Svik-Kodi-addon

Bedrag Kodi addon er et komplett underholdningstillegg som kan brukes til alle fritidsbehov. Den har filmer, TV-serier, Live TV og sport.

En flott ting med dette tillegget er tilgjengelig til integrering av Trakt og Real Debrid, som bruker brukerne vedlikehold innholdsbiblioteket.

Hvis du vil streame alle de nyeste filmene og Live TV-programmene, trenger du en VPN for å fjerne blokkeringen av strømmer. Forsikre deg om å velge en av de beste VPN-ene for Kodi før du begynner å streame.

Deceit Kodi Addon Repository

Deceit addon er tilgjengelig i One Nation Repository. Dette depotet har noen andre populære tillegg i det så godt som Sports Devil, Adult Swim, YouTube, F4M Tester osv…

Slik installerer du svik på Kodi Leia og Krypton

Følg disse trinnene for å installere bedragerillegg på Kodi Leia og Krypton-versjonene for å glede deg over favorittfilmene dine, TV-show og mye mer:

 1. Launch Kodi fra Windows-skrivebordet > Du vil se en Gear (Innstillinger) ikon, klikk på den > en ny meny vises herfra klikk Filbehandler.hvordan du installerer beløp på kodi
 2. Nå vil du se til kolonner vises, klikk på Legg til kilde fra venstre kolonne.hvordan du installerer beløpet på kodi krypton versjon 17.6 eller skyld
 3. En dialogboks med en adresselinje vises, klikker du der den står og skriv dette URL http://onenation.info/Repo/ > klikk ok > Navngi denne mediekilden som Én repo > klikk OK > Når du har skrevet inn detaljert, dobbeltkontrollert kildenettadresse og kildenavnet og klikk OK for å lukke dialogboksen.hvordan du installerer beløp på kodi jarvis versjon 16 eller riktig
 4. Gå tilbake til Kodi hovedmeny > Fra venstre kolonne, klikk på Add-ons fanen for å eld Add-ons Meny > Fra denne menyen, Klikk på Pakkeinstallatør (Boksikon), til byene i øverste venstre hjørne.bedrager kodi nedlasting
 5. Klikk på Installer fra zip-fil alternativet fra listen.Svindel
 6. Du vil se en liste over alternativer, velg Én repo fra lytte > klikk repository.onenation-1.0.5.zip > Vent til “Tillegg installert” -varselet vises.ikke noe / feil / problemer / ned / fikser
 7. Etter at varselet vises, klikker du på Installer fra depot alternativ > Klikk og bla gjennom OneNation Repo > En penn videotillegg > Bla nedover lytte for å eld Bedrager Kodi5 tillegg > klikk Installere og vent > Det vises og melding som bekrefter tilleggsinstallasjonen.

svik addon

Slik installerer du svik på Kodi Jarvis versjon 16 eller riktig

Bedrag kan enkelt installeres på Kodi Jarvis ved å følge disse trinnene:

 1. En penn Kodi Jarvis V16 på enheten din.
 2. Nå, klikk på System > Klikk og første Filbehandler.
 3. Dobbeltklikk på Legg til kilde for å gå inn på kilden.
 4. klikk <INGEN> > Skriv inn dette URL http://onenation.info/Repo/ og Klikk Ferdig > Navngi kildenettadressen til depotet som Én repo > klikk Ferdig > klikk OK.
 5. Gå tilbake til Kodi Hjem > klikk System > klikk Add-ons.
 6. Klikk på Installer fra zip-fil alternativ > Klikk på Én repo > Plukke ut repository.onenation-1.0.5.zip > Vent til varselet vises.
 7. Velg nå Installer fra depot alternativ > En penn OneNation Repo.
 8. En penn Video-tillegg mappe.
 9. Plukke ut Bedrageri > klikk Installere > Vent til varselet vises.

Bedrageri Kodi Last ned

Siste zip-fil > Kodi hovedmeny > Add-ons > Klikk på Boksikon.

klikk Installer fra zip-fil > Bla gjennom og starte den nedlastede zip-filen for tillegg, din klikk på repository.onenation-1.0.5.zip > Vent til varselet vises.

Klikk på Installer fra depot > Klikk på OneNation Repo > En penn Video-tillegg > Klikk på Bedrageri > klikk Installere > vent til varselet vises.

Bedrageri fungerer ikke / feil / rettigheter på Kodi

Ingen strømmer tilgjengelig

Det kan hende du støtter på en feil popup når du kan prøve å streame en ny film eller noen ganger en gammel film, der du sier “Ingen strøm tilgjengelig”. Denne feilen dukker opp når det ikke er tilgjengelige leverandører for strømmen av den nåværende medieinnholdet.

Fastsette

For å fikse denne feilen går til tilleggsinnstillinger, øker antall leverandører og tømmer tilleggsbufferen. Dette vil sikkert fikse denne feilen, og du vil kunne streame filmen du vil. Menn hvis feil er besatt, er det ingen faktiske tilbydere tilgjengelig for dette innholdet.

Avsluttende ord

Bedrageri er en komplett pakke for alle Kodi-elskere og streaming geeks på grunn av de forskjellige innholdskategoriene som tilbyr. Mange addons fokuserer på et bestemt segment av innholdet som noen kan få addons fokuserer på streaming av film, noen menn på sport og noen få på Live TV. Det er ikke tilfelle med beløp, fordi det har valgt alle de eksisterende innholdssegmentene.

I tillegg er det å ha trakt og ekte Debrid-integrasjoner og en viktig faktor som brukerne foretrekker det. Bedrageri har tjent og stor respekt i samfunnet på grunn av sin gode funksjonalitet og forskjellige innhold. Vi anbefaler brukerne våre om å prøve dette tillegget etter å lede guiden vår for å se hvordan du installerer Deceit addon på kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me