Den legendariska Manny Pacquiao återvänder till ringen denna söndag för att möta den argentinska ”Boogeyman”; Lucas Matthysse för titeln Welterweight Championship och du kan inte missa att se denna kamp live. Följ vår guide för att lära dig att titta på Matthysse vs Pacquiao online med Kodi VPN och online-strömmar.

Varför finns det så mycket hype för Matthysse vs Pacquiao?

Det har varit nästan ett år att Manny Pacquiao steg foten i ringen och under hela denna tid hade han varit upptagen med sin politiska karriär. Världens enda åtta-divisionsvärldsmästare har nu planerat att återvända till ringen för att ha klarat hans nionde titel. Manny Pacquiaos chef rapporterade att han var borta från all affärsverksamhet på grund av utbildning för sin kommande titelkamp.

Å andra sidan Lucas Matthysse; den nuvarande welterviktmästaren är redo att slåss mot Manny Pacquiao och det råder ingen tvekan om att han är en farlig fighter. Skillnaden mellan åldrarna hos dessa kämpar är inte så betydelsefull eftersom Pacquiao bara är 39 år, Matthysse är 35. Den största skillnaden att fundera över är de två kämparnas förmåga att ringa in.

hur man kan titta på Matthysse vs Pacquiao slåss live online

Boxning och bekämpa sportfans från hela världen har sina ögon fasta på denna kamp eftersom legenden återvänder och ingen vill missa den. En annan anledning till dess hype är på grund av Pacquiaos kontroversiella nederlag hos Jeff Horn förra året. Så småningom förlorade han sin titel. Det kommer att vara bra att se honom tillbaka i ringen, eftersom vi får se om han har återhämtat sig från det nederlaget.

Pacquiao som återvänder efter ett år indikerar tydligt att han inte kommer att vara i bästa form eftersom han var i sin premiär. Medan Lucas Matthysse är mästare är han i sin avtagande fas när hans reflexer blir svagare. Men han skulle fortfarande ha en överhand i denna kamp mot Pacquiao på grund av hans regelbundna tävlingar.

Var kan jag titta på Matthysse vs Pacquiao Online?

De officiella sändningsrättigheterna för Pacquiao vs Matthysse förvärvas av ESPN Plus och det kommer att sända matchen live på sin online-plattform. ESPN plus är en fantastisk strömningstjänst online av ESPN för alla sportfans. Problemet med den här tjänsten är dock tillgänglighet eftersom den endast finns i USA och är geobegränsad.

espn plus blockerad

Du kan ändå komma åt ESPN plus genom att använda en VPN-tjänst och ansluta till en amerikansk server. En annan sak du kan göra är att titta på matchen gratis genom att helt enkelt ta en 7-dagars gratis provperiod. Även efter det är abonnemangspriset så lågt som US $ 4,99 / månad.

VPN ProvidersPriceOfferWebsite
PureVPN $ 10,95 $ 2,91Per månad

Specialerbjudande: 73% rabatt

Besök sida
Läs recension
Surfshark $ 11.91 $ 1.99Per månad

Specialerbjudande: 83% rabatt

Besök sida
Läs recension
Cyberghost $ 12,99 $ 2,75Per månad

83% rabatt

Besök sida
Läs recension
ExpressVPN $ 12,95 $ 8,32 per månad

35% rabatt

Besök sida
Läs recension

En annan bra tjänst som du kan använda för att se kampen mot Pacquiao vs Matthysse är SKY Sports PPV service. Det gör att du kan strömma hela matchen live utan annonser, fördröjningar eller avbrott. Allt du behöver göra är att prenumerera på dess plan och börja strömma.

Hur man titta på Matthysse vs Pacquiao Live online gratis

Pacquiao vs Matthysse kommer att vara en hel del av en show att titta på! Eftersom båda dessa kämpar har en stötande kampstil och båda är tunga pundrar. Du kan se denna match live online gratis genom att komma åt följande webbplatser / länkar:

 1. Glory667
 2. Frankie Ballard
 3. VIP League

espn plus gratis prov

Men om ovanstående strömmar inte fungerar finns det ett sätt att se denna kamp live gratis online på ESPN +. ESPN erbjuder en kostnadsfri testperiod på 7 dagar, som du kan registrera dig om du är i USA. Du kan maskera din IP med hjälp av ett VPN för att ändra din nuvarande plats till USA och starta din 7-dagars gratisversion för att se kampen live gratis online.

Skaffa en VPN CTA

Hur man titta på Matthysse vs Pacquiao i Argentina Live Online?

Den argentinska boxaren; Lucas Matthysse kommer att försvara sin titel mot den filippinska boxaren Pacquiao och uppenbarligen är det ett spel med nationell stolthet. Fans av boxning över hela världen kan titta på detta spel live online från de ovannämnda live-streamingwebbplatserna men ett av de bästa alternativen för Boxing-fansen i Argentina är Digital Place som kommer att ha live-strömmar av HD-kvalitet i matchen.

Hur man tittar på Matthysse vs Pacquiao på Sling TV

Titta på Matthysse vs Pacquiao Live online gratis

Sling TV är en av de bästa internet-tv-tjänsterna som finns tillgängliga online men tyvärr är den geo-begränsad till endast USA. På grund av geo-begränsningen berövas fans av onlineströmning en så stor onlinetelevisionstjänst som kan uppfylla alla strömningsbehov för Binge-vattnar och strömmande geeks. Men om du har ett VPN kan du komma åt det var som helst i världen genom att helt enkelt ansluta till en amerikansk server.

Hur som helst, om du är bosatt i USA kan du enkelt komma åt Sling TV och dess innehåll men inte utan prenumerationsavgifterna. Men det bästa du kan göra med Sling TV (om du väljer det bara för att strömma kampen) är att du kan ta en 7-dagars gratis provperiod och strömma spelet live i HD-kvalitet utan några avbrott.

Matthysse vs Pacquiao Fight Plats och datum

Var kan jag titta på Matthysse vs Pacquiao Online?

Denna starkt hypade anfall kommer att äga rum denna söndag; 15 juli (14 juli för amerikanska användare) på Axiata Arena i Kuala Lumpur, Malaysia. Detta kommer att bli en måste-att-se-kamp eftersom båda dessa Boxers är fantastiska och har fantastiska Boxing-stilar.

Matthysse vs Pacquiao biljetter

Matthysse vs Pacquiao är en match som varje boxningsfans ser fram emot och varför skulle de inte göra det. Utmanaren som tävlar om titeln är en legende i boxningsvärlden medan mästaren är en sensationell boxare som har gjort rubriker på sistone. Alla fans som vill se matchen live på arenan kan köpa biljetter till Pacquiao vs Matthysse slåss online från dessa portaler:

 1. Tickbis
 2. StubHub
 3. SMTickets

Bästa Boxing Kodi Addons för WBA vanliga Welterweight Belt

Det finns många bästa Kodi-tillägg tillgängliga online men av dem alla har vi samlat upp fem bästa box-tillägg. Se till att du provar dem:

 1. Sports Devil
 2. Joker Sports
 3. UltimateIPTV
 4. UKTurk spellistor
 5. Eurosport Player

Hur man tittar på Matthysse vs Pacquiao Live Online på Kodi Krypton v17.6

 1. Öppen Kodi > Klicka på växel ikon > Öppen Filhanterare
 2. Dubbelklicka på Lägg till källa > Klicka där det står “Ingen’ > Ange denna URL: http://mavericktv.net/mavrepo/ > Klicka på Ok > Namnge denna URL som ” MavRepo” > Klick Ok > Klicka på Ok igen för att stänga dialogrutan.
 3. Återvänd till Hemskärm > Klicka på Add-ons > Klicka på Box-icon.
 4. Välj Installera från zip-fil alternativ > Klicka på MavRepo > Välj repository.maverickrepo-3.4.zip > Vänta på meddelandet.
 5. Klicka nu på Installera från arkivet alternativ > Välj MaverickTV Repo > Öppen Video-tillägg mapp.
 6. Välj Joker Sports > Klick Installera > Vänta på tilläggsaktiverad avisering.

Njut nu av att se kampen live på Kodi med sömlösa strömmar.

Slutord

Kampen kommer att bli fantastisk eftersom båda dessa kämpar har en unik kampstil. Pacquiao gillar att använda sin jabbhastighet och fotarbete men frågan kommer att vara om han fortfarande har den tidigare gnistan och beröringen fortfarande i sig. Å andra sidan gillar Matthysse att kasta sin vikt med sina slag som gör honom till en stor aggressiv boxare. Denna konflikt kommer att vara ett måste att bevittna och vi vet att ni människor ser fram emot det också. Det är därför vi har täckt alla nödvändiga aspekter för att du kan se spelet live.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me