Hur man tittar på FIFA World Cup 2018 på Roku med 6 kanaler

När det gäller att välja den bästa streamingspelaren är Roku det första som kommer till allas sinne. I själva verket har Roku potentialen att leverera den bästa streamingupplevelsen för det ryska FIFA-VM 2018 som andra strömningsenheter inte kan tävla. När mega-fotbollsevenemanget närmar sig, tänkte vi på att skära dina snören och hjälpa dig att välja online-strömning.


Följ denna guide noggrant för att se hur du tittar på FIFA World Cup 2018 på Roku och förbättra din upplevelse till en ny nivå.

hur man tittar på FIFA världscup 2018 på roku

Här är några av de bästa tjänsterna som kan streamas på Roku för att titta på det ryska fotbolls-VM för fotboll 2018.

Bästa tjänsterna för att titta på FIFA World Cup på Roku

Skydda dina online-strömmar. Skaffa dig VPN och kringgå geo-restriktioner och DMCA-meddelanden om upphovsrätt

FuboTV

Bästa tjänsterna för att titta på FIFA World Cup på Roku

Streaming av live fotbollshantering online har aldrig varit enkelt och bra, tack vare FuboTV för att ge den ultimata sportupplevelsen. FuboTV är en fantastisk strömningstjänst för onlinesport som erbjuder en 7-dagars gratis provperiod för sina användare samt ett prenumerationspaket för så låga som AU $ 29,06. FuboTV kan lätt nås på Roku för att strömma FIFA World Cup 2018 matcher live.

Sling-TV

sling tv fifa world cup 2018 roku channel

Sling TV är vad varje streamingälskare vill använda för att streama världscupen 2018 på Roku, på grund av dess rimliga prenumerationskostnad och dess erbjudna olika kanaler. Dessutom är den enkla anpassningen som erbjuds av Sling TV något som skiljer den från andra streamingtjänster. Prenumerationsavgiften på Sling TV är bara AU $ 36,35 per månad och användare kan bläddra igenom en mängd olika sport-, underhållnings-, nyhetskanaler etc..

DirecTV nu

direc tvnow fifa World Cup 2018 roku kanal

En av de bästa online-streamingtjänsterna; DirecTV Nu erbjuder sina användare 60+ strömningskanaler till ett pris av AU $ 50,89 per månad. DirecTV Nu kan användare se sina favorit live sportevenemang, live TV-program och filmer i hög kvalitet utan avbrott. DirecTV har sitt huvudkontor i Kalifornien och AT&T äger det. En av de bästa sakerna som tog DirecTV nu till denna höjd är kvaliteten på streaming som den ger användarna.

Hur man tittar på FIFA World Cup 2018 på Roku med SBS Official Broadcaster

Hur man tittar på FIFA World Cup 2018 på Roku med SBS Official Broadcaster

SBS kommer att vara den officiella programföretaget för FIFA World Cup 2018 för australiensiska regionen. Roku-användare kan enkelt strömma FIFA World Cup-matcher på sina enheter genom att prenumerera på den officiella SBS-kanalen. Totalt 25 FIFA-VM-matcher kommer att sändas live på SBS-kanalen online och det också i HD. Alla 64 FIFA-VM-matcher sänds emellertid på BS Radio på flera språk.

Du måste ha en australisk IP-adress för att få tillgång till SBS utanför Australien. Skaffa australisk IP nu.

SBS har uppdaterat FIFA World Cup schema för de spel som kommer att sändas ut av dem online. Användare kommer också att kunna streama spelen live på sina mobiltelefoner via SBS-appen eftersom det har ett fantastiskt användargränssnitt som gör det möjligt för användare att titta på spelen i bra kvalitet och njuta av funktioner som 180-graders repetitioner.

Hur man tittar på FIFA World Cup 2018 på Roku med Match TV Inofficial Broadcast

Hur man tittar på FIFA World Cup 2018 på Roku med Match TV Inofficial Broadcast

Match TV är ett ryskt sändningsnätverk som startades på beställning av den ryska presidenten Vladimir Putin. Årets FIFA-VM kommer att vara värd av Ryssland; Match TV kommer alltså att sända alla spelen live.

På grund av att de är geobegränsade strömningstjänster måste användare dock komma åt denna strömningstjänst med hjälp av VPN på Roku.

När du väl är ansluten till en rysk server är du alla bra att strömma spelet på Roku. När allt kommer omkring är Roku den bästa tillgängliga streaming-spelaren och Match TV är ett av det bästa alternativet för att streama FIFA World Cup live och gratis.

Hur man tittar på FIFA World Cup 2018 på Roku med geobegränsad iTV

Hur man tittar på FIFA World Cup 2018 på Roku med geobegränsad iTV

iTV är en brittisk baserad streamingtjänst som kan användas för att streama FIFA World Cup 2018-matcher på Roku. ITV är dock en geobegränsad streamingtjänst som inte kan nås utanför Storbritannien från någon annan region. Därför måste användare använda en bra VPN-tjänst på Roku för att ansluta till en brittisk server och få tillgång till FIFA World Cup 2018-strömmar.

VPN ProvidersPriceOfferWebsite
PureVPN $ 10,95 $ 1,91Per månad

Specialerbjudande: 85% rabatt

Besök sida
Läs recension
Surfshark $ 11,91 $ 2,87Per månad

Specialerbjudande: 83% rabatt

Besök sida
Läs recension
Cyberghost $ 12,99 $ 3,97Per månad

83% rabatt

Besök sida
Läs recension
ExpressVPN $ 12,95 $ 12,01Per månad

35% rabatt

Besök sida
Läs recension

Andra sätt att titta på FIFA World Cup 2018 utan Roku

Trots att Roku är den bästa streamingspelaren är inte bekvämt för alla, eftersom människor tenderar att söka mer användarvänlighet och minskat krångel. En annan anledning till att människor kanske inte väljer Roku för streaming är att de redan är bekanta och konsekventa användare av andra enheter och plattformar. Om du letar efter ett alternativ till Roku för att streama FIFA World Cup 2018, kan du prova dessa:

 1. Kodi
 2. Apple TV
 3. Fire Stick

Dessa enheter kan användas för att streama FIFA World Cup 2018 online gratis.

Hur man tittar på FIFA World Cup 2018 utan kabel

Bor du i digitala årtusenden och fortfarande är ansluten till din TV? Är du seriös! Snörning av sladdar är vad den här eran handlar om och vi rekommenderar att du följer samma sak. Att sitta framför om TV: n inte längre är bekvämt, därför har vi det bästa förslaget för dig. Strömma alla dina favoritmatcher från FIFA World Cup 2018 live gratis utan kabel hemma, på kontoret eller när du är på språng. Varje match i VM är viktig och du har inte råd att missa ett enda spel. Strömma alla spel live online utan kabel genom att följa vår exklusiva FIFA World Cup 2018 utan kabelströmningshandbok.

Hur man tittar på FIFA World Cup 2018 i USA

Det är en besvikelse att USA inte kvalificerade sig till VM 2018 men ändå kan alla fotbollsfans i USA strömma det live gratis. Gå bara igenom vår guide och se hur du kan titta på FIFA World Cup 2018 i USA. Denna omfattande guide täcker alla strömningsaspekter för USA-användare.

Hur man tittar på FIFA World Cup 2018 öppningsceremoni

På bara 14 dagar kommer fotbollsvärldens megaevenemang att starta i Ryssland och du kan se det live online var du än vill. Strömma öppningsceremonin och se de berömda konstnärerna från hela världen uppträda under öppningsceremonin live. Titta på vår guide för att se hur du tittar på FIFA World Cup 2018 öppningsceremoni live.

Sista ord

FIFA World Cup är vad alla ögon är på nu och människor väntar sig otåliga att se nationerna kollidera i Ryssland på fotbollsplanen. Under tiden söker strömmande nördar som hatar att sitta framför TV: er leta efter bättre sätt att strömma FIFA-VM live. Vilket bättre alternativ har de än Roku, den bästa streamingenheten på hyllan till dags dato. Den här guiden täcker alla viktiga aspekter som användare bör vara medvetna om för att strömma FIFA World Cup 2018 på Roku. Se till att du går igenom guiden så att vi är mycket tacksamma för din värdefulla feedback.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map