Vi närmar oss den största scenen i Internationell fotboll där Australien är en stark utmanare för att bli mästare i FIFA World Cup 2018. Australiens fans är glada och vi vet det, varför vi har tillhandahållit en guide som hjälper dig hur du kan se FIFA World Cup i Australien. Du kan också läsa vår omfattande guide om hur du kan titta på fifa världscup i USA och fifa världscup på kodi.

FIFA World Cup 2018 TV-täckning i Australien / Broadcast Right

OmrådeBroadcasterRegion blockerad?
AustralienSBS, Optus SportAvblockera SBS och Optus Sport med VPN

Hur man tittar på FIFA World Cup i Australien

Om du vill komma åt Optus Sport utanför Australien kan du kanske möta det geo-restriktion fel. Vi har sammanställt några av de bästa australiska VPN-tjänsterna. Här är listan över VPN-leverantörer som inkluderar australiska IP-adresser:

VPN ProvidersPriceOfferWebsite
PureVPN $ 10,95 $ 2,91Per månad

Specialerbjudande: 73% rabatt

Besök sida
Läs recension
Surfshark $ 11.91 $ 1.99Per månad

Specialerbjudande: 83% rabatt

Besök sida
Läs recension
Cyberghost $ 12,99 $ 2,75Per månad

83% rabatt

Besök sida
Läs recension
ExpressVPN $ 12,95 $ 8,32 per månad

35% rabatt

Besök sida
Läs recension

Optus Sport

hur man kan titta på fifa världscup i Australien

Optus Sport är en rad sportkanaler som ägs av Optus, ett välkänt telekommunikationsföretag i Australien. Optus sport lanserades 2016 och sedan dess har den fångat en stor publik i Australien. En av de bästa funktionerna hos Optus Sport är dess satellitsändningsnätverk tillsammans med sin IPTV-tjänst. Det ger användarna mycket bekvämlighet och gör det möjligt för dem att titta på sin favoritsport på många olika Optus-kanaler.

Denna kanal kommer att sända FIFA World Cup 2018 i Australien eftersom den har den officiella sändningslicensen för FIFA World Cup för australiensiska regionen. Det har redan sänt FIFA-VM-dragningar och uppvärmningsmatcher.

SBS

FIFA World Cup 2018 TV-täckning i Australien Broadcasting höger

SBS eller Special Broadcasting Service är den andra officiella programföretaget för FIFA World Cup 2018 för Australien. SBS är ett oortodoks nätverk som har sitt radio-, IPTV- och tv-sändningsnätverk. Sammantaget täcker det en hel del olika målgrupper som asiater, sydasiatier, arabisk publik etc. Den viktigaste ideologin bakom denna mångfald av sändningsmedier och innehåll är att skildra det multikulturella samhället i Australien. Du kan också titta på fifa World Cup 2018 på roku

Optus FIFA World Cup 2018 Täckning

Optus FIFA World Cup 2018-täckning

Optus Sport täckte dragningarna i FIFA World Cup 2018 och uppvärmningsmatcherna och det kommer att sända sina live-matcher när turneringen startar den 14 juni. Det finns två underkanaler för Optus Sport, som kommer att sända FIFA World Cup 2018:

 1. Optus Sport 3
 2. Optus Sport 4-10

Båda dessa kanaler täcker redan sändningarna i Premier League och den här gången kommer de att täcka FIFA World Cup 2018.

Optus FIFA World Cup 2018-paket

Optus FIFA World Cup 2018-paket

Paketet som Optus Sport har förklarat är $ 14.99 en månad för icke-Optus Sport-kunder, som kan utnyttjas genom att ladda ner Optus Sport-appen från iOS-appbutik eller Google Play Store och registrera sig. Detta är säkert ett mycket rimligt pris som alla fotbollsfan har råd med för att titta på megahändelsen i hög kvalitet

Hur man tittar på FIFA World Cup i Australien lever gratis online

Mobdro

Hur man tittar på FIFA World Cup 2018 i Australien Live Free Online

Mobdro är en fantastisk online-streamingtjänst som föredras av miljontals Android-användare runt om i världen. Användare av Mobdro kan strömma livevideor på sina Android-smartphones och surfplattor. Mobdro är inte bara begränsat till fifa World Cup 2018-matcher, utan har också strömmar för filmer, TV-program osv.

VipBox

fifa World Cup 2018 på vipbox

VipBox är en online-streamingtjänst som hämtar sportströmmar från hela världen och tillhandahåller den till publiken. Användare kan enkelt titta på sina favoritsporter som hockey, fotboll, basket, tennis osv live gratis online. VipBox är ett utmärkt val för att streama FIFA World Cup 2018 online live eftersom strömningslänkar som den tillhandahåller är av HD-kvalitet och till skillnad från andra bombarderar det inte din skärm med reklam.

Footbie

fifa World Cup 2018 på footbie

Footbie är en dedikerad fotbollsströmningssida som strömmar alla stora fotbollsevenemang live och ger sina höjdpunkter. Användare av denna webbplats kan titta på livekort, teamuppdateringar och ladda ner videor från Footbie. Videorna på webbplatsen kategoriseras i flera kategorier på begäran.

Kvalificerar Australien i FIFA World Cup 2018

Australiens nationella lag kvalificerade sig för FIFA World Cup 2018 i mitten av november 2017 och nu är de på väg till Ryssland för att spela sin första match mot Frankrike den 16 juni. Australien har placerats i grupp C och den första matchen i grupp C kommer att presentera Australien.

Australiska spelare att leta efter 2018

Australierna kallas ibland som Känguruer och i fotbollsvärlden kallas de Socceroos. Tentativ 32-spelares trupp i Australiens landslag för FIFA World Cup 2018 tillkännagavs och det består av dessa spelare:

målvakter:

 1. Brad Jones
 2. Mitch Langerak
 3. Mat Ryan
 4. Danny Vukovic

försvarare:

 1. Aziz Behich
 2. Milos Degenek
 3. Alex Gersbach
 4. Matthew Jurman
 5. Fran Karacic
 6. James Meredith
 7. Josh Risdon
 8. Trent Sainsbury
 9. Aleksandar Susnjar
 10. Bailey Wright

mittfältare:

 1. Josh Brillante
 2. Jackson Irvine
 3. Mile Jedinak
 4. Robbie Kruse
 5. Massimo Luongo
 6. Mark Milligan
 7. Aaron Mooy
 8. Dimitri Petratos
 9. Tom Rogic
 10. James Troisi

Framåt:

 1. Daniel Arzani
 2. Tim Cahill
 3. Apostolos Giannou
 4. Tomi Juric
 5. Matthew Leckie
 6. Jamie MacLaren
 7. Andrew Nabbout
 8. Nikita Rukavytsya

Av dessa 32 spelare är den ena spelaren att leta efter den mest framstående australiska fotbollsinternationalen; Tim Cahill. Han var en gång en mycket viktig del av det engelska Premier League-laget; Everton. Tim Cahill har varit en del av det australiensiska landslaget sedan 2004 och han har fått ett gott rykte runt om i världen.

Sista ord

Australien har kommit till Ryssland och det kommer att ses i aktion den 16 juni 2018. Men om du ännu inte har förberett dig för att strömma åtgärden live på apple tv, gör det nu. Vi har nämnt varje detalj för att låta dig veta hur man kan titta på FIFA World Cup i Australien, så att du kan njuta av action live utan problem. Glöm inte att kolla hur man tittar på FIFA: s öppningsceremoniblogg.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me