Notera: Vinter-OS 2018 har avslutats med Norge som den största guldmedaljvinnaren, medan nästa vinter-OS-evenemang väntar på att du kan se FIFA live streaming online och även se FIFA: s öppningsceremoni.

Vinter-OS startar den 9 februari 2018 och hype är redan i luften. De bästa idrottarna från nästan alla länder i världen kommer att samlas i PyeongChang, Sydkorea för att tävla mot varandra. Alla idrottares ögon kommer att märkas på dessa guldmedaljer, för vilka de skulle ha tränat så hårt. Titta på vinter-OS 2018 på Kodi live gratis online var du än är för du kan inte missa dessa kyliga och spännande 16 dagar av intensiva tävlingar.

Vinter-OS 2018 Kodi Official Addons

Vi har listat några av de bästa vinter-OS 2018 Kodi officiella tillägg för dig:

 1. iPlayer WWW
 2. SportsNet nu
 3. Zattoo Box
 4. Sports Illustrated
 5. Sportube

Viktigt meddelande! Om du strömmar vinter-OS 2018 med någon av tilläggarna utan att ansluta ett VPN, se upp! Du äventyrar din integritet och din säkerhet. Det är här en Kodi VPN skyddar din identitet & skyddar dig från meddelanden om upphovsrättsintrång och DMCA medan du blockerar geo-begränsat innehåll.

 CTA

Vinter-OS 2018 Kodi Inofficial Addons

Här är några inofficiella (tillägg från tredje part) för din bekvämlighet:

 1. Strömmotor
 2. Live Mix
 3. Sports
 4. Loopen
 5. Boom-tillägget

Om du letar efter fler tillägg är den här bästa kodi-tilläggsguiden!

Vinter-OS 2018 Kodi Repository

Av alla dessa tillägg har vi valt The Boom Repository på grund av dess kvalitetsströmmar och snabba hastighet. Detta förvar är förtroendefullt och fungerar bra, till skillnad från vissa andra förvar som fortsätter att gå ner. Boomförvaret är ett av de bästa kodiförvaren.

Hur man tittar på vinter-OS 2018 på Kodi Krypton version 17.6 eller lägre

Du kan se Winter Olympics 2018 Live Online på Kodi Krypton genom att följa dessa steg:

 1. Lansera Kodi Ansökan > Klicka på Växelsymbol (Inställningsikonen) som finns i den övre vänstra raden.Hur man tittar på vinter-OS 2018 på Kodi Live online gratis
 2. När fönstret öppnas öppnar du Filhanterare > Dubbelklicka på från vänster kolumn Lägg till källa > hans kommer att uppmana ett nytt fönster.Hur man tittar på Vinter-OS 2018 på Kodi krypton version 17.6 eller lägre
 3. Klicka på adressfältet som säger “Ingen’ > Ange sedan detta URL http://burrtv.tech/boom/repo/ > Klick OK > Namnge nu denna mediekälla ‘Boom Repo ‘> Klick Ok > Kontrollera båda URL och namn och klicka sedan på Ok ännu en gång.hur man tittar på vinter-OS 2018 på kodi jarvis version 16 eller högre
 4. Återgå till Kodi huvudmeny > Klicka på Add-ons avsnitt från menyn > Klicka på Lådformad ikon förinställt i det övre vänstra hörnet.vinter-OS 2018 kodi addon
 5. Klicka på Installera från zip-fil > Öppen Boom Repository > Klicka på repository.boom-1.5.zip > Vänta på meddelandet.vinter-OS 2018 kodi repository
 6. Klicka nu på Installera från Repository och öppna ‘bom! Repository’ > Öppen Video Lägg tillons > Nu har du tre alternativ, välj “BOM!’> Klick Installera och vänta tills tillägget installeras.hur man tittar på vinter-OS 2018 på kodi firestick
 7. För att komma åt detta tillägg, gå till Add-ons sektion > Klicka på Video Lägg tillons > Välj Boom från listan och strömma ditt favorit sportevenemang problemfri.

hur man lägger till vinter-OS 2018 kodi addon

Hur man tittar på vinter-OS 2018 på Kodi Jarvis version 16 eller högre

Du kan se Winter Olympics 2018 Live Online på Kodi Krypton genom att följa dessa steg:

 1. Öppen Kodi.
 2. Klick Systemet.
 3. Klicka på Filhanterare.
 4. Dubbelklicka på Lägg till källa.
 5. Klick ‘Ingen’ > Skriv detta URL http://burrtv.tech/boom/repo/ > Klick Gjort.
 6. Namnge denna mediekälla ‘Boom Repo ‘> Klick Gjort > Klick Ok.
 7. Återvänd till huvudmeny > Klicka på Systemet > Klick Add-ons.
 8. Klick Installera från zip-fil > Klicka på Boom Repository > Klicka på repository.boom-1.5.zip > Vänta på meddelandet.
 9. Välj Installera från Repository > Öppen bom! Repository > Klick Video Lägg tillons > Välj ‘BOM!’> Träffa Installera > vänta på anmälan.

Proffstips: Om du står inför Geo-Restriction vid direktuppspelning, använd a VPN för att avblockera addons för att strömma utan problem.

CTA

Hur man tittar på vinter-OS 2018 på Fire Stick

PyeongChang, Sydkoreas vinter-OS kan också strömmas på Fire Stick. Allt du behöver göra är att installera Kodi först och sedan till Boom-tillägget. Installera Kodi på Fire Stick med vår guide.

När Kodi har installerats öppnar du Utvecklaralternativ > Sätta på ADB-felsökning och appar från okända källor.

Öppna nu Kodi och följ stegen som nämns ovan för att installera detta tillägg på Kodi Krypton. Förfarandet är helt likartat.

Vinter-OS 2018 Officiella sändare / kanaler

De officiella tv-sändarna för Storbritannien, USA, Kanada, Europa och Australien är:

 1. Kanada: CBC / Radio-Kanada Bell Media Rogers Media
 2. Europa: Discovery Communications Eurosport
 3. Storbritannien: BBC Eurosport
 4. USA: NBCUniversal

Här är dock några av online-sändarna av vinter-OS 2018:

 1. BBC iPlayer (Storbritannien)
 2. Channel 7 (Australien)
 3. CBC (Kanada)
 4. ARD (Tyskland)
 5. ZDF (Tyskland)
 6. RTVE (Spanien)
 7. Star Sports (Indien)
 8. NBC Sports (USA)
 9. BeIN Sports (Mellanöstern)
 10. Sky Sports (Nya Zeeland)

Notera: Om du är belägen utanför Storbritannien, USA, Kanada, Europa och Australien för att strömma på kanaler som nämns ovan, använd a VPN till Bypass Geo-begränsning & Stream med dedikerade streaming-servrar

Spel att leta efter i vinter-OS 2018

Vinter-OS kommer säkert att fyllas med många spännande sportevenemang och rivaliteter. När vi pratar om vinter-OS, hur kan vi glömma de två mest spännande spelen i vinter-OS, ishockey och alpint? Fyra nya spel har dock också lagts till i årets vinter-OS:

 1. Curling blandade dubblar
 2. Snabbskridskor massstart
 3. Team för alpint skidlandslag
 4. Snowboard big air

Detta är en annan anledning till att årets vinter-OS är speciell.

Var kommer framtida vinterlekar hållas?

Nästa vinter-OS kommer att hållas 2022 i Kina. Det kommer att bli det tredje OS-evenemanget som kommer att vara värd i Östra Asien efter Pyeongchang vinter-OS 2018 och Tokyo Summer Olympics 2020.

Vinter-OS 2018-schema

Glada över vinter-OS? Klicka här för att se schemat.

Se till att du inte missar ett enda spel, håll dig uppdaterad och se vinter-OS 2018 live online på Kodi.

Sista ord

Vinterlekar är här och i år är det större än tidigare. Det bästa med årets vinterspel är att antalet spel har ökat och ni vet alla vad det betyder; ju fler spel, desto större är kul!

Streaming XXIII Olympic på Kodi är något som kommer att vara kul för alla idrottsströmningsgeeks. Det är därför vi har gett en detaljerad insikt för er alla. Vi hoppas att nu OS-live stream på XBMC inte kommer att vara något problem för någon användare. Även om något problem uppstår, meddela oss i kommentarerna så kommer vi tillbaka till dig. Vi har tillhandahållit en guide för dig om hur du kan se vinter-OS 2018 på Kodi.

Men om du planerar att använda de inofficiella tilläggarna, använd en bra Kodi VPN-tjänst för att skydda din integritet och få åtkomst till geobegränsade strömmar. Var smart, håll dig säker!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me