ikon från det övre vänstra hörnettitta på ufc 235 på planet mma
 6. Välj Installera från Blixtlås fil alternativkodi zip-fil för jones vs smith
 7. Bläddra i listan och klicka på Ett Nation > Klicka på onenation-1.0.5.zip och vänta på meddelandetett nationförvar för att titta på ufc på kodi
 8. Klicka nu på Installera från Repository filalternativ > Bläddra nedför listan och välj One Nation RepositoryHur man tittar på Smith vs Jones på Kodi Leia 18
 9. Gå till Video-tillägg mapp > Välj Svek > Klick Installera > Vänta på meddelandet

Hur man tittar på UFC Jon Jones mot Anthony Smith på Kodi FireStick

Hur man tittar på Smith vs Jones på Kodi Leia 18

 1. Öppen Kodi > Klicka på inställningar
 2. Öppen Fil Chef alternativ > Dubbelklicka på Lägg tillkälla alternativ > En dialogruta visas
 3. Klick <Ingen> och skriv detta URL http://www.lvtvv.com/repo/ > Klick OK. Namnge den här källan som “Kodil” > Klick OK > Klick OK på nytt
 4. Gå tillbaka till hemskärmen > Klick Lägg tillons
 5. Klicka på Låda ikon från det övre vänstra hörnet
 6. Klicka på Installera från Blixtlås filalternativ
 7. Bläddra i listan och klicka på Kodil > Klicka på kodil-1.3.zip och vänta på meddelandet
 8. Klicka nu på Installera från Repository filalternativ > Välj Kodil Repository från listan
 9. Öppen Video-tillägg mapp > Välj Planet MMA > Klick Installera > Vänta på meddelandet

Hur man tittar på UFC Jon Jones mot Anthony Smith på Kodi FireStick

För att se detta huvudevenemang på FireStick genom Kodi måste du först installera Kodi på FireStick. Följ dessa steg när du har installerat Kodi:

 1. Öppna Kodi-applikationen på Fire Stick
 2. Öppna utvecklaralternativ > Slå på ADB-felsökning och appar från okända källor.

Följ sedan proceduren som illustreras ovan för Kodi Krypton eller Kodi Leia, båda är liknande procedurer men har olika tillägg.

Slutsats

Kampen är på väg nästa söndag men hype har nått sin topp och den kommer att fortsätta växa med tiden. Se till att du har dina system inriktade på att strömma evenemanget live och titta på denna intensiva anfall medan båda dessa tyranner genom stansar på varandra.

Båda dessa är dekorerade krigare och de har fått ett stort rykte i kampsportindustrin. Det är därför många människor hävdar detta som en gång i livet.

Streaming med Kodi är inte en komplex sak och du kommer säkert att ha en fantastisk upplevelse att strömma med ovan nämnda Kodi-tillägg. Miljontals människor litar på Kodi för liveströmningsbehov och Kodi besvikar aldrig någon. Att ha en VPN-leverantör rekommenderas dock starkt för säker strömning.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map