Hur man tittar på Jon Jones mot Anthony Smith UFC 235 Fight Pay per View

Letar du efter de bästa sätten att titta på UFC 235 live online, ta en resa genom den här guiden och jag kan försäkra er att du hittar de bästa sätten att strömma detta PPV-evenemang. Vi har behandlat olika sätt att strömma detta evenemang eftersom varje användare har sin egen preferens.


Officiell kampanj för UFC 235

Källa: UFC – Ultimate Fighting Championship

Så titta på UFC 235 till lägsta pris per betala per vy

UFC erbjuder sin dedikerade UFC PPV-tjänst, som enkelt kan utnyttjas var som helst i världen.

Men det finns en vridning i den här berättelsen!

UFC PPV-abonnemangsavgift är annorlunda i alla regioner, liksom i USA, du måste betala 64,99 dollar och 91,96 dollar för en 6-månadersplan.

ufc ppv US

Medan du är i Filippinerna måste du betala 920,00 £, som när konverteras kostar endast upp till $ 17,52. Och med en VPN skulle det bara kosta dig $ 28,47 att titta på UFC 235 PPV, vilket är det billigaste alternativet att titta på UFC 235 live online.

ppv-ufc-peso

Skaffa en vpn

Skillnaden är tydlig, gör det smarta steget!

Nu undrar du hur du skulle kunna utnyttja denna fantastiska rabatt. Det enkla sättet att utnyttja UFC PPV till rabatt är att använda en VPN-leverantör som har Filippinerna server. Anslut till Filippinens server via VPN och börja strömma UFC 235 med så låg hastighet.

Hur man tittar på UFC 235 på Amazon Prime

UFC 235 Pay Per View på amazon prime video

Amazon Prime är strömningstjänsten Video on demand som drivs av Amazon själv. Tjänsten har fått stort beröm från online-streaming-communityt på senare tid. Eftersom UFC och Amazon tecknade en överenskommelse för att streama UFC Pay per view-evenemang, har fans över hela världen uppskattat detta drag.

Amazon prime erbjuder strömningstjänster av hög kvalitet, varför många människor tenderar att välja den. Speciellt när du har möjlighet att strömma UFC-betalning per visning på det, garanteras utsökt kvalitetsunderhållning.

UFC 235 kommer säkert att vara en stor på grund av de fantastiska kampkort som står upp och hela världen ser fram emot detta evenemang. Nu när evenemanget är så speciellt är det definitivt kul att strömma det på Amazon Prime. Denna affär mellan Amazon och UFC har verkligen lättat upp stämningarna hos Amazon Prime-användare som älskar UFC, eftersom de inte behöver prenumerera på någon annan tjänst.

Användare kan beställa slagsmål före evenemanget eller de kan köpa evenemanget efter 4 timmar. En annan bra sak med att strömma UFC live med Amazon Prime är att användare kan spola tillbaka åtgärden medan de strömmar live.

Hur man tittar på UFC 235 på Sling TV

hur man tittar på ufc 235 på sele-tv

Sling TV är en av de bästa online-streamingtjänsterna som ger tillgång till ett stort utbud av kanaler och betal-per-view-evenemang. UFC-fans kan titta på UFC 235 på Sling TV genom att förbeställa evenemanget.

Sling TV erbjuder högkvalitativa strömmar av liveevenemang och när det gäller en UFC-händelse och att du inte har råd med att kompromissa med kvaliteten på strömmarna om du inte är så stor. Gör köpet före evenemanget och på händelsedagen kommer ditt köpta betalningsvisningsevenemang att visas överst på varje kanal i din lista.

Sling TV ansåg jag vara en topplass för strömning av sport och särskilt för PPV-evenemang. En sak med Sling TV som du bör tänka på är att Sling TV är en geobegränsad tjänst som endast är tillgänglig i USA. Om du är någonstans utanför USA och vill komma åt Sling TV, behöver du därför en VPN-leverantör för att kringgå geo-begränsningarna.

Skaffa en vpn

Hur man ser UFC 235 på PS4 Live gratis

titta på ufc 235 på ps4 jones vs smith

Om du har en PS4 och du vill streama UFC-evenemanget live kan du göra det utan att betala ett öre. Följ bara dessa steg:

 1. Gå till appen PlayStation Vue
 2. Registrera dig för en gratis provperiod
 3. Gå till avsnittet Sport.
 4. Sök efter ESPN-kanal i listan över tillgängliga kanaler (Registrera dig också för gratis test av ESPN).
 5. Händelsen kommer att strömmas på ESPN eftersom det är den enda officiella programföretaget för detta PPV-evenemang.

Hur man tittar på UFC 235 för gratis live online

Många gillar att söka gratis strömmar eftersom de inte gillar att prenumerera på premiumtjänsterna. Om du är en av dessa människor kan du prova följande sätt att strömma UFC 235 gratis live online:

Fight-Live.com

Fight Live är en dedikerad webbplats för MMA-evets, som erbjuder gratis liveströmmar för alla de senaste MMA-evenemangen från UFC, Bellator, Boxing och WWE. Besök bara Fight Live-webbplatsen så ser du en lista över tillgängliga matcher på första sidan och du kan strömma dem live med ett enda klick.

UFC 235 på Kodi

När det gäller strömning av hög kvalitet och utan att betala någon avgift är Kodi ett av de bästa tillgängliga alternativen. Den har många PPV-Kodi-tillägg för strömning av liveevenemang i HD-kvalitet utan några avbrott. Du kan strömma UFC 235 på Kodi utan problem eftersom det har dedikerade UFC-tillägg som ger gratis strömmar av liveevenemang.

Gratis strömningslänkar online

En av de vanligaste metoderna för många användare är att jaga gratis online-strömmar. Det finns många webbplatser som tillhandahåller gratis streaminglänkar men problemet som användarna möter med dessa webbplatser är att de bombarderas med popup-fönster och annonser. Men om du fortfarande vill strömma händelsen genom dessa länkar kan du prova den här länken, den kommer att tillhandahålla gratis HD-strömning.

http://tv.boxingnewsnow.com/

Slutsats

UFC 235 kommer att bli en av de bästa händelserna genom tiderna eftersom det finns några fantastiska namn på kampkort och det faktum att två titelriktningar står upp på en enda natt. Hypoteket för denna händelse syns på sociala medieplattformar när anhängare av konkurrerande kämpar visar sitt stöd och diskussionerna upphettas. Det finns många sätt att strömma UFC 235 online men många är inte medvetna om dem. Därför tänkte vi på att upplysa användare om de sätt som finns tillgängliga.

Några av de ovan nämnda sätten kräver dock att du använder ett VPN, inklusive gratis strömningsalternativ. Inte bara för att det kommer att hjälpa till att kringgå geo-restriktionerna utan om du strömmar händelsen live kommer den att kryptera din trafik och skydda dig från myndigheter och hackare som spionerar på dig. Så håll dig själv spara och använd ett VPN där du borde!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map