Hvordan installere Afdah på Kodi – Stream gratis filmer live online på Leia, Krypton, Jarvis, Firestick

Afdah-Kodi-addon


Afdah Kodi-tillegget lar brukere streame favorittfilmene ved å skrape koblinger gjennom Afdah.TV-strømmen på Kodi i HD-kvalitet. Den beste er på du kan ha Afdah-spretten av på Kodi ved å bruke en Kodi VPN og bruke den så mye du vil.

Hva er Afdah.TV ?

Afdah.TV var en global online strømmetjeneste som ble forutsagt av binge-seere, ettersom de kunne se HD-filmer på Afdah.

Den gratis filmen-appen til Afdah ble lansert for noen år siden, menn på grunn av piratkopieringsspørsmål til Afdah-filmnettstedet Afdah.TV og Afdah gratis filmapp-apper, og Afdah TV-app og Afdah Film-nettsted ble lagt til blokkert.

Imidlertid spratt Afdah.TV tilbake og avslutter sitt domene til Afdah.to, og nok en gang hadde brukerne tilgang til Afdah gratis filmer-app.

Hvorfor og hvor er Afdah TV-app blokkert?

Afdah.TV ble hovedsakelig blokkert i Storbritannia da mange brukere mottok varsler da de prøvde å få tilgang til nettstedet. Hennes er en skjermbilde fra den offisielle Afdah-kontoen for sosiale medier, noe som stiller spørsmål ved Afdah Movies-nettstedet som ble blokkert i Storbritannia eller ikke:

Hvorfor og hvor er Afdah TV-app blokkert?

Hvordan fjerne blokkering av Afdah App ?

Hvis du vil ha Afdah fjernet fra blokkering, trenger du en gud VPN-tjeneste for å omgå geo-begrensningen implisitt på den. Internett-leverandører i Storbritannia har blokkert tilgang til Afdah, og det er mange proxy-servere tilgjengelig på nettet som vil hjelpe deg med å få tilgang til Afdah TV-apper, men det er alltid og risiko for å bruke bilder online-servere, ettersom en enkelt DNS-lekkasje kan sette deg i alvorlige problemer.

Afdah Kodi Repository

Afdah Kodi var tidligere tilgjengelig i Mucky Ducks-depot, men Mucky Ducks-depot er ikke lenger funksjonelt. Imidlertid er det nå tilgjengelig i Kodi Israel-depotet. Vi har gitt den komplette installasjonsprosedyren til Afdah Kodi-tillegget i denne guiden, og du kan henvise til den for å glede deg over HD-filmer i Afdah Kodi-tillegget og ha den samme gode opplevelsen av Afdah TV-app på Kodi.

Hvordan installere Afdah på Kodi Leia og Krypton versjoner

 1. Start Kodi på enheten din > Klikk på innstillinger ikon.hvordan du installerer avdah på kodi
 2. Klikk på Filbehandler > Dobbeltklikk Legg til kilde.hvordan du installerer avdah på kodi krypton versjon 17.6 eller skrevet
 3. klikk ‘INGEN’ og skriv http://lazykodi.com/ > klikk OK.hvordan legge til afdah på kodi firestick
 4. Gi denne URL-en et navn: ‘Lazy Kodi’ og Klikk OK > klikk OK igjen og dialogboksen lukkes.afdah.tv addon på kodi jarvis
 5. Gå tilbake til Kodi hovedmeny > klikk Add-ons > Klikk på Box-ikonet.oppsett afdah på kodi
 6. Klikk på Installer fra zip-fil alternativ.afdah addon fungerer ikke
 7. Velg nå Lat Kodi de tilgjengelige alternativene.sist ned afdah kodi addon
 8. Klikk på repositories > Klikk på ANDROIDABA > En penn oppbevaringssted > Å velge repository.kodil-104.zip.afdah depot
 9. Klikk nå på Install fra Repository-alternativet.afdah.to for gratis filmer på nettet
 10. Åpne Kodil-arkivet > Gå til videotillegg > Velg Afdah > Klikk på installasjonsprogrammet

installatør afdah lat depot 2018

Slik installerer du Afdah på Kodi Jarvis v16 og nyere

 1. Sist ned Kodil-arkiv zip-fil.
 2. En penn Kodi Jarvis V16.
 3. Klikk på Installer fra zip-fil > Bla gjennom system og første nedlastet fil > Vent på varselet.
 4. Klikk nå på Installer fra depot > En penn Kodil Repository.
 5. En penn Video-tillegg.
 6. Klikk på Afdah > klikk Installere > Vent på varselet.

Slik konfigurator du Afdah på Fire Stick ?

 1. En penn KodiBrannstokk. Hvis du ikke har installert Kodi på Fire Stick, installer den første.
 2. Gå til Utviklermuligheter > Slå på ADB-feilsøking og apper fra ukjente kilder.

Følg nå installasjonsmetoder som er utdypet tidligere for Kodi Leia og Krypton versjoner, da vil det ikke være noen forskjell.

For å motta blokkeringer av innholdet, kan du bruke og betalt gratis VPN for Firestick Kodi 2020.

Afdah feil / problemer / fikser

Afdah Addon fungerer ikke

Denne feilen kan dukke opp på Kodi-enheten din når du kan prøve å få tilgang til Afdah Kodi-tillegget for å filme. Årsaken bak denne feilen kan være den foreldre kilden til innlegget, eller tillegget kan være utdatert.

Fastsette

Installer Afdah Kodi-tillegget fra Kodil-depotet som tidligere ikke var kjent i denne guiden. Tillegget var tidligere tilgjengelig i Mucky Ducks-depotet, men det er depotet som ikke lenger, noe som har problemer med å få tilgang til dette tillegget.

Mucky Duck Repo fungerer ikke

Mucky Duck repository var et av de mest populære Kodi add-on repository og det vert mange populære Kodi add-ons. Ettersom det var et tredje separerer tilleggslager, var det sårbart å bli lagt ned.

Fastsette

Mucky Duck-depotet ble lagt ned, og alle tilleggene som det er vert, er tilgjengelige i andre depoter. Noe om dette Afdah-tillegget var tilgjengelig i Mucky Duck-depotet, men nå er det tilgjengelig i Kodil-depotet.

Afdah Kodi Anmeldelser

Afdah Kodi-tillegg og Mucky Ducks depot hadde et stort rykte i Kodi-samfunnet, menn siden det stengte, løftet mange brukere øyenbrynene over det:

Kommentar fra diskusjon burnt_wicks kommentar fra diskusjon "Er alle Mucky Ducks-tilleggene nede? Jeg har problemer med å få Mucky Ducks til å fungere på forskjellige Kodi 17-installasjoner. VPN ingen hjelp, detaljer i tekst nedenfor.".

Avsluttende ord

Afdah.TV er et fantastisk online streaming nettsted som ble gjort bedre da tillegget ble utviklet for Kodi. Imidlertid var dette nettstedet selv involvert i piratkopiering, og det samme var tilleggsprogrammet. Oppbevaringsstedet som vert for tillegget ble lagt ned, men tillegget er nå tilgjengelig i Kodil-oppbevaringsstedet. Prøv denne filmtillegget da det har mye å tilby, menn passerer på du bruker og VPN for å beskrive personvernet ditt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map