Säsongen 2023-2023 i NHL började den 3 oktober 2023. Liga startade med 31 lag som spelar sina matcher på 31 olika arenor. Mästerskapet avslutas den 6 april 2023. Så snart evenemanget startade NHL-fans började söka efter flera alternativ för att titta på NHL-spel online. Den här guiden beskriver hur du tittar på NHL live online.

I den här guiden tillhandahåller vi också en handledning om hur du tittar på NHL på Kodi. Vi har listat en officiell tilläggshandbok tillsammans med en handledning för tillägg från tredje part.

Contents

Hur man tittar på NHL.TV på Kodi Krypton version 17.6 eller Kodi Leia

Om du inte vill tappas av låg kvalitet eller andra avbrott, ska du bättre installera ett officiellt NHL Kodi-tillägg som innehåller NHL-live-matchningar. Det finns två liknande officiella Kodi-tillägg, dvs. NHL.TV och NHL Game Center. Prenumerationsavgifterna för NHL.TV är 19,99 USD. Månaden eller 119,99 USD / årligen.

Här har vi diskuterat hur man installerar NHL.TV på Kodi:

 1. Öppna Kodi på din enhet.
 2. Klicka på fliken Tillägg från huvudmenyn.
 3. Klicka på rutaikonen i det övre vänstra hörnet.
 4. Klicka nu på alternativet Installera från förvar.
 5. Öppna Kodi Add-ons Repository.
 6. Rulla ner listan och klicka på NHL TV
 7. Klicka på Installera och vänta på tilläggsaktiverad avisering.
 8. När meddelandet visas kan du komma åt tillägget från menyn Tillägg.

Hur man tittar på NHL på Kodi Jarvis version 16 eller nedan (inofficiell tillägg)

 1. Öppen Kodi Jarvis > Klicka på Systemet > Gå sedan till Filhanterare > Här ser du Lägg till källa alternativet, dubbelklicka på det.
 2. Klick ‘Ingen’ när dialogrutan visas > Typ Förvaringsadress http://mullafabz.net.rw/Repository/ > Klick Gjort > Skriv lagringsnamn ’Mullafabz’ > Klick Gjort > Klick OK.
 3. Nu går jag tillbaka till Kodi huvudmeny > Välj Systemmeny på nytt > Klicka sedan på Add-ons > Installera från zip-fil > Mullafabz > Repository.Rising.Tides.zip > Installera från arkivet > Rising Tide Repository > Video-tillägg > Stigande tidvatten > Klick Installera.
 4. Öppen Stigande tidvatten Kodi-tillägg > Gå till Sportkanaler > Hitta NHL Network HD eller NBCSN för att se live matcher.

ICANUCK Kodi (ICANUCK NHL Streams)

ICANUCK var ett gammalt NHL-arkiv som hittades i Fusion Repository. Eftersom det fanns en nedbrytning mot TVAddons föll många andra förvar med det, och ICANUCK NHL Streams var också den.

NHL.TV har nu blivit ett officiellt tillägg som kan hittas i Kodi-tilläggsförvaret. Det finns inget behov av att installera ICANUCK-arkivet som inte finns längre. Det finns en enkel installationsprocess för NHL.TV som nämns ovan.

Hur man tittar på NHL utan kabel

Att titta på sportevenemang live online är inte längre ett problem på grund av de fantastiska online-streamingtjänsterna som finns tillgängliga idag. Det finns några av de bästa streamingtjänsterna att välja mellan för att titta på NHL live:

 1. Sling-TV
 2. Fubo TV
 3. ESPN+

Hur man tittar på NHL på Sling TV

how-to-watch-NHL-spel-on-sling-tv

Sling TV är en av de bästa online-streamingtjänsterna som finns i USA just nu. Segregerade i olika paket, varje paket som det erbjuder har olika kanaler. Det bästa med att streama NHL online med Sling TV är att du kan få åtkomst till båda programföretagen; NBC och Fox Sports.

En sak att tänka på är dock att Sling TV tillsammans med de tidigare nämnda programföretagen är regionala nätverk och de kommer inte att vara tillgängliga utanför USA. Sling TV-tjänsten är geobegränsad och du kan bara komma åt den från någon annanstans än USA är med hjälp av en VPN-tjänst.

få vpn cta

Se NHL-spel på Fubo TV

how-to-Wach-NHL-online-on-Fubo-tv

Om du är europeisk bosatt och vill streama NHL live online är det bästa alternativet för dig att strömma det med Fubo TV. Egentligen är det en amerikansk online-streamingtjänst men dess strömmar är inte begränsade till endast USA och kan nås i Europa.

Fubo TV har mycket prisvärda paket och ett stort antal kanaler för att strömma liveströmning. Du kan titta på live NHL-action på BeIN-sportkanalen som är värd för sändningar från den officiella NHL-sändaren; NBC Sports.

Strömma NHL Online på ESPN

watch-nhl-on-espn

ESPN är verkligen ett av de finaste valen för direktuppspelning av live-sportevenemang på grund av sin kvalitetstjänst för sändningar och HD-streaming. NHL-fans kan prenumerera på ESPN-strömningstjänst online och titta på varje spel live och de kan också hålla sig uppdaterade med senaste nyhetsuppdateringar och poäng via ESPN: s webbplats.

ESPN tillhandahåller dock strömmar för NHL via ESPN + som endast är tillgängliga i USA. För att komma åt ESPN + från USA i Kanada, Storbritannien, Australien för att strömma NHL; du behöver ett VPN. Skaffa ett VPN och anslut till en amerikansk server och njut av non-stop NHL-strömning på ESPN.

få vpn cta

Strömma regionala och out-of-market NHL-spel?

Out of market-spel är ett uttryck som vanligtvis används i mediasändningsbranschen som betyder att ånga av inhemska ligor eller nationella ligor med regionala deltagare till andra regioner över hela världen där officiella programföretag inte sänder sitt innehåll eller som inte är deras fokuserade marknadssegment.

Sådana utspel från marknaden förbjöds nyligen av NHL och MLB eftersom det skadade trovärdigheten och marknadsandelen för de regionala / lokala sändarna. Sändningarna av dessa händelser har varit geobegränsade och till och med onlineströmningstjänsterna har uppmanats att begränsa åtkomsten till sina strömmar från obehöriga regioner.

En sak du kan göra för att strömma dessa händelser live från begränsade regioner är att du kan använda olika online-plattformar som t.ex.

 1. DIREKT Nu
 2. Hulu live-TV
 3. PlayStation Vue
 4. YouTube TV

Dessa tjänster erbjuder ett antal sportströmningskanaler för användare och deras strömmar kan lätt nås med hjälp av en VPN-tjänst. Du kan ansluta till en amerikansk server med hjälp av ett VPN och du har tillgång till liveevenemangssändningarna.få vpn cta

Hur man går förbi NHL.tv Blackout

Du kan komma åt NHL-blackout genom att kringgå geo-begränsningarna med hjälp av en VPN. A frågar din IP och ändrar din faktiska IP-adress till IP-adressen till VPN-servern du är ansluten till.

Därför, om du vill kringgå NHL.Tv-blackout och titta på den live, skaffa dig sedan ett VPN, anslut till en amerikansk server och börja komma åt live-strömmar från alla regioner i världen utan att möta någon blockad.

Inpackning av det hela

Med bara en dag kvar i början av National Hockey League har vi tillhandahållit olika metoder för att titta på NHL-matcher online. Det finns en officiell metod med officiella tillägg, och det finns en inofficiell metod med tredjeparts tillägg. En prenumerationsavgift på 19,99 US $ / månad gäller för officiellt Kodi-tillägg, medan ingen prenumerationsavgift gäller för tredje parts tillägg.