Hur man tittar på HotStar utanför Indien i USA, Storbritannien, Kanada och andra

Är du en strömmande älskare och undrar var du kan strömma alla de nya Bollywood- och Hollywood-filmerna tillsammans med indiska TV-program, Netflix-innehåll och Live Sports? Du kan ha allt på en enda plattform, dvs. HotStar. Följ denna guide för att se hur du tittar på HotStar och njuta av den bästa streamingupplevelsen. Glöm inte att läsa våra ultimata kodi addons och kodi vpn guider.


Vad är HotStar?

CTA

HotStar är den mest populära och största indiska plattformen för online VOD-strömning. Den har populära filmer, TV-program och sport från hela världen. Ett stort antal onlinestreamers i Indien använder HotStar för att strömma IPL-spel, titta på filmer och andra indiska TV-program. Det finns mycket begränsade pålitliga och högkvalitativa mobilunderhållningsplattformar för närvarande. Det har gått tre år sedan HotStar lanserades och hittills har det varit framgångsrikt när det gäller att locka online-streaming-publik.

Viss innehåll kan laddas ner från HotStar-webbplatsen. Med något innehåll menar vi något av det gamla innehållet som kanske inte är i trenden längre. En sak att förstå är att videorna från HotStar bara kan laddas ner på mobila och surfplattor, inte på någon bärbar dator eller PC.

Du kan titta på dina favoritfilmer på begäran på HotStar i Indien, USA och Kanada. Nyligen var det tillgängligt i alla regioner, men nu har det varit geobegränsat.

Vilka länder är HotStar tillgängligt i ?

Som tidigare nämnts är HotStar tillgänglig i Indien, Kanada och USA. Men om du använder en VPN-tjänst kan du komma åt den var som helst i världen men bara genom att ansluta till en server i ovan nämnda länder.

hur man tittar på hotstar

Hur man avblockerar / tittar på HotStar utanför Indien med VPN

HotStar är en geobegränsad webbplats och det innehåll som finns tillgängligt på denna webbplats kan inte nås från någon annanstans än Indien, USA och Kanada. Om du försöker komma åt Hotstar från någon annan region krävs därför en VPN-tjänst för att kringgå begränsningar.

En VPN-tjänst gör att du kan ansluta till servrar i obegränsade regioner och därmed döljer din IP och tillverkar den med ovannämnda lands IP-adress. Att använda en VPN är mycket enkelt eftersom allt du behöver göra är att helt enkelt ansluta till en fjärrserver och sedan surfa på webben för att få åtkomst till allt som var begränsat.

VPN ProvidersPriceOfferWebsite
PureVPN $ 10,95 $ 2,91Per månad

Specialerbjudande: 73% rabatt

Besök sida
Läs recension
Surfshark $ 11.91 $ 1.99Per månad

Specialerbjudande: 83% rabatt

Besök sida
Läs recension
Cyberghost $ 12,99 $ 2,75Per månad

83% rabatt

Besök sida
Läs recension
ExpressVPN $ 12,95 $ 8,32 per månad

35% rabatt

Besök sida
Läs recension

Hur man tittar på HotStar i USA utan VPN

HotStar fanns tidigare inte i någon annan region än Indien men nyligen har den utvidgat sina regioner som USA och Kanada. Därför kan användare som vill komma åt HotStar i USA enkelt göra det utan att använda någon VPN. HotStar kan enkelt nås i USA utan VPN genom att helt enkelt gå till URL: en “us.HotStar.com”. Detta är den officiella domänutvidgningen som tillhandahålls av HotStar för USA-regionen.

Hur man tittar på HotStar utanför Indien på PC

Följ dessa steg för att titta på HotStar utanför Indien på PC:

 1. Öppna VPN-applikation > Logga in till din VPN-tjänst.
 2. Nu ansluta till en server i Indien-regionen.
 3. Öppen din webbläsare > Skriv detta URL: https://www.HotStar.com/.
 4. Logga in till ditt HotStar-konto och börja titta på dina favoritfilmer och TV-program i HD-kvalitet.

Så här strömmar du HotStar på iPad och iPod

Det bästa med HotStar är att den har en dedikerad applikation för iOS. Därför kan användarna av enkelt se HotStar på iPad och iPod.

 1. Öppna iTunes-app Lagra > Sök för HotStar > Klicka på HotStar-appen > Ladda ner det.
 2. När installationen är klar, öppen appen.
 3. Logga in applikationen med dina HotStar-referenser > Strömma nu vad du vill titta på din iPad och iPod.

Titta på HotStar i Kanada

HotStar gjordes nyligen tillgänglig i Kanada och en dedicerad domän lanserades för HotStar-användare i Kanada. Domänen som lanserades för HotStar i Kanada är “https://ca.HotStar.com/”. Inga VPN- eller proxyservrar krävs för åtkomst till HotStar-webbplatsen och appen i Kanada. Öppna bara ovannämnda webbsajt i din webbläsare och registrera dig för HotStar-tjänsterna.

Hur man tittar på HotStar i Storbritannien

Även om HotStar är tillgängligt i USA och Kanada andra än Indien, är det fortfarande inte officiellt tillgängligt i Storbritannien. Trots att det finns några fantastiska strömningstjänster online som kan jämföras med HotStar som Netflix och Hulu tillgängliga i Storbritannien, är den begränsad till strömmar i denna region. Ett av de mest fantastiska faktorerna att hålla med sig är att det finns ett stort antal om indier som bor i Storbritannien. Så, utifrån det faktum, kan du undra hur mycket de skulle älska att strömma sitt ursprungliga innehåll och inte bara det, många engelska gillar att titta på Bollywood-innehåll precis som indianerna älskar Hollywood.

Du kan bara komma åt HotStar i Storbritannien, genom att använda ett VPN. För att titta på ditt favoritinnehåll på HotStar i Storbritannien, ändra bara din nuvarande IP-plats från Storbritannien till indisk region och enkelt komma åt HotStar.

cta 3

Därför måste du använda en VPN-tjänst för att få åtkomst till HotStar i Storbritannien eftersom innehållet du försöker strömma utan den från UK IP inte kommer att spelas utan ett uppspelningsfel kommer att uppstå. Ändå, om du har en VPN-tjänst aktiv och du är ansluten till en indisk server, kommer du att kunna se ditt favoritinnehåll på HotStar. VPN-tjänsten du väljer bör vara tillförlitlig och snabb nog för att hjälpa dig att strömma innehållet sömlöst.

Hur man tittar på HotStar-appen i arabiska länder

HotStar är en fantastisk mediaströmningsplattform som har en mängd nya och trendiga innehåll. Tyvärr finns det inte i de arabiska länderna. Länder som Förenade Arabemiraten, Dubai, Saudiarabien, Oman och Qatar föredrar att strömma det indiska innehållet mycket men de kan inte på grund av geo-begränsningarna på denna webbplats. HotStar-fans i dessa länder kan enkelt titta på HotStar-TV-program genom att använda HotStar-proxy- eller VPN-tjänst.

Med hjälp av Proxy eller VPN kan de njuta av HotStar live streaming och HotStar TV-program (som är så hypade över hela världen).

Hur man tittar på HotStar i Pakistan

Fans av HotStar TV-program finns i ett stort antal i grannlandet Indien, dvs. Pakistan. Folket i Pakistan älskar att titta på Bollywood-filmer och indiska TV-program. Tyvärr är HotStar begränsad i Pakistan och det enda sättet att titta på HotStar live streaming eller filmer och TV-program är att kringgå geo-restriktionerna genom en VPN eller HotStar Proxy.

HotStar-nedladdning

HotStar-applikationer är tillgängliga för flera mobilplattformar som Android-enheter och iOS-baserade enheter, t.ex. iPhone. För Android-enheter med mobiltelefoner kan du enkelt ladda ner den via Google Play Store och du kan också ladda ner apk-filerna från HotStar som finns tillgängliga online. Medan iOS-baserade enheter som iPhone och iPad kan du ladda ner den via iTubes App store från din enhet.

HotStar-registrering

Innehållet som finns tillgängligt på HotStar är av hög kvalitet och strömmar buffertfritt utan att fördröja. Men allt bra har ett pris och det är därför användarna måste prenumerera först genom att välja en betalningsplan. HotStar är bara en konkurrent till Netflix och Hulu och det är därför innehållet som den sänder inte är gratis.

Vilka länder finns HotStar i?

HotStar erbjuder tre olika betalningsplaner att välja mellan och det bästa med dessa betalningsplaner är att alla är rimliga. Så här registrerar du dig för HotStar-tjänsten:

 1. Gå till “https://www.HotStar.com/subscribe/payment”.
 2. Välj önskad betalningsplan.
 3. Ange dina uppgifter, dvs namn, e-postadress och lösenord.
 4. Ange dina kreditkortsuppgifter.
 5. Bekräfta detaljerna.
 6. Njut av att titta på dina favoritprogram på HotStar.

Stream Hot Star med undertexter

HotStar erbjuder inte undertexter för varje video som är tillgänglig på sin plattform men vissa videoklipp har redan undertexter på för dem. Du kan dock fortfarande leta efter undertexter genom att gå till videoalternativen och kontrollera CC-alternativet, genom att aktivera det kan du aktivera undertexter.

Hur man tittar på HotStar med Jio TV Live-app

Användare av Jio sim och Jio TV Live-appen kan enkelt använda HotStar live-streaming och filmfunktioner, men detta är endast begränsat till det indiska innehållet. En sak till, Jio-användare måste fortfarande prenumerera på HotStar India innan de kan börja strömma på HotStar.

Gratis VPN för HotStar

Det finns många gratis VPN och HotStar-proxyservrar tillgängliga online men vi rekommenderar vanligtvis inte användarna att prova dessa gratis VPN på grund av deras sårbarhet. Ett gratis VPN kommer att påverka din strömning eftersom de gratis VPN-servrarna används av miljoner människor runt om i världen. Därför lägre responstid för strömning vilket resulterar i mycket buffring. Här är dock några förslag till dig:

 1. ZenMate
 2. Browsec
 3. Hej
 4. Hidemyass
 5. Spyoff
 6. Tunnelbjörn
 7. Security Kiss
 8. ProtonVPN
 9. Speedify
 10. X-VPN

Hur man laddar ner filmer och TV-filmer från HotStar

HotStar India tillåter inte användare att ladda ner filmer och TV-program från sin plattform. Vissa innehåll som är gammalt eller inte längre trender kan dock laddas ner från HotStar. När du öppnar eller söker efter video kommer du att se en axelikon över den. Klicka på den så får du nedladdningsalternativet framför dig.

En sak att förstå här är att du inte kan ladda ner någon video från HotStar på din PC; du kan bara göra det på din mobila enhet eller surfplattor.

Se senaste HotStar TV-program / serier och filmer

titta på Hotstar utanför Indien

HotStar India erbjuder alla de senaste TV-programmen, filmer och sportaktioner på en enda plattform till ett mycket rimligt pris och i hög kvalitet. Prenumerera helt enkelt på HotStar så kan du se vad du längtar efter och vad som är nytt och trendigt. Det har både det indiska innehållet och det västra innehållet samt filmer från Bollywood och Hollywood.

Hur man tittar på HotStar på TV

Du kan titta på HotStar på din TV med en metod som heter sideloading men det fungerar bara på Android TV. Följ dessa steg för att komma igång:

 1. Gå till ES File Explorer (Installera ES file explorer först om du inte redan har installerat det).
 2. Öppen Play Store på din TV > Sök “Sideload Launcher for Android TV” och installera den.
 3. Gå till hemskärmen > Öppna appar > Öppna Sideload Launcher-appen.
 4. Klicka på ES File Explorer.
 5. Gå till nätverket > Klicka på Remote Manager > Slå på för att få FTP-adressen.
 6. Nu anger du FTP-adressen från en dator eller bärbar dator i en webbläsare > Din TV och dator kommer nu att anslutas.
 7. Överför nu APK-fil från din dator till din TV.
 8. Efter det, Stäng av nätverksdelning > Öppna nedladdningar.
 9. Klicka på HotStar från listan > Klick Installera > Tycker om att använda HotStar.

Titta på HotStar Vijay TV

För att titta på Vijay TV-serier på HotStar, gå bara till kanalsektionen och välj Vijay TV. Där borta ser du alla program som sänds i Vijay TV och du kan enkelt välja mellan dem och strömma. Att använda HotStar är så enkelt!

HotStar på Roku

Roku är en modern strömningsenhet utvecklad och tillverkad av Roku Inc. Det är verkligen en av de mest föredragna strömningsenheterna för att använda tjänster som Netflix och Hulu eftersom strömningsupplevelsen som erbjuds av den är oöverträffbar. För alla HotStar-fans som undrar om HotStar är tillgängligt i Roku, ska du vara glad att den finns i Roku-kanalbutiken. Gå bara till Roku-kanalbutiken, installera HotStar-kanalen på din Roku-enhet och njut av strömmande.

Slutliga kommentarer

Streamingtjänster som Netflix, Hulu, Amazon och HotStar är vad varje underhållnings- och streaminggeeks älskar att ha. HotStar är en fantastisk strömningstjänst, den har säkert inte bara gett konkurrens till Netflix och Hulu men den har gått ett steg längre genom att marknadsföra indiskt innehåll. Variationen som den har gett är säkert större än andra streamingtjänster. Det erbjuder till och med live-sportströmning, vilket är en fantastisk sak.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map