Fra asken fra Genesis ble en ny add-on født og fikk navnet Genesis Reborn. Med forbedrede funksjoner og oppdaterte lenker, har Genesis Reborn virkelig skrevet navnet i Kodi-verdenen. Det skal snart bli et av de mest populære videotilleggene for Kodi og matche dens preferanser med Exodus eller Covenant.

Jeg har vist noen detaljerte trinn for hvordan du installerer Genesis Reborn på Kodi. Når Genesis Reborn er installert, kan du se filmer og TV-serier hele dager. Genesis Reborn er blant noen andre som kan brukes på Xbox One Kodi også.

Slik installerer du Genesis Reborn på Kodi – Video Guide

Slik installerer du Genesis Reborn på Kodi Krypton versjon 17 eller riktig

 1. En penn Kodi på systemet ditt > Klikk på Innstillingsikon, et girtypeikon som ligger øverst > Klikk på Filbehandler alternativ > Bla nå ned for å dobbeltklikke på Legg til kilde.hvordan du installerer genesis gjenfødt på kodi
 2. Når du dobbeltklikker på leggen til kilde, vil du se en boks vises på skjermen > Det vil kreve et depot URL så skriv http://jesusboxrepo.xyz/repo/ > Skriv nå navnet på depotet ‘Jesus Box’ > klikk OK og Klikk OK igjen slik på boksen lukkes.hvordan du installerer genesis gjenfødt på kodi krypton versjon 17
 3. Når boksen lukkes, må du gå tilbake til Kodi Hjem-skjerm ved å klikke på ‘Esc’ -knappen på tastaturet > Klikk nå på Add-ons tab > Hennes skal du klikke på Pakkeinstallatør boksikon.genesis gjenfødt zip-fil
 4. Derfra må du klikke på Installer fra zip-fil > Klikk på Jesus-Boksen > Du har fått flere alternativer, klikk på Repository.Jesusboxtv-1.0.3 > Det vil ta noen få øyeblikk å installere repoen.genesis gjenfødt på kodi
 5. Velg nå alternativet Installer fra depot > klikk Jesus Box Repository > Video-tillegg > Genesis Reborn > Installere > Vent til tilleggsprogrammet er installert.genesis gjenfødt kodi-oppsett
 6. Hvis du vil se film og TV-serier med Genesis Reborn Kodi, kan du gå til Kodi hovedmeny > Klikk på Kodi Add-ons > Video-tillegg > Genesis Reborn.

genesis gjenfødt kodi-innstillinger

Slik installerer du Genesis Reborn på Kodi Jarvis versjon 16 eller nedenfor

 1. Åpne Kodi Jarvis på datamaskinen din > Klikk på Systemalternativet foran > Klikk nå på File Manager > Dobbeltklikk på Legg til kilde der du får en boks > Kopier og lim inn URL-no http://jesusboxrepo.xyz/repo/ og klikk på Ferdig > Gi navn til depotet ‘Jesus Box’ og klikk på Ferdig > Klikk OK.
 2. Gå tilbake til Kodi-startskjermbildet > Klikk på systemet > Deretter tillegg > Herfra må du velge Installer fra zip-fil > Finn Jesus-boksen på lytt og klikk på den > Nå klikker du på Repository.Jesusboxtv-1.0.3 > Det vil ta litt tid å installere.
 3. Klikk nå på Install from Repository > Jesus Box Repository > Video-tillegg > Genesis Reborn > Installere > Nå kan du glede deg over å se filmer og TV-serier.

Genesis Reborn Review

Mange reddit-brukere har inntrykk av Zen (Elysium) og Genesis Reborn for tiden er de beste Kodi-tilleggene for streaming av filmer og TV-serier. Imidlertid fungerer Elysium foreløpig ikke noe som etterlater Genesis Reborn den ensomme krigeren.

genesis gjenfødt anmeldelse reddit

Exodus Kodi-tillegget ble tidligere kalt Genesis. Det var da Genesis som gikk av, tok den over. Genesis gjenopplivet valgte sitt gamle merke, som fikk navnet Genesis Reborn. Begge disse kildene er bra for å se på filmer og TV-serier.

#kodi Gode nyheter Kodi-fans, det er et nytt program som eksodus pleide å være det som heter Genesis Reborn og det er veldig bra for film / tv 1/2 =

– DJ X-TRA (@ djxtra74a) 15. juli 2017

Genesis Reborn Fungerer ikke / problemer / feil

Det kan være mange grunner til ved Genesis Reborn ikke kunne fungere. Noen av feilene med å jobbe sammen med løsningene deres er gitt nedenfor:

Kunne ikke hente kataloginformasjonsfeil

Denne feilen skyldes og feil i depotet, eller depotkilden. Det oppstår når depotkilden er borte eller har blitt lagt til. Bortsett fra det, kan denne feilen også motstå på grunn av den personlige feilen ved å skrive inn feil URL-adresse.

Løsning

For å offentliggjøre den menneskelige feil kreves det ved Kodi-brukere sjekker om det er sluttstrek (/) på slutten av nettadressen til depotet. Du må skrive inn og skråstrek (/) -smak på slutten av nettadressen for å skrive denne feilen.

Men hvordan vet jeg når denne feilen oppstår på grunn av stenging av depot? Du kan sjekke om depotet som fungerer, bare skriv URL-en i nettleseren. Hvis den åpner lenken, betyr det at depotet fungerer.

Sjekk logg for mer informasjon

Denne feilen kan gjøre noen kuling. Årlig tatt til denne feilen er opprettet fordi det er lenger tilgjengelig, eller innholdet er geobegrenset.

Løsning

Hvis tillegget ikke lenger er tilgjengelig, betyr det til det er lagt ned. Hvis det er geo-begrenset, kan du få Kodi VPN til å løse problemet. VPN omgår geo-begrensninger, og du kan enkelt streame videoer på Kodi.

Genesis Reborn kunne ikke installere og avhengighet

Kunne ikke installere og habilitetsfeil for det mest opplagte når depotet som tilleggsprogrammet er installert fra, er skadet. Denne feilen kan også vises når kilden til depotet er skadet, men depotet eller zip-filen forblir intakt.

Løsning

For å løse dette problemet, må du vurdere å installere Genesis Reborn Kodi-tillegg fra en pålitelig kilde, din fra Jesus Box-depotet. Installasjonsprosessen for omtale av Genesis Reborn i denne bloggen er fra Jesus Box Repository. Så seg deg og installere Genesis Reborn.

Genesis Reborn Last ned

For å installere Genesis Reborn Kodi-tillegget direkte på datamaskinen din, må du følge noen trinn. Menn før det, må du laste ned Jesus Box Repository Zip File på datamaskinen din.

 1. Når nedlastingen er fullført, åpner du Kodi > Klikk på tillegg > Pakkeinstallasjonsikon > Installer fra zip-fil > Hennes må du navigere i den nedlastede zip-filen fra datamaskinen din > Vent til installasjonen skal skje.
 2. Velg nå Installer fra depot > Klikk på Jesus Box Repository > Video-tillegg > Genesis Reborn > Installere > Nyt!

Innpakningen

Genesis Reborn er et gryende Kodi-tillegg som raskt får fotfeste i Kodi-samfunnet. Det kreves en anerkjennelse fra Kodi-brukere som vil gjøre det uten sidestykke med Exodus. Dette er grunn til å gi oss en komplett guide for hvordan du installerer Genesis Reborn på Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me