Disney + on-Kodi

Undrar du hur du kan titta på Disney Plus på Kodi? Oroa dig inte, eftersom den här guiden kommer att täcka alla viktiga aspekter av att titta på Disney Plus på Kodi utan att betala ett enda öre.

Disney + är för närvarande den mest hypade onlineströmningsplattformen världen över. Innan lanseringen förväntade strömningsguruer att antingen skulle vara en tuff konkurrent till Netflix. Ändå har Disney Plus verkligen framstått som en stor konkurrent för Netflix och erbjuder högsta innehållskvalitet och toppfunktioner.

Disney Plus kunde fånga ett jättestor antal över 20 miljoner användare över hela världen inom den första månaden efter lanseringen. Detta visar tydligt populariteten hos Disney + runt om i världen.

Precis som Netflix har Disney Plus sin egen innehållsproduktion samt innehåll från Marvel, Pixar, Star Wars och National Geographic. För närvarande en av Disneys egen originalshow; The Mandalorian, är trend över hela världen.

Du kan titta på Disney Plus på Kodi utan problem, men en sak som du måste ha i åtanke är att det är en geobegränsad tjänst. Det är därför du behöver ett VPN för Kodi som kan kringgå geo-begränsningarna, så att du kan strömma utan problem.

Hur man tittar på Disney Plus på Kodi Leia version 18 eller högre

Du kan titta på Disney Plus på Kodi Leia version 18 eller högre genom Tempest Kodi Addon som har alla de senaste och populära filmer och TV-program. Följ dessa steg för att installera Tempest Kodi-addon för att strömma Disney + inom 5 minuter:

 1. Ladda ner Tempest Kodi Addon Zip-fil på din enhet.
 2. Öppen Kodi > Klicka i Add-ons flik
 3. Klicka nu på Paket installer (Låda ikon)
 4. Välj Installera från Blixtlås fil alternativ > Bläddra på din enhet, öppna nerladdade blixtlås fil, och vänta på meddelandet
 5. Klicka nu på Installera från Repository > Rulla nedför listan och välj Storm Repo > Gå till Video addons mapp
 6. Välj Storm från listan > Klick Installera > Vänta på meddelandet
 7. När du har installerat tillägget hittar du det Disney TV visar genom att gå till mest populär kategori i TV visar
  Beste Kodi / XBMC-bokser april 2023 - De 41 beste Kodi-boksene for streaming med VIDEO

Hur man tittar på Disney Plus på Kodi Krypton version 17.6 eller nedan

Du kan använda samma tillägg som beskrivs ovan för Kodi Leia-versionen, eller du kan också prova dessa Kodi-tillägg:

 1. Exodus: Exodus Kodi Addon installationsguide
 2. Watch5s: Watch5s Kodi Addon installationsguide
 3. cCloud : cCloud Kodi Addon installationsguide

Hur man tittar på Disney Plus på Kodi FireStick

 1. Installera Kodi på FireStick
 2. Följ proceduren som illustreras ovan för att installera Tempest Kodi-tillägget och njuta av HD-streaming av Disney-program gratis.

Disney Plus på Kodi-fel / korrigeringar

Medan de strömmar på Kodi stöter användare på många fel, men det borde inte vara samma sak när de strömmar Disney + på Kodi. Det enda felet du kan möta är ett “No Streams Available” -fel.

Hur man tittar på Disney + på Kodi – Videohandledning

Disney Plus inga strömmar tillgängliga

Inga tillgängliga fel för strömmar är ett vanligt felansikte för många användare som använder Kodi-tillägg från tredje part. Orsakerna till och lösningarna för detta fel diskuteras i detalj i vår “Hur man fixar Kodi No Streams Available Guide”. Men du måste hålla en sak i åtanke, Disney Plus är en geobegränsad streamingtjänst som inte kan nås globalt.

Fixera

För att få tillgång till dess innehåll behöver du ett VPN som fungerar bra på Kodi. Dessutom har inte alla VPN-leverantörer åtkomst till Disney Plus eftersom den har en smart DNS- och VPN-blockerare, varför många VPN: er misslyckas med att kringgå dess begränsning.

Efter några tester och undersökningar har vi fått veta att följande VPN-leverantörer arbetar med Disney Plus:

 1. PureVPN (servrar: USA, Kanada och Nya Zeeland)
 2. SurfShark (servrar: Östra servrar)
 3. NordVPN (servrar: Chicago och Atlanta)
 4. CyberGhost (servrar: USA)
 5. ExpressVPN (servrar: Norra och östra USA samt Australien)
  Slik installerer du Pro Sport på Kodi på mindre enn 5 minutter

Inpackning av det hela

Disney Plus är en fantastisk online-streamingplattform med ett stort antal innehållstitlar. Innehållet som är tillgängligt på den här plattformen är fantastiskt men än en gång kommer ingenting gratis. Disney Plus tar ut 7 $ per mån prenumerationsavgift för sina tjänster.

Är det inte fantastiskt att du kan komma åt många av dess innehållstitlar genom gratis Kodi Addons och njuta av att strömma allt innehåll utan att spendera något.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me