Har du noen gjenger lagt til lignende leverandører av streaminglink i forskjellige Kodi-tillegg og lurt på alle tillegg har de samme vertene?

Årsaken bak de gjengivende streamingkoblingene er Kodi URL Resolver som fungerer i bakgrunnen og gir deg den beste streamingkoblingen ved å kaste de svake eller ubrukelige koblingene. Du kan bruke URL-resolver med den beste Kodi VPN-appen og sikre og jevne streaming. Lær mer om det og installasjonsprosedyrene ved å gå gjennom denne korte sløringen.

Hva er Kodi URL Resolver?

Kodi URL Resolver er et skriptverktøy som fungerer i bakgrunnen og henter streamingkoblinger fra mediavertsidene. Det forbedret og forbedret streamingopplevelse på Kodi ved å tilby høy kvalitet og pålitelig streamingkoblinger.

Nesten hvert tillegg har en URL-resolver som lar den gi bedre verter for strømming av innholdet. URL-oppløseligere sparer tid for tilleggsutviklere fordi det ikke vil utvikles noe samle alle oppløsninger av seg selv, noe som vil være og hektisk å gjøre.

Hvorfor trenger jeg URL-løsning?

Hvis du vil forbedre streamingopplevelsen din og bli kvitt koblinger som ikke fungerer, trenger du URL-oppløsningen. Ikke bare vil fjerne disse dysfunksjonelle koblingene, men det vil også gi deg de pålitelige arbeidsforbindelser gjennom gode kilder.

Kodi URL Resolver installasjonstrinn

 1. Start med å laste ned Kodi URL Resolver ZIP-fil fra denne URL-en
 2. Åpne Kodi.
 3. Klikk på kategorien Tillegg fra venstre meny.
 4. Klikk på boksikonet ovenfor i venstre hjørne.
 5. Velg Installer fra zip-filalternativ.
 6. Bla gjennom banen der du lastet ned zip-filen, og den nye den.
 7. ZIP-filen blir lastet og installert.

Hvordan oppdatere URL-resolver i Kodi

 1. Åpne Kodi
 2. Klikk nå på Innstillinger (tannhjulikon)
 3. Klikk på Systeminnstillinger.
 4. Gå til ekspertmodus
 5. Klikk på kategorien Tillegg
 6. Klikk på administratoradministrasjoner.
 7. Klikk på URL Resolver for å gå til Kodi URL Resolver innstillinger og klikk Oppdatering.

Hva er noen av de populære URL-oppløsningene

URL-løsning er en av de største grunnleggende til mange depoter og tilleggsprogrammer er vellykket i Kodi-samfunnet. Noen av de populære URL-løsningene er:

1. SuperRepo URL Resolver

SuperRepo er et av de mest populære depotene på grunn av tilleggsvariasjoner og kvalitet på tilleggsprogrammer. SuperRepo har URL-resolver integrert med tillegg, og det er grunn til å tilbringe arbeidet så bra.

2. Neptune stigende URL-resolver

Neptune Rising er blant de beste Kodi-tilleggene som bruker URL Resolver Kodi for den brukeropplevelse. Mange Kodi-tillegg som fungerte uten URL-resolver klarte ikke å overleve i bransjen.

3. URL-løsning for morkake

Morkake er faktisk den beste gaffelen til Exodus Kodi-tillegget som jobber med URL-resolver som kjører i sin bakgrunn. Ikke mange av dem har utviklet gode nok til å fungere perfekt med slike plugin-tjenester og verktøy.

4. TVAddons URL Resolver

TV Addons er den eldste og den største aktøren i Kodi-samfunnet og faktisk den beste tilleggsleverandøren til dags. Den gir all den nyeste informasjonen relatert til Kodi og tilleggene, men dets vlogger og forum. TVAddons hadde et eget depot også, kalt “Fusion”, som ble dritt av DMCA for en tid siden.

URL Resolver-tillegget har vært et viktig verktøy for mange Kodi-brukere gjennom hele tiden, men da det nylig ble fjernet, ble brukerne fortvilet. Jeg likte med andre populære Kodi-tillegg, kom imidlertid en gaffel med URL Resolver snart ut og tok over samfunnet. Den ble kalt “ResolveURL” og den ble utviklet på samme kode som URL Resolver.

TV-tillegg har ResolveURL lagt til et depot, og gir det gjennom deres GitHub-kobling.

Avsluttende ord

Kodi URL Resolver var aldri fremtredende og populært med mange Kodi-brukere fordi de kjører i bakgrunnen. Brukere liker bare å streame gjennom pålitelige og høykvalitets strømningsskoblinger, uten å innse kjerneverktøyet som skraper disse linkene for dem.

URL-resolver fikk mye oppmerksomhet da den ble lagt ned og brukerne kan møte avhengighetsproblemer. URL-resolver har vært hovedingrediensen i suksess for mange Kodi-tillegg, og uten at det ble overlevelse av disse tilleggene tvilsom.

Likevel fungerer URL Resolver-tillegget fint nå, og zip-fil for konfigurering finner du på Github. Vi har kort dekket noen av de viktige fakta relatert til URL Resolver for å opplyse om det viktige. For de av dere som etterfølger etter Kodi URL Resolver-fix, kan du velge ResolveURL Kodi-tillegg.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me