Hur man tittar på IPL 2018 Live Online Free Streaming i Indien, Australien, Storbritannien, USA

Ord som ikoniska, glamorösa, underhållande räcker inte för att förklara denna extravaganta cricketliga; IPL (Indian Premier League). Den 11: e upplagan av den mest populära cricketligaen världen över startade för två dagar sedan och hype för denna turnering är på sin höjd just nu. IPL-fans över hela världen letar efter sätt att titta på IPL i sina hem och kontor med kodi addons.


Vi vet emellertid vad som är bäst för Kodi VPN-fans och det är därför vi har upprättat en guide som hjälper dig Hur man tittar på IPL på Kodi.

Varning!! Du kan strömma IPL-matchningar på IPL-kanaler från hela världen. För att få åtkomst till geobegränsade IPL-sändare måste du göra det avblockera IPL-kanaler med ett VPN.
CTA

IPL 2018-kanaler / programföretagslista

Land / Regionprogramföretag
IndienStar Sports

Hotstar

AfrikaSuper Sports
Förenta staternaESPN
StorbritannienSky Sports
kanadaSportsnet
AustralienCricket Gateway
Nya ZeelandSky Sports

Hur man tittar på IPL på Kodi krypton version 17.6 eller lägre

Det finns många tillägg för live-sportströmning men vi har valt ZEM TV Kodi-tillägg för dig eftersom det ger HD-streaminglänk för liveströmning av IPL. Följ dessa steg för att installera ZEM TV för att titta på IPL live på Kodi.

 1. Öppna Kodi > Gå till Kodi Main Menu > Klicka på ikonen Inställningar > Öppen Filhanterare > Nu dubbelklicka på Lägg till källa.hur man tittar på ipl
 2. Klicka där det står ‘Ingen’ > Ange detta URL i adressfältet http://kdil.co/repo/ > Klicka nu OK > Namnge det “Kodil Repo’  och klicka sedan på OK > Dubbelkontrollera både URL och namn och Klicka Ok igen för att stänga dialogrutan.hur man tittar på ipl på kodi krypton version 17.6 eller lägre
 3. Återgå till Kodi Huvudmeny > Öppen Lägg tillons menyn från vänster kolumn > Klicka på Box-ikonen.hur man tittar på ipl på kodi jarvis version 16 eller högre
 4. Klicka nu på Installera från Blixtlås Fil > Rulla ner och klicka på Kodil Repo > Öppen Kodil.blixtlås > Vänta på meddelandet.hur man tittar på ipl på kodi firestick
 5. När meddelandet visas klickar du på Installera från arkivet > Öppen Kodil Repository > Gå till Video-tillägg.IPL 2018 Kodi nedladdning
 6. Bläddra ner och öppna Zem TV > Klick Installera > Vänta på tilläggsaktiverad avisering.

Hur man tittar på IPL 2018 på Hotstar i USA

Där har du det, nu är tillägget installerat och nu kan du enkelt titta på dina favorit IPL-spel live i Kodi.

Hur man tittar på IPL på Kodi Jarvis version 16 eller högre

 1. Lansera Kodi Jarvis V16 > Klicka på Systemet.
 2. Gå till Filhanterare > Dubbelklicka nu på Lägg till källa.
 3. Klicka där det står <Ingen> > Skriv detta URL http://kdil.co/repo/ > Klick Gjort.
 4. Ge ett namn till detta URL som ‘Kodil Repo ” > Klick Gjort > Klick OK.
 5. Gå tillbaka till Hemskärm > Klick Systemet.
 6. Öppen Add-ons > Klicka på Installera från zip-fil > Öppen Kodil Repo> Klicka på Kodil.zip.
 7. Gå tillbaka till Hemskärm.
 8. Gå till Tilläggsinstallatör > Öppen Kodil Repo > Måste Video-tillägg och välj Zem TV.
 9. Klick Installera.

Hur man tittar på IPL på Kodi Firestick

 1. Öppen Kodi on Fire Stick. Om du inte har installerat Kodi, installera Kodi på Fire Stick.
 2. Gå till Utvecklaralternativ > Slå på ADB-felsökning och appar från okända källor.
 3. Följ sedan stegen som nämns ovan för tilläggsinstallation på Kodi Krypton V17.6.

IPL 2018 Kodi nedladdning

 1. Ladda ner zip-filen > Öppen Kodi på din enhet > Öppen Add-ons meny > Klicka på Paketinstallationsikonen.
 2. Klicka på Installera från zip-fil > Bläddra och Öppen de laddat ned Zip-fil.
 3. Klicka på Installera från arkivet > Öppen Kodil Repository > Öppen Video-tillägg > Klicka på Zem > Träffa Installera.

Hur man tittar på IPL 2018 på Hotstar i USA

Hur man tittar på IPL 2018 på Hotstar i USA

HotStar är en indisk applikation som tillåter användare att titta på sina favorit-IPL-matchningar, men det ironiska är att det bara är tillgängligt i Indien. Därför måste användare som bor utomlands få åtkomst till den här applikationen på sina Android-enheter och Apple-enheter genom att använda en Kodi VPN-tjänst.

Genom VPN-tjänst måste användare först välja en indisk regionserver och sedan komma åt applikationen. När du har laddat ner applikationen via Play Store och iTunes kan du enkelt titta på IPL live.

Hur man tittar på IPL Live Free Streams på nätet

För användare som bor i Afrika och Mellanöstern och vill titta på obegränsad IPL-åtgärd genom en gratis tjänst kan de välja dessa femmor:

 1. Cricingif (över hela världen)
 2. Cricketgateway (över hela världen)
 3. IPL Live 2018
 4. SuperSport (för användare i Sydafrika)
 5. OSN Play (för användare i Mellanöstern)
 6. Smartcric-app
 7. Willow TV
 8. JIO TV
 9. Vivo IPL
 10. Cricbytes
 11. CricHD
 12. DD Sports
 13. Suvarna Plus

Cric In Gif

Hur man tittar på IPL Live Free Streams på nätet

Cricingif är en nyhetssport för sport som ger boll-för-boll senaste uppdateringar av pågående cricket-matcher runt om i världen. Besökare kan titta på höjdpunkterna i varje spel och kolla de senaste nyheterna från hela cricket-ordet. En annan bra funktion om Cricingif är att den har ett särskilt avsnitt för användare som vill titta på IPL T20 live.

Cricket Gateway

cricket gateway för ipl

Cricket gateway mobilapplikation gör att användare kan hålla sig uppdaterade med den senaste cricket-åtgärden. Användaren kan titta på alla höjdpunkter i matcherna och se resultatkorten när de vill. En fantastisk funktion som denna webbplats har är dess arkivavsnitt som gör det möjligt att använda en promenad genom några nya crickethändelser från hela världen. Användare kan också se de senaste och trendiga nya om sina favoritlag genom denna app.

IPL Live 2018

ipl live 2018

IPL Live 2018 är en dedikerad webbplats som endast tillhandahåller online-streamingtjänster för IPL. Kvaliteten på strömmarna som denna webbplats tillhandahåller är av hög kvalitet och servrarna som denna webbplats har är sömlösa. Det erbjuder tre olika servrar för strömmande matchningar och ger information om andra streamingtjänster.

Super Sports

supersport för ipl

SuperSport är utan tvekan en av de mest kända sportutsändningstjänsterna i världen. SuperSport fick sitt namn genom att sända live-sport på TV och nu har det börjat fokusera på online-streamingtjänster av live cricket och andra sportevenemang. Användare kan se alla de senaste resultaten och schemat för IPL-matcherna när de strömmar. SuperSport strömmar IPL för Sydafrikansk region men deras videor är tillgängliga från hela världen.

OSN Play

OSN Play för ipl

OSN Play tillhandahåller idrottsströmmar på arabiska för den östliga publiken. Det är en geobegränsad tjänst som kan blockeras från andra länder genom att använda en VPN-tjänst av god kvalitet. Det bästa med OSN Play är att dess applikation för Android och iOS finns också i respektive plattformshandelar. Användare som har prenumeration på OSN-tjänsterna kan komma åt sitt favoritportinnehåll utan att betala några extra avgifter.

Smartcric-app

Smartcric-app för ipl

SmartCric är en fantastisk applikation för att strömma live cricket-matcher från hela världen på smartphones. En av de mest besvärliga sakerna med denna smarta app för smarta telefoner är dock att den inte är tillgänglig i Google Play Store. Användare som vill installera den här appen måste ladda ner sin apk-fil från en tredje parts webbplats och sedan installera den. Annat än detta är applikationen bra att använda eftersom den har ett bra vänligt gränssnitt och det fungerar bra.

Willow TV

WillowTV strömmar ipl

Willow TV är en ledande amerikansk sport dedikerad sändningskanal som sänder live cricketevenemang och höjdpunkter, som händer över hela världen. Baserat i Kalifornien sänder denna kanal den indiska Premier League live online och användare har enkel tillgång till strömmarna.

Jio TV

jiotv för gratis ipl-streaming

Jio TV erbjuder sina användare ett brett utbud av kanaler från olika regioner över hela världen och olika språk också. Det erbjuder mer än 350 TV-kanaler varav 50+ är HD-kanaler. Jio TV-applikationen kan laddas ner från Google Play Store och Apple App Store för respektive enheter.

En av de bästa funktionerna som den här appen har är att användare kan pausa en live match när de vill och spela för att fortsätta från samma punkt. Användare kan också titta på sina favoritprogram genom att välja det sända innehållet från de senaste sju dagarna. Användare kan prenumerera på Jio exklusiva mobiltjänster för så låga som? 49.

jio plan för ipl

Vivoipl

Vivo för att strömma ipl

Vivo är den officiella sponsorn för den indiska Premier League 2018 och den kommer att sända all action från IPL 2018 live på sin webbplats. Användare kommer att kunna titta på alla matcher från IPL 2018 på VivoIPL-webbplatsen. Webbplatsen har också ett komplett turneringsschema och pintsaga som enkelt kan ses.

Cricbytes

titta på ipl online på cricbytes

Cricbytes är faktiskt en bloggsida som publicerar nyheter och bloggar om alla aktuella och senaste nyheter och resultat från cricketvärlden. Användarna kommer dock inte att kunna se spelet live på den här webbplatsen, men de kan hålla sig uppdaterade med resultatkortet och alla nyheter och grejer. Användare kan enkelt hålla sig uppdaterade med alla de senaste nyheterna om crickethändelserna och spelarna.

CricHD

titta på ipl oncrichd.tv

CricHD är en fantastisk strömningswebbplats som ger direktuppspelning på ett enda klick för en mängd olika sporter som fotboll, cricket, rugby, amerikansk fotboll, brottning, UFC, boxning, golf etc. Det ger strömmar av hög kvalitet från några av de bästa sändningsnätverken som BT Sport, ESPN HD, Euro Sport, PTV Sports och Sky Sports etc. Denna strömmningstjänst har inga geo-begränsningar alls, så du kan njuta av gratis strömning av dina favoritsporter var som helst, när som helst.

DD Sports

dd-sport för att se ipl gratis

DD-sport är faktiskt ett indiskt nätverk för idrottsport som fokuserar på att täcka de flesta inhemska idrottsevenemang i Indien. Det kommer emellertid att täcka IPL 2018 och dess strömmar kommer att finnas tillgängliga online på webbplatsen “GoHelloTV.in” på sportsporten. Användare som vill gratis stream IPL 2018 live kan strömma det genom DD Sports. Ändå är den aktuella punkten i denna fråga att det kan vara en geobegränsad ström och att du kanske måste använda en VPN-tjänst för att komma åt den.

Suvarna Plus

Star-Suvarna-plus

Suvarna Plus också känd som Star Suvarna Plus är en indisk underhållningskanal som ägs av Star Networks. Det sänder senaste och vintage Bollywood-filmer och internationella och inhemska sportevenemang. IPL är en fascinerande globalt berömd inhemsk cricketliga och den kommer att sändas live på Suvarna Plus. Därför, om du inte kan se det hemma på TV, kan du enkelt se det live via Suvarna Plus online-ström.

Sista ord

Indian Premier League är en av de största cricketligaerna i inte bara Sydasien utan också i världen. Det finns miljontals fans över hela världen som älskar att titta på denna spännande cricketliga. Användare som inte kan titta på IPL på TV eller som bor utomlands kan enkelt se IPL på Kodi eller de kan också strömma det live via strömningslänkar som tillhandahålls av oss.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map