Hur man ser UFC 235 Live online i USA, Storbritannien, Kanada, Australien och gratis på Kodi

Är du ett UFC-fan som letar efter tillgängliga alternativ för att se UFC 235 live online?


Tja, säg inte mer! Vi har allt täckt för dig.

Gå igenom den här guiden, välj det bättre streamingalternativet som verkar genomförbart för dig och stäm in för att se en hård MMA-åtgärd.

UFC 235 Fight plats och datum

Oktagonalen för UFC 235 tänds i T-Mobile Arena, Las Vegas, Nevada den 2 mars. Hittills har T-Mobile Arena inklusive Khabib vs McGregor-kamp, ​​som var den största kampen förra året, varit värd för 10 UFC-evenemang.

UFC 235 Fight Time i olika zoner

UFC 235 börjar klockan 11:15 GMT, fördelningen av kampkort är som följer:

Tidig preliminärt kort23:15 GMT
Preliminärt kort01:00 GMT
Huvudkortets start03:00 GMT

Om du följer EST- eller PT-tid (som vanligtvis följs i USA) kan du se kampen live vid följande tidpunkt:

Tidig preliminärt kort15:15 PT eller 18:15 ET
Preliminärt kort17:00 PT eller 20:00 ET
Huvudkortets start19:00 PT eller 22:00 ET

Hur man ser UFC 235 Jon Jones vs Anthony Smith online utan kabel

Att titta på live-sport-action på TV verkar lika gammaldags nu som hela världen går mot online-streaming. Det finns många online-streamingalternativ, varför välja kabel-TV. Skärning av sladdar är den nya trenden och det är dags att komma in på den.

Du kan välja olika tjänster som Hulu, Amazon Prime, Sling TV etc. som ger live-streaming-alternativ för sport. Utöver detta kan du också registrera dig till ESPN online-plattform och strömma detta PPV-evenemang live, eftersom de är de officiella programföretagarna för UFC 235.

Online-strömning är alltid bekvämt eftersom du inte gav fast vid din TV och du kan titta på någonting om du är på språng utan kabel. En annan stor fördel som du kan njuta av genom att strömma den utan kabel är att många online-streamingplattformar också har mobilappar, vilket gör att du kan komma åt innehåll mycket enkelt.

Hur man tittar på UFC 235 Jones vs Smith i USA live stream

Människor som bor i USA har chansen att se detta evenemang live i T-Mobile Arena, men kortplatserna är uppenbarligen begränsade. Hur som helst kan du fortfarande strömma händelsen live utan att gå till Las Vegas på ditt kontor eller hemma.

ufc på espn + i USA

Titta på UFC på ESPN + i USA

UFC 235 är en Pay per View-händelse och ESPN Plus kommer endast att sända det. Prenumerera därför antingen på ESPN Plus-tjänsten eller beställa denna Pay per View-händelse genom att kontakta din tjänsteleverantör. Utöver det kan du också få UFC Fight Pass och titta på kampen live på den officiella UFC-plattformen. För att titta på UFC på ESPN + utanför USA ansluter du till ett VPN och väljer US IP för att avblockera ESPN+.

Skaffa en vpn

För att lära känna fler online-streamingalternativ med PPV, kolla in UFC 235 Fight Pay Per View-alternativ.

Hur man ser UFC 235 Tyron Woodley vs Kamaru Usman i Kanada live stream

Tyvärr kommer huvudevenemanget inte att finnas tillgängligt på luften genom någon sändare eftersom det normalt är tillgängligt för andra UFC-evenemang eftersom det är en Pay per View-kamp.

strömma ufc i Kanada

TSN Streams UFC i Kanada

Du kan dock se de preliminära kortkamparna live på TSN (The Sports Network).

Å andra sidan, prova de online-streamingalternativ som är tillgängliga för live-streaming av UFC 235 som den officiella UFC-plattformen eller ESPN+.

Så här strömmar du UFC 235 i Australien live stream

Aussies kan köpa Pay per view-evenemanget från Main Event, som är en utmärkt leverantör av online-strömmar för alla live-kampsportaktiviteter. Main Event-plan kan köpas för $ 54,95 och du kan välja om du vill strömma den på Foxtel eller Optus TV.

Se UFC 235 Tyron Woodley vs Kamaru Usman Live UK Stream

Eleven Sports var den officiella programföretaget för UFC-evenemang i Storbritannien, men efter att avtalet med UFC hamnade blev BT sport den officiella partneren.

BT Sport strömmar UFC i Storbritannien

Strömma UFC i Storbritannien via BT Sports

Därför kan brittiska fans av kampsporter se huvudevenemanget live på BT Sport. En av de bästa sakerna med BT Sport är att användare också kan strömma händelsen live via sin mobilapp tillgänglig för Android, Windows och iPhone.

För att strömma UFC på BT Sports utanför Storbritannien, anslut dig till en VPN för att säkerställa smidig strömning.

Skaffa en vpn

Billigaste sättet att titta på Anthony Smith mot Jon Jones Fight

UFC 235 är ett Pay per View-evenemang och för att streama det live måste du köpa dess tjänst. Men inte alla har råd med rejäl prenumerationsavgift, varför jag har hittat det billigaste sättet att titta på UFC 235. För att undersöka denna lösning, gå igenom det här arbetet för att titta på Smith vs Jones på PPV.

UFC 235 biljetter

De av er som är villiga att resa till Las Vegas, Nevada för att se denna kamp live i T-Mobile Arena, boka våra biljetter online från följande webbplatser:

 1. UFC: s officiella webbplats
 2. Axs.com
 3. Livliga sittplatser
 4. Seat Geek
 5. UFC VIP-upplevelse

UFC 235 Fight Cards

ufc 235 huvudkampkamp 2019

UFC 235 huvudkort

UFC 235 preliminärt kort 2019

UFC 235 Prelim-kort

tidigt preliminärt kort

UFC 235 Early Prelim-kort

Hur man tittar på Jon Jones mot Anthony Smith UFC 235 på Kodi

Trots att detta är ett Pay per View-evenemang kan fans njuta av gratis livestream UFC 235 på Kodi. Det bästa med Kodi är att det ger användarna möjlighet att strömma nästan allt som betalas utan att spendera ett enda öre.

Följ dessa steg för att se hur du strömmar händelsen live på Kodi:

 1. Öppen Kodi > Klicka på inställningar
 2. Öppen Fil Chef alternativ > Dubbelklicka på Lägg tillkälla alternativ > En dialogruta visas
 3. Klick <Ingen> och skriv detta URL http://www.lvtvv.com/repo/ > Klick OK. Namnge den här källan som “Kodil” > Klick OK > Klick OK på nytt
 4. Gå tillbaka till hemskärmen > Klick Lägg tillons
 5. Klicka på Låda ikon från det övre vänstra hörnet
 6. Klicka på Installera från Blixtlås filalternativ
 7. Bläddra i listan och klicka på Kodil > Klicka på kodil-1.3.zip och vänta på meddelandet
 8. Klicka nu på Installera från Repository filalternativ > Välj Kodil Repository från listan
 9. Öppen Video-tillägg mapp > Välj Planet MMA > Klick Installera > Vänta på meddelandet

LVTVV är ett inofficiellt Kodi-arkiv, som skrapar innehåll från officiella sportkanaler och källor. Därför rekommenderas det att använda ett VPN när du går till UFC 235-strömmar på Kodi.

Skaffa en vpn

Hur man tittar på UFC 235 på Amazon FireStick

Amazon FireStick har ändrat ansiktet på online-streaming sedan det kom in i branschen. Den mängd innehåll som är tillgängligt via Amazon FireStick och FireTV är anledningen till att det har skapat ett stort rykte.

Du kan strömma UFC 235 på Amazon FireStick genom att ladda ner den officiella UFC-appen som finns tillgänglig i Amazon app store. Det ger tillgång till alla de senaste UFC-matchningarna och PPV-evenemangen i HD-kvalitet. Du måste dock köpa en prenumerationsplan innan du börjar strömma.

Om du letar efter ett gratis streamingalternativ på Amazon FireStick kan du göra det genom att installera Kodi på FireStick och strömma genom Kodi-tillägg. Här är metoden att göra så:

 1. Installera Kodi på FireStick
 2. Öppna Kodi-applikationen på Fire Stick
 3. Öppna utvecklaralternativ > Slå på ADB-felsökning och appar från okända källor.
 4. Följ sedan proceduren som illustreras ovan för att installera Kodi-tillägget och börja strömma.

Titta på UFC 235 på Roku

Roku är också en av de finaste streamingenheterna som finns på marknaden för människor som älskar obegränsad online-streaming.

Roku stöder UFC 235 fight live online

Strömma UFC på Roku

Roku kan användas för streaming av filmer, TV-program, dokumentärer, levande sporter och så mycket mer. Därför kan strömmande geeks som använder Roku också titta på UFC 235 på Roku genom följande kanaler:

 1. Showtime PPV
 2. Amerikansk TV
 3. ESPN+

Användarna måste prenumerera på dessa tjänster först eftersom de är betalda tjänster och detta är en betalning per visning-händelse. En annan sak att komma ihåg att vissa av dessa kanaler kan geo-begränsas och för att kringgå dessa geo-restriktioner, använd en VPN-leverantör som är tillförlitlig för strömning.

Se UFC online gratis

Freeloading är något som netizens älskar och om du planerar att titta på UFC online gratis kan du prova dessa strömningslänkar:

 1. Boxning Nyheter nu TV
 2. Matcha TV
 3. Inofficiell UFC YouTube
 4. Slåss Live

Gratis streaming låter roligt men det kan bli en smärta för dig eftersom sådana gratis streamingwebbplatser är fyllda med annonser som fortsätter att dyka upp och flera anvisningar. Därför är det ditt eget val att välja det men jag rekommenderar inte det personligen.

Slutsats

Vi är bara två dagar borta från en av de historiska UFC-evenemangen och hype drivs upp av tiden. Detta kommer att vara en ögon godis för MMA fans eftersom några av de största namnen finns på kampkorten.

Detta kommer att bli Jones första försvar efter titeln efter hans återkomst och en stor möjlighet för Anthony Smith att lämna ett märke när han har klättrat uppför stegen bra. Båda dessa kämpar har underhållit fansen under hela sin karriär.

Fans är alltid nyfiken på att hitta de bästa möjliga sätten att strömma sådana händelser live, varför jag tänkte på att lägga det på bordet. Så användare kommer att bestämma vad som passar dem bäst och välja det önskade streaming sättet respektive deras behov.

Jag har fingrarna korsade mot UFC 235, eftersom vi inte kan förutsäga något nu, eftersom alla slagsmål på korten är av stor intensitet och tuffa. Låt oss vänta och titta på vem som kommer att bli segrarna på den natten men kom ihåg, bättre säker än ledsen. Använd ett VPN när du strömmar för att säkerställa din integritet och skydd.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map