Den största prisutdelningen för musikbranschen är bara två dagar bort! Ja, du läste rätt! Den 60: e upplagan av Grammy-priserna är precis runt hörnet och musikfans över hela världen har sina ögon på den största scenen av dem alla.

Organiserad av Inspelningsakademin är Grammy Awards Ceremony ett hedersmäst evenemang i musikbranschen. Hela evenemanget är fullspäckat med fantastiska föreställningar från världens ledande musikaliska sensationer och firande och heder till de som har gett så mycket till branschen.

Se Grammy Awards Kodi live gratis utan problem. Nomineringarna är redan ute för alla kategorier och människor har fingrarna korsade och ögonlinjen dras! Så var beredd redan på Grammy-priser 2018 Kodi. Följ vår guide och se hur du kan titta på Grammy-priser på Kodi.

För fler tillägg till video eller tillägg till Live IPTV-kanaler, se vår bästa lista över Kodi-tillägg och se till att du använder en Kodi VPN.

När är Grammys 2018

Scenen för 60: e Grammy Awards 2018 kommer att inledas den 28 januari i Madison Square Garden. Den charmiga James Corden kommer att vara värd för evenemanget och publiken kommer att bevittna hisnande uppträdanden av några av de största sångarna som Lady Gaga, Pink, Childish Gambino och Little Big Town.

Grammy Awards 2018 Kodi Repository

Förvaret som vi rekommenderar för Grammy Awards Kodi är domarförvaret och tillägget vi rekommenderar är Verdict Kodi tillägg. Judgment repository är ett pålitligt arkiv medan Verdict Kodi addon är ett mycket bra addon för Live TV, TV-program, filmer, konserter, sport etc. Se vår bästa kodi repository lista för mer information.

Grammy Awards 2018 Kodi Official Addons

 1. cCloud Tv
 2. USTVNow
 3. BBC iPlayer
 4. FilmOn TV
 5.  Livestream.com

Viktigt meddelande! Om du strömmar Grammy 2018 med någon av tilläggarna utan att ansluta ett VPN, se upp! Du äventyrar din integritet och din säkerhet. Det är här en Kodi VPN skyddar din identitet & skyddar dig från meddelanden om upphovsrättsintrång och DMCA medan du blockerar geo-begränsat innehåll.

 CTA

Grammy Awards 2018 Kodi Inofficial Addons

 1. Live Mix
 2. Lihattv IPTV
 3. Dom
 4. Skurk
 5. Wampa

Hur man tittar på Grammy Awards Kodi på Krypton version 17.6 eller lägre

 1. Öppen Kodi på din enhet.hur man tittar på gramma utmärkelser på kodi
 2. Klicka på Inställningar (växel ikon) från menyn till vänster.hur man tittar på grammy utmärkelser kodi på krypton version 17.6 eller lägre
 3. Nu svälja Fil Chef från menyn > Dubbelklicka på Lägg till källa. Klicka på där det står “Ingen’ > Stiga på https://archive.org/download/judgezips/ > Klick OK.hur man tittar på grammy utmärkelser kodi på jarvis version 16 eller högre
 4. Namnge den här källan Dom och klicka OK.grammy awards kodi
 5. Återgå till Hemskärm > Klicka på Add-ons > Klicka nu på Box-ikonen från det övre vänstra hörnet.hur man lägger till grammy awards kodi addon
 6. Klicka på Installera från zip-fil > Klicka på Dom > Välj repository.judgement.zip > Vänta tills meddelandet visas.grammy awards kodi nedladdning
 7. Klicka nu Installera från förvaret > Sök och öppna Domar Repo > Öppna videotillägg > Klicka på Dom > Träffa Installera och vänta på tilläggsaktiverad avisering.hur man tittar på gramma utmärkelser kodi på eldsten
 8. Du kan komma åt tillägget genom att gå till Add-ons meny > Videotillägg > Dom.

Hur man tittar på Grammy Awards Kodi på Jarvis version 16 eller högre

 1. Öppen Kodi > Klick Systemet > Gå till Fil Chef > Dubbelklicka Lägg till Källa.
 2. Klick Ingen > Stiga på URL https://archive.org/download/judgezips/ > Klick Gjort > Namnge det “Dom’ > Klick Gjort > Välj sedan OK.
 3. Gå till Kodi-hemskärm > Klick Systemet > Klicka på Add-ons > Välj Installera från zip-fil.
 4. Klicka på Dom > Klick repository.judgement.zip
 5. Klicka nu Installera från arkivet > Öppen Domar Repo > Öppen Video Add-ons > Välj Dom > Träffa Installera > Vänta tills tillägget installeras.

Grammy Awards 2018 Kodi Download

 1. Ladda ner de Blixtlås Fil på din enhet.
 2. Öppen Kodi > Add-ons > Klicka på Lådformad ikon.
 3. Klick Installera från zip-fil > Bläddra och öppen de laddat ned Zip-fil.
 4. Klick Installera från arkivet > Domar Repo > Video-tillägg > Dom > Installera > Njut av!

Hur man tittar på Grammy Awards Kodi on Fire Stick

För att se Grammy-priser på Fire Stick måste du först installera Kodi på Fire Stick. Följ dessa steg när du har installerat Kodi:

 1. Öppen Kodi applikation på Fire Stick.
 2. Öppen Utvecklaralternativ > Sätta på ADB-felsökning och appar från okända källor.
 3. Förfarandet härifrån och framåt kommer att vara detsamma som för Krypton V17. Se metoden som anges ovan.

Grammy Awards 2018 Lista över sändare / kanaler

Prisutställningen sänds på CBS. Emellertid kommer “E!” -Nyheter och den officiella webbplatsen för Grammy Awards “att erbjuda exklusiv täckning av pre-show och post-show.

Hur man tittar på Grammy Awards 2018 utan kabel

Tyvärr, om du inte planerar att titta på Grammy-priser genom Kodi och inte följer vår Grammy-utmärkelsen Kodi-guide, kan du strömma händelsen med hjälp av dessa länkar.

 1. Dry Wall Nation Streams
 2. Wattpad
 3. Rio-teatern

Vi garanterar dock inte att dessa webbplatser är säkra eller pålitliga. Vi rekommenderar att du väljer en KodiVPN-tjänst för att skydda din integritet och komma åt de geobegränsade strömmarna.

Sista ord

Grammy Awards är en ceremoni som ingen musikfans kan missa. Med nomineringar i mer än 80 kategorier har hypen redan rört himlen. Så skynd dig och följ vår guide och lära dig hur du kan titta på Grammy-priser på Kodi innan det är för sent!

En sak som vi kan försäkra er är att Grammy Awards Kodi-upplevelsen är något du aldrig kommer att glömma. Hela kvällen kommer att bli full av stjärnor, en samling där alla superstjärnorna kommer att vara på.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me