Vad är NFL Network Kodi-tillägg?

National Football League (NFL) Preseason har äntligen startat och matcherna börjar från 10 september för säsongen NFL 2020/2021. Händelsen sparkar med 32 lag som kämpar mot en NFL-krona. NFL Network är en officiell kanal som strömmar NFL på Kodi med live matcher på din skärm.

NFL-strömmar kanske inte fungerar i din region på grund av Geo-restriktionerna. Det bästa sättet att titta på NFL live utan några begränsningar eller ISP-strypning är med en VPN på Kodi. Det kommer att kryptera din trafik och skyddar din identitet.

I den här guiden har vi diskuterat hur man tittar på NFL på Kodi. Vi har vidare diskuterat officiella Kodi-tillägg och tredjeparts Kodi-tillägg som kan installeras på Kodi Krypton och Jarvis. Med nedan nämnda tillägg, se NFL Network på Kodi 2020.

 1. Kodi NFL Sunday Tickets 2020
 2. Hur man tittar på NFL på officiella NFL Addon
 3. Hur man tittar på NFL på gratis NFL Addon
 4. Hur man tittar på NFL på Kodi 16
 5. Hur man tittar på NFL-höjdpunkter / -uppspelningar på Kodi
 6. Hur man tittar på NFL på Kodi Firestick
 7. Hur man får gratis Kodi NFL GamePass

Hur man tittar på NFL på Kodi Krypton version 17 eller högre

Som diskuterats tidigare, för att se NFL på Kodi eller sport på kodi, har du två alternativ. Du kan antingen se NFL med officiella tillägg som kräver prenumeration, eller så kan du titta på NFL med tredjeparts-tillägg utan prenumeration. Vi har diskuterat tjänstemannen med prenumeration och tredje part utan prenumerationsmetod.

Hur man tittar på NFL-spel på Kodi (officiella tillägg)

1) NFL Game Pass på Kodi

 1. Öppen Kodi > Gå till Add-ons > Bläddra nu ner och klicka på Nedladdningar flik.Hur man tittar på NFL på kodi
 2. Klicka nu på Video-tillägg.Hur man tittar på nfl på kodi krypton version 17 eller högre
 3. Här ser du en lista över tillägg som är tillgängliga på din Kodi > Bläddra ner för att hitta NFL Game Pass tillägg och klicka på det > Klicka nu Installera.nfl spelkort på kodi
 4. Gå tillbaka till om du vill se tillägget Kodi-hemskärm > Klicka på Add-ons > Video-tillägg > NFL Game Pass > Stiga på Användarnamn och Lösenord.nfl på kodi-installationen
 5. Du kan prenumerera på NFL HÄR. Det finns en engångsbetalning av USA$ 124,99, medan du också kan betala i utbetalningar från USA$ 44,99 / avbetalning.

nfl officiell kodi addon

2) NFL.com på Kodi

 1. Öppen Kodi > Klicka på Add-ons fliken finns i en vertikal meny på din vänstra sida > Klicka nu på Nedladdningar flik.
 2. Välj Video-tillägg alternativ från listan.
 3. Det finns en lista med tillägg som visas ordnade i alfabetisk ordning > Hitta och klicka på NFL.com > Klick Installera.Hur man tittar på NFL på NFL.com addon
 4. Gå tillbaka till Kodi-hemskärm > Gå till Add-ons > Sedan Video-tillägg > På din högra sida av skärmen ser du lista över tillägg, bläddra ner och klicka på NFL.com och Njut av!nfl.com på kodi krypton version 17 eller högre
 5. NFL.com Kodi-tillägget visar inte live NFL-matcher utan bara höjdpunkter och analys.

Hur man tittar på NFL-spel på Kodi utan prenumeration (tillägg från tredje part)

1) Elektra Vault For NFL

Elektra Vault innehåller mer än bara NFL-matcher eller andra sporter som du vill se. Det erbjuder filmer, TV-program och dokumentärer. Här är vår guide för att installera Elektra Vault på Kodi.

 1. När du installerar Elektra Vault, Öppna tillägg > Rulla ner för att klicka på Levande sportevenemang.Hur man tittar på NFL på Kodi utan prenumeration
 2. När showen är live visas den på denna lista precis som bilden nedan.

hur man tittar på nfl på elektra vault

2) Sportvärlden

Sports World har specifikt utformat för sportfanatiker där du kan se många kanaler som visar live NFL-matcher. Installera Sports World-tillägget från vår guide.

 1. När du installerar Sportvärld Kodi-tillägg, öppna det > Klicka nu på Sportkanaler.Hur man tittar på NFL på Sports World
 2. Här ser du en lista över kanaler som för närvarande visas av Sports World > Klick NFL-nätverk eller Sky Sports eftersom båda dessa kanaler visar NFL-matcher. Njut av NFL på Kodi 2018.

Hur man tittar på NFL-spel på Kodi Jarvis version 16 eller nedan

1) NFL Game Pass

 1. Öppen Kodi Jarvis > Klicka på Systemet Meny > Välj sedan Add-ons.
 2. Gå nu till Installera från arkivet > Hitta och klicka på Kodi Add-on Repository.
 3. Klicka på Video-tillägg > Bläddra sedan ner och leta efter NFL Game Pass > Installera.
 4. När den är installerad kommer den att be om ID och Lösenord. Prenumerera med NFL webbplats som kostar USA$ 124,99 engångsbetalning.

Hur man tittar på NFL-spelhöjdpunkter / -uppspelningar på Kodi

 1. Öppen Kodi Jarvis > Välj Systemet alternativet finns framtill > Klicka på Add-ons.
 2. Välj nu Installera från arkivet alternativ > Bläddra ner och välj Kodi Add-on Repository.
 3. Gå nu till Video-tillägg > Hitta och klicka på NFL.com > Klick Installera.
 4. Detta tillägg är helt gratis, men visar inte live NFL-matcher. Du kan dock se markering, analys före match och analys efter match.

Hur man tittar på NFL on Fire Stick

För att titta på NFL på Kodi Fire Stick överväger vi ett tredjeparts tillägg Elektra Vault, som kan behöva installera en Firestick VPN. Följ stegen nedan för att se NFL på Kodi Fire Stick:

 1. Öppna din Fire Stick-enhet > Gå till inställningar > Sedan Systemet > Klicka nu på Utvecklaralternativ > Här måste du slå PÅ ADB-felsökning och slå på Appar från okända källor.
 2. Gå nu till Fire Stick Startsida > Klicka på Sökalternativet i det övre vänstra hörnet och sök efter Kodi > Öppna Kodi.
 3. Följ nu stegen som markeras i vår guide för att installera Elektra Vault på Kodi.

Kodi NFL Sunday Tickets 2018

IPTV Subs är ett premium-Kodi-tillägg som har många PPV: er och liveströmning av populära sportevenemang. Men Jailbreak NFL söndagsbiljett är möjlig men rekommenderas inte.

Kodi / XBMC NFL Sunday Ticket är en kanal som listas i detta tillägg som visar live NFL-matcher.

Den fantastiska funktionen med detta tillägg är dess många NFL Sunday Ticket-kanaler som visar NFL-matcher samtidigt. Om det finns fyra matchningar som spelas samtidigt, kommer det att dela upp sina kanaler så att de har alla dessa kanaler. Steg för att installera IPTV Subs finns nedan:

 1. Öppen Kodi Krypton > Klicka på växellådan Inställningsikon > Välj File Manger > Dubbelklicka Lägg till källa.
 2. Kran ‘Ingen’ och typ URL http://gfservers.com/repo/ > Klick OK > Skriv namn “GF-server” > Klick OK.
 3. Gå tillbaka till Kodi huvudmeny > Gå till Add-ons > Paketinstallatör ikon längst upp till vänster > Klicka på Installera från zip-fil > GF-server > Välj sedan repository.gfserver.zip.
 4. Gå nu till Installera från arkivet > GF-servrar > Video-tillägg > IPTV Subs > Installera > Prenumerera HÄR för IPTV-abonnemang med USA$ 13 / månad eller USA$ 132 / år prenumeration.

Hur man får gratis Kodi NFL-spel

NFL Game Pass-tillägg kräver ett abonnemang som du måste betala en gång för att se alla NFL-matcher under säsongen. Det finns inget sätt att du kan få Kodi NFL Game Pass gratis, men du kan använda tjänsten för en 7-dagars gratis prövning. Du kan avsluta kostnadsfri prövning när du vill.

Hur man tittar på Kodi NFL-uppspelningar

För att titta på Kodi NFL-ersättningar, höjdpunkter och expertutlåtande kan du installera NFL.com Kodi-tillägg som tillhandahålls i den här bloggen. Detta är ett officiellt Kodi-tillägg och kan hittas i Kodi-tilläggsförvaret. Detta tillägg ger dig en fullständig insikt om lagen, spelarna och deras strategier.

The Wrap Up

Kodi-tillägg som markeras i denna blogg strömmar framgångsrikt NFL-nätverk på Kodi 2018. NFL är en av de fyra mest populära sporterna i hela Nordamerika och har ett stort fan efter. Den här bloggen innehåller hur du tittar på NFL på Kodi och Fire Stick. Så njut av att titta på NFL med Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me