Som alltid startar EPL den 11 augusti 2018. Engelska Premier League är den mycket hyped och tittade idrottsevenemang i världen. Fans kan titta på engelska Premier League-säsongen 2018/19 på stora sändare som NBC SN, Telemundo, Universo och andra. Vidare kommer den här guiden att hjälpa dig förklara hur du kan titta på EPL live online och på Kodi gratis med kodi addons.

Observera att många av de streamingtjänster som nämns i den här guiden är geobegränsade och för att avblockera dem behöver du det bästa VPN för Kodi.

Premier League TV-schema för lördag och söndag 22-23 december 2018/2019

Premier League Match Week 18 (UK Time)
22.12.2018 kl 20:00Wolvesmot Liverpool
22.12.2018 kl 12:30ArsenalmotBurnley FC
22.12.2018 kl. 15:00HuddersfieldmotSouthhampton
22.12.2018 kl. 15:00BournemouthmotBrighton
22.12.2018 kl. 15:00Man CitymotCrystal Palace
22.12.2018 kl. 15:00newcastlemotFulham
22.12.2018 kl. 15:00Chelsea FCmotLeicester City
22.12.2018 kl. 15:00West HammotWatford
22.12.2018 kl 17:30Cardiff CitymotManchester United
23.12.2018 kl 16:00EvertonmotTottenham

Premier League har tagit stor omsorg om dess fans och har lanserat ett alternativ att ladda ner Premier League Digital Calendar för säsongen EPL 2018/2019. Du behöver bara välja ditt ligaschema och webbplatsen synkroniserar automatiskt ditt kontos kalender (som Gmail, Outlook, Apple, Hotmail och mer) med EPL-schemat.

EPL digital kalender säsong 2018 2019 schema

Gå bara över till Premier League nyhetssida, bläddra lite ner så ser du “Nyheter”Förutom” Fixtures ”. Klicka på den och välj din favoritklubb eller alla PL-fixturer och Klicka på Synkronisera schema. När du är klar väljer du din plattform så får du den digitala EPL-kalendern tillgänglig i din Gmail eller vilken plattform du än valt.

Hur man tittar på EPL Live Online i USA?

Om vi ​​skulle namnge den mest populära fotbollsliga i världen, skulle det definitivt vara den engelska Premier League. Det främsta skälet bakom det skulle vara fanbasen som den har över hela världen.

Nästan alla fantastiska fotbollsspelare kan ses som spelar i en klubb som spelar i EPL och ett stort antal fotbollslegender har varit en del av denna liga. Namn som Thierry Henry, Wayne Rooney, John Terry, Kenny Dalglish, Bobby Charlton, George Best och många fler var en del av den engelska Premier League.

Många fans av den engelska premierliga är från USA: s region och ärligt talat, det är inte ett överraskande faktum!

Den amerikanska publiken är idrottsglädje och de uppskattar bra sportaktiviteter. Men en sak att märka här är att de älskar EPL mer än någon annan liga är för att de gillar den spännande actionen mellan tum och tum som jag inte syns i andra ligor som La Liga och Serie A.

1. NBC Sports Live Extra

NBC Sports är ett av de största idrottsutsändningsnätverken baserade i USA och har sitt huvudkontor i Stamford, Connecticut, USA. NBC Sports är den enda officiella sändningspartnern i engelska Premier League för USA: s region. Fotbollsfans från USA kan hitta alla de senaste uppdateringarna och nyheterna från den officiella NBC Sports-webbplatsen.

titta på engelska premierliga online på nbc-sport

Alla matcher i EPL kommer att streamas live online av NBC Sports och fansen kan komma åt strömmarna online och på NBC Sports-applikationen.

Det bästa att märka här är att NBC har infört ett Gold Pass också, vilket gör det möjligt för användare att titta på alla matcher utan reklam och reklamavbrott.

2. Sling TV

Sling TV är ett av de bästa valen för alla strömmande fans på grund av den högkvalitativa streaming den erbjuder. Sling TV erbjuder en annan variation om kanaler i varje paket, som sina Orange-paket har olika kanaler jämfört med sitt Blue Package.

Sling TV är endast tillgängligt i USA, men om du är villig att komma åt Sling TV för Premier League behöver du en VPN för att byta din ISP till en amerikansk server. PureVPN är beprövat och testat för att maskera din IP och få åtkomst till geobegränsat innehåll.

få kodi vpn cta

titta på engelska premierliga live online på sling-tv

För att titta på EPL live online måste du Sling Blue Package, som erbjuder tillgång till NBC Sports-kanaler och vissa andra sportnätverk som Fox Sports.

Priset på Sling Blue Package är bara $ 25 och jag försäkrar dig att du inte hittar någon bättre streaming-tjänst till ett så rimligt pris.

Sling-tv-strömmar är endast begränsade till den amerikanska regionen och om du försöker få tillgång till strömmarna utanför USA kommer du att behöva en pålitlig VPN-tjänst.

3. Hulu TV

Att välja en streamingtjänst som kan hjälpa dig att titta på EPL i USA är uppenbarligen lite komplex. Hulu är också en stor strömningstjänst, mycket föredragen av många sportströmning fans över hela världen. Hulu TV erbjuder NBC Sports-kanalen, som är den officiella programföretaget för EPL i USA. Därför kan du få tillgång till EPL-liveströmmar via plattformen.

titta på Premier League på hulu live tv

Förutom detta har Hulu TV många andra fantastiska kanaler för sportströmning som Fox Sports, ESPN, CBS Sports Network, Olympic Channel etc.

Mångfalden av kanaler på Hulu TV är fantastiskt till det pris det kostar för det är ganska rimligt, cirka $ 39,99 per månad. Glöm inte att det är en geobegränsad tjänst och att den inte kan nås utanför USA utan en VPN-tjänst.

4. DirecTV nu

DirecTV erbjuder nu liveströmning, VoD, flerspråkigt innehållsströmning och premiumprogram. Det är en one-stop-shop för alla strömningsbehov på grund av innehåll och funktioner.

directv strömmar nu live engelska premierliga fixturer

DirecTV har nu 4 olika paket som erbjuder upp till 125 kanaler. Det lägsta paketet kostar $ 40 per månad och erbjuder 65+ kanaler medan det dyraste paketet kostar $ 75 och har mer än 125 kanaler. Dessa erbjudanden låter tillräckligt motiverade med avseende på deras pris och kanaler.

DirecTV har nu alla fantastiska sportströmningskanaler för att uppfylla din sport hunger. Inte bara det, det har olika underhållnings- och nyhetskanaler också. Användare kan enkelt strömma EPL med DirecTV Now och njuta av spänningen online.

Vad är ett Premier League-pass och hur kan jag få ett?

Premier League pass är ett exklusivt erbjudande från NBC Sports-gruppen för alla fotbollsfans i USA. Med NBC Sports Gold Premier League-pass kan användare strömma alla matcher i engelska Premier League utan några avbrott i reklam och kan se höjdpunkter och videor på begäran.

Kort sagt, det ger en VIP-åtkomst till alla användare för att strömma engelska Premier League! Premier League Pass är inte tillgängligt för fans som bor i Australien, Kanada, Storbritannien och andra. Användare när de öppnar webbplatsen för Premier League Pass får följande resultat.

nbc inte tillgängligt utanför USA för att strömma engelsk fotboll i Premier League

Men med en VPN i stället för att passera geobegränsning av NBC Sports Premier League Pass, kan man få VIP-åtkomst till Premier League. Efter anslutning till en USA-server från Storbritannien, Kanada och Australien blir NBC Premier League Pass tillgängligt. 

avblockera Premier League-pass utanför USA

PureVPN testades och testades för att få passera NBC geo-begränsning för Premier League Pass, och VPN fungerade riktigt bra för att få tillgång till VIP-passet och få blixtens snabba hastighet under strömning.

purevpn cta

Avblockera och titta på engelska Premier League online från var som helst

Det är bra att veta att du kan strömma EPL utan kabel och att du kan göra det online men frågan kvarstår. Hur?
Tja, svaret på det är ganska enkelt; du kan strömma på olika plattformar som Kodi, FireStick och på Roku.

Alla dessa plattformar är de bästa tillgängliga streamingalternativen, som är pålitliga och levererande.

Alternativet att använda online-streaminglänkar finns också, men det är något som jag inte personligen skulle rekommendera eftersom det känns som att kompromissa med kvaliteten för strömningens skull.

Dessa gratis online-streaminglänkar erbjuder inte kvalitet och annonserna fortsätter bara att poppa som att det finns en kille som sitter med en party popper som firar varje pass som görs i spelet, irriterande som helvetet!

Ja, du kan komma åt alla EPL-liveströmmar överallt och nästan överallt genom att använda en pålitlig VPN-tjänst, som har bra bandbreddhastighet och olika servrar. Här är några alternativ du kan välja mellan:

Land

Kanal

Blockerad? Pröva dessa

Förenta staternaNBCSN & NBC Sportspurevpn_logo

PureVPN 

($ 2,48 / månad)

besök leverantör

StorbritannienSky Sports
AustralienOptusIvacy ($ 9,95 / månad)
malaysia Astro
MellanösternbeIN SportsExpressVPN ($ 8,32 / månad)
kanadaTSN, Sportsnet, RDS
SpanienbeIN SportsIPVanish ($ 6,49 / månad)
Norr & SydafrikaSuper Sport

Streaming med Kodi är ett toppval om du verkligen vill streama spelet gratis eftersom det inte har några avbrott, kvalitetsströmmar finns tillgängliga och det går som en hingst med hjul. Du kan använda de bästa Kodi-tilläggarna för att streama spelen live. Det finns olika bästa Kodi-tillägg för fotboll att välja mellan, men jag skulle vilja rekommendera dig dessa tre:

 1. NBC Sports
 2. SmoothStreams.tv
 3. Fotboll idag

De två andra alternativen är FireStick och Roku; båda dessa enheter är som spjut från strömmande gudar eftersom de bara är fantastiska. De appar som finns tillgängliga på dessa enheter tillhandahåller strömningstjänster av hög kvalitet och det är en garanti för att du kommer att älska strömning med dem. Ett uppenbart faktum är dock att dessa appar kräver prenumeration, vilket innebär att det inte är gratis att strömma.

Hur man tittar på EPL-spel på Kodi Krypton version 17.6 Live

I det här avsnittet ger vi dig steg-för-steg-guide om var du kan titta på Kodi Premier League 2017. Så följ stegen som anges nedan:

 1. Installera StreamHub (Mobdro) tillägg.
 2. När du är klar med installationen måste du gå till Kodi-hemskärmen > Add-ons > Video-tillägg > StreamHub.hur man kan se epl på kodi live online gratis
 3. Klicka nu på Live TV > Android API > Klicka sedan på Mobdro > Välj antingen Sky Sports eller BT Sports för att se EPL.

hur man kan se engelska premierliga på kodi live gratis online

Bästa tillägg till EPL Kodi 2017

På grund av den senaste tidens nedbrytning av brottsbekämpning på kodi-tillägg från tredje part försvann många tillägg i tunn luft. Du skulle behöva tillägg som för närvarande fungerar och viktigast av det kommer att skicka engelska Premier League och andra fotbollsliga matcher. Vi har listat några av de bästa EPL-tillägg som du kan installera och strömma din säsongs favoritfotbollsliga.

 1. Rising Tides
 2. Befrielse
 3. Maverick TV
 4. StreamHub (Mobdro)
 5. UK Turk’s Playlist

Hur man tittar på EPL Live utan kabelabonnemang

Vänta, vänta! Det slutar inte där. Det finns andra strömningstjänster online för att titta på EPL också. Titta på dessa:

1. Fubo TV

Fubo TV är en amerikansk sport dedikerad online-streamingtjänst som täcker de stora sporter från hela världen som NFL, MLB, NBA, MLS och fotboll. För strömning av live EPL-matcher är Fubo TV ett optimalt val och kvaliteten garanteras.

När allt kommer omkring, vem skulle inte vilja titta på deras favoritfotbollsmatch i high definition och sömlös hastighet. Men Fub är endast tillgängligt i USA, genom att få tillgång till det i andra regioner än USA för att titta på Premier League online ger följande resultat.

engelska premierliga på fubo tv

Fubo TV är otillgänglig från andra regioner utom USA och det är därför jag rekommenderar att du prenumererar på en bra VPN-tjänst, anslut till en USA server och strömma premierliga fotbollsmatcher utan krångel.

how-to-watch-fubotv-utanför-us-and-create-a-free-konto

Vi har använt PureVPN för att komma åt Fubo-tv från Storbritannien och Australien. VPN passade bekvämt genom Fubo geo-restriktion med fantastisk strömningshastighet.

purevpn cta

2. beIN Sports

En av de bästa strömningstjänsterna att välja för streaming live fotbollshantering; beIN-idrott har ett stort rykte i online-streamingströmmen. beIN sports erbjuder liveströmmar för engelska Premier League, UEFA Champions League, La Liga, Ligue 1, Serie A och Bundesliga.

hur man tittar på Premier League på bein sports

Användare kan enkelt besöka den officiella beIN Sports webbplatsen och enkelt hitta allt EPL-innehåll. Den har nyligen utökat sin portfölj till andra sporter liksom NBA, Cricket, Motorsport och Tennis etc..

3. PlayStation Vue

Onlineströmningsplattformen introducerad av utvecklarna av PlayStation, d.v.s. Sony, den har gått in i online-streaming- och Live TV-industrin och gjort en mycket god inverkan på en kort period. Den har inte publicerat sig mycket och hållit sig mycket begränsad, men ändå har det fått ett gott rykte.

PlayStation Vue har olika kanaler att välja mellan, som CNBC, CNN, Discovery Family, Disney Channel, Disney Junior, Disney XD, diy Network, E !, ESPN, ESPN2,, Fox News Channel, FREEFORM, FX, FXX, HGTV , HLN, Investigation Discovery etc..

premier league live online 2018 2019 säsongen på playstation vue

En variation för att tillgodose dina sport, underhållning och alla andra behov!

PlayStation Vue erbjuder fyra olika paket, där varje paket har sina egna innehållserbjudanden. Du kan besöka PlayStation Vue-webbplatsen och se paketen själv att välja mellan.

En sak som jag är säker på är att PlayStation Vue har utvecklats av Sony och därför kan vi förvänta oss den avancerade strömningskvaliteten som den kommer att ge. Hittills är recensionerna som jag har fått från de första användarna anmärkningsvärda och baserat på att jag skulle rekommendera dig att prova det.

4. BT Sports

BT Sports är en av de största idrottskanalerna i Storbritannien, BT har det bästa för fotboll. Alla EPL-fans kan titta på sina favoritmatcher på BT-sportsidan och hålla sig uppdaterade med alla de senaste uppdateringarna och nyheterna.

BTSports lever online online för säsongens fotbollsliga 2018 2018

BT Sports erbjuder liveströmning, video on demand, sportvideor och höjdpunkter i olika sporter som fotboll, UFC, Rugby, MotoGP, Boxig, NBA etc..

English Premier League Live Streaming YouTube

Några YouTube-kanaler brukade leverera direktuppspelning för EPL-matcher men det var tills förra året. För närvarande finns det inga YouTube-kanaler som sänder EPL-spel live på YouTube.

Det är synd, jag vet!

Premier League-matcher på radio

Inte alla kan se EPL-matcher live, det betyder inte att de måste missa åtgärden.

För alla EPL-fans som alltid är på språng kan du enkelt lyssna på live-kommentarerna för varje EPL-match. Fans kan lyssna på den officiella radioutsändningspartneren BBC Radio 5. BBC Radio 5 ger alla de senaste uppdateringarna, nyheterna och statistik på plats för EPL-säsongen.

Ett annat bra alternativ för att lyssna på EPL matchar kommentarer live är talkSPORT radiostation. Detta är en dedikerad fotbollsutsändningsradiostation.

Att packa saker

Vi är alla redo att bevittna vad som händer nästa säsong 2018/2019 för EPL som började den 11 augusti. Blir det Manchester City som behåller Premier League-titeln, eller rivalerna Manchester United och Chelsea tar saken i sina egna händer? För att veta allt måste du först veta hur du kan titta på EPL på Kodi gratis. På detta sätt kan du fånga alla matcher och höjdpunkter på ett ställe.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me