GAIA Kodi Addon er en gaffel av det berømte Bubbles Kodi addon, og har nesten samme funksjon, menn kvalitet og forbedret, tydeligvis. GAIA Kodi er et flott tillegg for streaming av filmer og TV-serier i høy definisjon.

Tilleggsgrensesnittet er ganske anstendig og brukervennlig, og det har streamingkoblinger med høy hastighet, som fungerer perfekt i motsetning til mange andre tilleggsprogrammer..

Vær oppmerksom på når du vil beskrive din online tilkoblingsstue, og være din første prioritet når du streamer online. Dette er grunn til å alltid anbefale Kodi-brukere å bruke en VPN med Kodi som tilbyr avansert kryptering. En annen fordel du vil ha med VPN er på du vil kunne streame geobegrenset innhold og omgå ISP-throttling.

Følgende er anbefalt VPN-leverandør for Kodi-brukere:

Eksklusive KodiVPN.co spesialtilbud 2019
PureVPN

 USD 10,95 USD 1,32 per måned

Ta tak i denne avtalen

surfshark

 USD 11,95 USD 1,99 per måned

Ta tak i denne avtalen (3 måneder gratis)

Ivacy

 USD 9,95 USD 2,75 per måned

Ta tak i denne avtalen

GAIA Kodi Addon Repository

GAIA Kodi addon er tilgjengelig gjennom sitt eget “GAIA Repository”.

En annen flott ting med GAIA Kodi addon er at den har sin egen offisielle webside: https://gaiakodi.com/. Du kan finne viktig informasjon og detaljer om dette innlegget i tillegg til lenkere til depotet.

Hvordan installere GAIA Kodi Addon på Kodi Leia og Krypton

 1. En penn Kodi
 2. Klikk på innstillinger ikon > En penn Filbehandler > Dobbeltklikk på Legg til kilde > Klikk der det står INGEN og en dialogboks åpnes.
 3. Skriv inn dette URL jeg felten http://repo.gaiakodi.com > klikk OK
 4. Navngi denne kilden som “GAIA” > klikk OK
 5. Gå tilbake til hovedmenyen og klikk på Add-ons tab > Klikk nå på Pakke Installer ikon (Eske ikon øverst i venstre hjørne)
 6. Klikk på Installer fra zip-fil alternativ > Bla nedover listen og velg GAIA > Klikk på repository.gaia.zip > Vent på varselet
 7. Klikk nå på Installer fra depot alternativ > En penn Gaia depot 1 > Gå til Video-tillegg mappe > Klikk på Gaia > klikk Installere > Vent på varselet

Hvordan installere GAIA Kodi Addon på FireStick

 1. Installere Kodi på din FireStick.
 2. Gå til Utviklermuligheter > Slå på ADB-feilsøking og apper fra ukjente kilder.
 3. Se nå installasjonsprosedyrer som er diskutert ovenfor, da vil det være det samme for å installere dette tillegget på FireStick.

GAIA Kodi Addon nedlasting

 1. Sist ned GAIA Kodi Zip-fil
 2. Åpne Kodi > Klikk på Add-ons
 3. Klikk på Eske ikon (Tilleggsleser)
 4. Plukke ut Installer fra zip-fil alternativ > Bla gjennom systemet og det første lastet ned zip-fil > Vent på varselet
 5. Plukke ut Installer fra depot alternativ
 6. Gå til Gaia depot 1 > En penn Video-tillegg mappe
 7. Plukke ut Gaia > klikk Installere > Vent på varselet

GAIA Kodi fungerer ikke feil eller fikser

Følgende er noen vanlige Kodi-feil som du kan støte på når du bruker GAIA Kodi-tillegg:

Kontroller loggfeil

En sjekkloggfeil vises snart når det er noe galt med tillegget. Problemet kan være med tilleggsbuffere, eller de nødvendige filene som er nødvendige for å kjøre tillegget, mangler kanskje.

Fastsette

Du kan fikse denne feilen ved å tømme Kodi-cachen og backend-data. Hvis du ikke har noen ide om det, kan du vise til “Hvordan fjerne / fjerne videokuffer i Kodi” -guiden.

Ingen strømmer tilgjengelig

Noen ganger når du skulle prøve å streame det bestemte innholdstittel, kan denne feilen dukke opp. Årsaken er tilgjengelig og tilgjengelig på No Streams som ikke er tilgjengelig for å trekke noen streamingkoblinger fra leverandørene. Dette skjer når du har en overbelastet cache eller tillegget ditt er utdatert.

Fastsette

Tøm Kodi-cachen og prøvet å streame igjen, da dette brukte løser problemet.

Hvis problemet er informert, kan du prøve å oppdatere tillegget. Du kan bli kjent med løsningene på denne feilen ved å se “Hvordan fikse Kodi ingen strøm tilgjengelig guide”.

Avsluttende ord

GAIA Kodi er et fantastisk Kodi-tilskudd for alle overstadige seere, da det lar dem streame favorittfilmene og TV-programmene sine i HD. Få tilbud om Kodi-tillegg tilbyr streaming av høy kvalitet med enkelt klikk.

Jeg har personlig prøvd dette tillegget og det var ganske interessant, siden jeg ikke møtte noen etterslep når vi strømmer. Send kjører til uten feil eller krasjer og bremser ikke systemet ditt.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me