Hur man tittar på Conor McGregor mot Khabib Nurmagomedov UFC 229 Fight Pay per View

McGregor vs Khabib; ”Den största kampen i UFC-historien” sägs för UFC 229 som kommer att hållas den 6 oktober 2018. Eventet kommer att äga rum i T-Mobile Arena, Las Vegas, Nevada. I den här guiden upptäcker vi hur du kan titta på UFC 229 på Pay Per View på olika tjänster du kanske redan äger.


Khabib, den lätta mästaren är fast besluten att ta ner Conor McGregor, den förra mästaren i två divisioner. Konkurrensen har tänt mycket hype bland MMA- och UFC-fans. Pay Per View (PPV) för UFC 229 förväntas överträffa 3 miljoner beställningar, enligt Dana White.

UFC 229 fans över hela världen blir galen att se Mcgregor vs Khabib live online under helgen. Det dåliga blodet mellan de två bästa UFC-kämparna har gett upphov till många rykten. Men du kan ändå titta på UFC 229 med Pay Per View på olika tjänster du kanske redan har.

Hur man tittar på UFC 229 Khabib Nurmagomedov vs Conor McGregor på Amazon Prime

Många användare använder redan Amazon Prime Video-tjänst för sina strömningsbehov. Men inga bekymmer om du inte är prenumererad på Amazon Prime, du kan fortfarande titta på McGregor vs Khabib på Amazon Prime med Pay Per View. ufc 229 på amazon prime

Kostnaden för betala per vy för Amazon Prime är USA$ 64,99.

Följ stegen nedan för att se denna kamp med Amazon Prime:

 1. Logga in på ditt Amazon-konto eller registrera dig gratis om du inte har ett.
 2. Beställ UFC 229 via Amazon (Beställ här)

Efter att ha köpt PPV för UFC 229 kan du titta på kampen på någon av följande enheter.

 1. På telefon, surfplatta, dator genom att gå till Amazon webbplats
 2. På din streamingenhet (Apple TV, Roku, Xbox) via Amazon Video-app (gratis att ladda ner)
 3. Rakt på din Amazon FireStick eller Amazon Fire TV utan att behöva ladda ner videoappen.

Hur man tittar på UFC 229 på Sling TV

Priset för att titta på Pay Per View på Sling TV för UFC 229 är samma som Amazon Prime, USA$ 64,99. Du måste dock ha ett Sling TV-konto för att titta på UFC 229 på Sling TV. Men det bästa är att du kan registrera dig för en 7-dagars gratisversion för Sling TV. titta på mcgregor vs khabib på sling-tv

Följ stegen nedan för att se McGregor vs Khabib på Sling TV med PPV:

 1. Logga in på ditt Sling TV-konto
 2. Gå in på ditt konto för att köpa UFC PPV
 3. Öppna nu Sling TV-webbplatsen på din dator och börja titta. Eller Sling TV-app om du ser fram emot att se McGregor vs Khabib på mobiltelefon.

Sling TV är endast tillgängligt i USA, för att få Sling TV utanför USA måste du få ett VPN och ansluta till en amerikansk server.

få vpn cta

Hur man ser UFC 229 på PS4 Live gratis och betala per vy

Att titta på det mest efterlängtade för kamp gratis är en dröm för alla fans. För att titta på Khabib vs McGregor gratis på PS4 följer du stegen nedan:

Du kan se UFC 229 gratis på Matchtv.ru, som är en rysk webbplats. Därför kräver du att du ansluter till ett VPN och väljer en rysk server.få vpn cta

 1. Anslut till din VPN-leverantör.
 2. Öppna PlayStation-mäklaren.
 3. Typ http://matchtv.ru/on-air i din webbläsare (se till att du har anslutit VPN till rysk server).matchtv klocka ufc 229 gratis

Du kommer att kunna komma åt strömmen gratis på Ps4. Men om du ser fram emot att betala per vy på Ps4 för UFC 229, än du måste följa stegen nedan:

 1. Anslut till VPN.
 2. Starta sedan PS4 Internet Browser.
 3. Gå över för att besöka UFC: s officiella webbplats.
 4. Logga in med ditt UFC Fight Pass.
 5. Där kan du titta på Khabib Nurmagomedov och Conor McGregor på PlayStation 4.

Hur man tittar på UFC 229 gratis live online

Nyligen stötte jag på en nyhet, där man säger att en man arresterades för att ha sett gratis täckning före kampen. Det fick mig att gräva in ytterligare om nyheterna. När kampen närmar sig nära kommer det fria liveströmmar för McGregor vs Khabib på Facebook och Twitter. titta på mcgregor vs khabib gratis

Men något som fick min uppmärksamhet att denna man fick böter för att titta på gratis PPV-strömmar på Periscope. Håll dig därför hårt på fram till kampdagen och registrera dig för Periscope som är en gratis live stream-app för Android och iOS. En gång gjort hit “Go Live”. Med Periscope kan du titta på McGregor vs Khabib på din mobil som antingen kan vara en Android-enhet eller iOS.

Men mannen som tittade på kampen före UFC 229 fick enorma böter då Internetleverantörerna upptäckte hans plats. Därför rekommenderas att använda ett VPN för att skydda din identitet och titta på gratis strömning för att vara säker.

få vpn cta

Officiell kampanj av McGregor vs Khabib Fight – The Wait is Over

Slutsats

UFC 229 är årets mest förväntade kamp, ​​du kommer säkert inte att vilja missa en enda minut av den här fascinerande kampen. Försäkra dig om att du har dina strömningsenheter redo att titta på den ultimata striden bland de bästa kämparna i världen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map