Hvordan fikse Covenant Kodi fungerer ikke

Ingen kan velge det faktum ved Covenant Kodi-tillegg er et av de mest populære Kodi-tilleggene globalt. Årsaken bak populariteten er det fantastiske oppdaterte innholdsbiblioteket og dets funksjoner, som ligner på Exodus. Dette likhet i disse til tilleggs skyldene på det samme utviklerne som bruker samme kode som utviklet pakt.


Jeg har det siste jeg har lagt til brukerne som klager over på Covenant Kodi ikke fungerer, noe som er ganske urovekkende. Etter litt forskning, har jeg ikke utviklet noe lenger oppdaterer dette tillegget, men biblioteket med tillegget viser noe annet. Jeg var jeg stand til å få tilgang til de nyeste filmene og TV-programmene, til tross for på ryktene stanset i bransjen.

Jeg har satt de forskjellige feilene som rapporterer brukerne på forskjellige plattformer og fora og diskuterer dem med deres respektive rettigheter i denne guiden.

Covenant Kodi Ingen tilgjengelige strømmer

En av de vanligste feilrapporter fra brukerne er ingen strøm tilgjengelig. Denne feilen dukker opp når du har fått tilgang til et bestemt TV-program eller en film fra tilleggsbiblioteket. Det er tilfelle med pakt også når du skal spille en innholdstittel, vises feil. Dette har tenkt å gjøre med tilleggsdepot, og det er bare fordi det ikke er klarere å finne leverandører.

Fastsette

 1. En penn Kodi og gå til Legg tilons Meny
 2. Gå til Video-tillegg og klikk på Covenant
 3. Du vil se Verktøy alternativet, klikk på det
 4. Klikk nå på Innstillinger: Generelt
 5. Du vil se et alternativ: Tilbyderens tidsavbrudd > Fortsatt den til 30
 6. Hvis ikke, endre den til “30”
 7. Nå, klikk på avspilling fanen fra venstre kolonne.
 8. Bla nedover listen og aktiver “Hosters med captchas
 9. Du vil se et alternativ som heter “Maks kvalitet“, Gå til den og sett den til”1080p”. Normalt setter den på 4k som standard, dette må senkes.
 10. Klikk nå på ok for å lagre disse innstillingene
 11. Bla nedover listen og klikk på “Paktens klare cache“Alternativet > klikk ja
 12. Velg nå alternativet Pakt: Klare tilbydere > klikk ja

Start tillegget på nytt og prøvd å streame tilbake innholdstittel; du vil ikke møte dette problemet lenger.

Pakt Kodi strømningsfeil

Problemet med tilleggsprogrammer som har strømningsfeil skyldes hovedsakelig på strømningene som er skrotet av tilleggene fra leverandøren er geobegrenset eller utdatert. Hvis du ikke klarer å streame en av de nyeste innholdstitlene, er det åpenbart når det er en geobegrenset strøm, ikke en foreldet. Nå og da fortsetter brukerne å snuble over bilder strømmer, og dette er ikke noe nytt.

Fastsette

Du kan enkelt omgå disse Geo-begrensningene og streame favorittinnholdstittelen din med en VPN.

ja!

En VPN vil maskere din IP og DNS i tillegg til å kryptere data, eller noe som gir deg ubegrenset tilgang til innholdet som er tilgjengelig i biblioteket. Velg den beste VPN-en for Kodi og abonner på den pakken som passer deg best. Siste valgte app eller klient, koble til den nåværende serveren og få tilgang til noe begrenset strøm, det vil definitivt fungere.

Vi vil også en VPN beskrive deg mot hackere og bilder som kan spionere på aktiviteten din. Mange mennesker er ikke klar over risikoen for de menn som streamer på nettet, og holder seg utsatt for nettangrep.

Kodi Covenant Install Error

Kodi Covenant installerer referer til feil som dukker opp når du skulle installere tilleggsprogrammet. Det vises og melding om “installasjon mislyktes”. Covenant Kodi er et populært Kodi-tillegg som er tilgjengelig gjennom flere Kodi-lagringsplasser. Du må forstå når du ikke har lagret den oppdaterte versjonen av tilleggsprogrammet, og det er grunnen til at du kanskje støtter på Kodi Covenant installasjonsfeil.

Fastsette

Det beste alternativet er å fikse denne feilen ved å velge et depot som har oppdatert tilleggsversjon. Med henvisning til Covenant Kodi-tillegget, kan du finne den oppdaterte og fungerende versjonen i Kodi Israel-depotet. Du kan finne et stort utvalg av oppdateringer og populære Kodi-tillegg i dette fantastiske depot.

Kodi Covenant Nedlastingsfeil

Nylig startet mange Kodi-brukere å klage på Kodi Covenant Last ned-feil, som skyldes det foreldede depotet. Mange brukere prøvde å installere Covenant Kodi-tillegg fra utdaterte zip-filer fra depot.

Fastsette

Brukere kan enkelt laste ned og installere Kodi Covenant-tillegg fra Kodi Israel-depotet. Det er et oppdatert depot, og har den fungerende Covenant Kodi-versjonen tilgjengelig i mappen Video-tillegg.

Jeg tilfeller at du ikke klarer å laste ned innlegget fra dette depotet, Tøm Kodi-hurtigbufferen og prøvd på nytt. Dette bør løse problemet fordi noen av dem blir hurtigbuffertes hentet og tilleggsprogrammet kan ikke lastes eller installeres.

Kodi Covenant Erstatning

Det er mange andre beste Kodi-tillegg enn Covenant Kodi, som kan brukes til å se på film og TV-serier på Kodi. Hennes er et par toppvalg bare for deg:

 1. Exodus 8.0
 2. Yoda
 3. Gurzil
 4. placenta
 5. Gaia

Konklusjon

Ikke mange tillegg har kunnet legge igjen et slikt preg som pakten Kodi har gjort gjennom sine. Etter ved Exodus Kodi-tillegget sluttet å virke, overtok Covenant sin plass og ble en go-to-add-on for alle overstadig overvåkere. Et så pålitelig tillegg som ivaretar alle de nyeste programmene og filmene, er vanskelig å få tak i i dag.

Jeg vet feil og rettigheter som det er omtalt i denne guiden vil være nødvendig for deg når du løser problemet. Likevel verdsetter jeg tilbakemeldinger fra brukerne, og hvis det ikke er noe du tror mangler i denne guiden, vennlige kommentarer og gi meg beskjed.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map